Merhaba arkadaşlar, size derdimi anlatmaya geldim.. annem ikinci evliliğini yaptı şuanda hamile bütün evin işi bana kalıyor zaten hamiyleken onun yapmasına benim vicdanım el vermez ama hamile olmadan önce de pek umrunda değildi genelde ben yapıyorum işleri ve bıktım artık ben yapmasam yemek yapmıyor bu sefer ben yaptığım için alıştılar bugün yemekte ne var aşçıbaşı diye takılıyorlar dayanamıyorum mesela akşam yemeği bulaşığı kalsın üvey babam anneme laf ediyor mutfak tezgahı gözükmüyor kocaman kızın var falan diyor yapsam bile nankörlük yapıyorlar bazen diyorum evlenip gidiyim ama yaşım erken olduğu için ve hayatmda kimse olmadığı için evlilik istemiyorum iyice sıkıldım sosyal hayatım vs hiç yok üni başladım bölümüm bilgisayardı bilgisayar almadıkları için devam edemedim mesleğim de yok napıcağımı bilmiyorum? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🥹
Annenin yatacak yeri o pislik adamı çekiyorsunuz bôk mu var kızı varken çocuk yapmaya karar vermiş önce senin geleceğini düşünmesi gerekiyordu o adam bana öyle diyecek síkerdim onu gitsin kendine köle bulsun 0c