Kölesi olan kızlar, köleler ya da konu hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

3 aydan beri bir kölem var. Nasıl tanıştık vs kısımlarını geçiyorum uzamasın fazla. Kölem iyi bir işte çalışıyor ve sürekli hediyeler alıyor bana. İstemiyorum bu kadar fazla para harcama dediğim halde alıyor benim için küçük paralar bunlar diyor. Ben üniversite öğrencisi olduğum için çok fazla geliyor bana tabi. Son bir kaç haftadır evime de çağıyorum artık orada da hizmet ediyor bana. evi temizliyor yemek bile yapıyor. Yani ben aslında bu kadar çok şey istemediğimi söyleme rağmen benim için mahsuru yok keyif aldığım için yapıyorum istemezsem yapmazdım diyor bende karışmıyorum tabi. Neyse asıl sorun şu ki sormak istediğim soru yani ben bu adama aşık oluyorum. Yani napıcam bilemedim. Gidip köleme açılmayı düşünüyorum ama sonuçları nasıl olur hiç bilmiyorum. Bir köle sahibesi ile evlenir mi yoksa amacı sadece kölelik midir. Gidip açılsam sonuçları ne olur. En önemliside evlendik diyelim hadi gerçekten istediğim şey bu mu acaba uzun vadede mutlu olur muyum? yoksa geçici bir heves mi bu. Gerçekten bu sitede tecrübesi olanlar varsa özellikle fikrini almak isterim.
Kölesi olan kızlar, köleler ya da konu hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?