Köle gibi görüyorlar?

Yurda ilk gittiğim zamanlarda oda arkadaşlarıma yardım olsun diye elbiseleri toplarken onlarınkini de düzeltmiş eşyalarını filan. Sonra beğenmişlerdi bir gün biri dışarıya çıkıcaktı biraz da fiziği filan güçlü yani 1.85 boy var kalıplı bir kız voleybol da oynuyor her neyse çıkarken eşyalarımı toplasana yine dedi bende şey dedim tam diyicekken bişey hadi ben çıktım dedi. Sonra ilk baş yapmasam mı desem de korktum bir şey yapar diye ve topladım. Odaya geldiğinde aferim güzel olmuş dedi. Bende bunu da yaptım ama artık kendin toplaman gerekiyor deim. Sonra diğer kız da geldi bizi izliyordu. Senin canın dayak istiyor galiba dedi üstüme geldi kolumu bi sarstı yıkıldım zaten özür dilerim dilerim deyip ayağına sarıldım korkup çünkü döverdi beni. Diğer kız da güldü. Yatağa uzandı çoraplarımı çıkar dedi çıkarttım masaj yap dedi osonra diğer kıza gel canım sanada yapsın dedi kahkaha attılar birlikte. Alay ettiler kötü hissettim kullanılmış gibi. Aşağı inip odamı değiştirebilir misiniz diye soruyordum peşimden bunlarda gelmiş bana göz attılar baktılar neden diye sorunca görevli kokrtuğum için kızlardan bir şey diyemedim neyse deddim çıktım. Kokrkuyorum bir şey de yapamadım nasıl kurtulurum söylsem kız resmen tehdit ediyor orada olmasa okulda bulur beni ne yapıcam?

Köle gibi görüyorlar?