Cahil anneyle nasıl başa çıkacağım ben?

annem ilkokul mezunu o kadar cahilki yemin ederim siz olsanız benim yerimde kafayı yersiniz ya. bilmediği şeyleri sallıyo birde doğru söylüyomuş gibi benimle tartışıyo. az önce eski kız arkadaşımın annesi aradı bizim evi anneme sordum hangi bölüm okuyomuş kız dedim bilmiyomki çocuk gelişim okuyo heralde başka ne okucak diyo kız üniversitede. böyle cahil bi cevapmı olur ya sanki üniversitede sadece çocuk gelişim bölümü var gibi konuşuyo sinir oldum . böyle böyleeee cahilce lafları var hiçbişey bilmiyor. benim bildiğim doğrularıda hiç dikkate almıyor sanki ben duvara konuşuomuşm gibi yapıyor. birşey merak edip sorduğumda oda bilmiyor yada farklı anlatıyor . o kadar cahilki beni bu yüzden hiç eğitmedi bu yaşıma kadar ve gençlik döneminde çok büyük hatalar yaptım çünkü hiç bilgilendirilmedim okul dahi okuyamadım aile psikolojisi yüzünden. şimdi okuyorum. ya nasıl başa çıkacağım annem beni doğurdu sadece büyyüttü o kadar ne ilgilendi ne bilgilendirdi ne beni okuttu ne eğitti hiçbişey yapmadı şu yaşıma kadar. hayatımı mahfetti resmen :(
Güncellemeler
+1 yıl
ananem baktı bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
ne şu yaşıma kadar baskı yaptı ne sıktı hiç korumadı beni ben gece 12lere kadar dışarıda durmama dahi izin veriyodu 2 yıl önceleri bu kadar sorumsuz bir anne görmedim. babam yok ayrılar. hep böyle yetiştim zamanında çok büyük hatalar yaptım bilmiyodum herneyse napacağım ben böyle :(
Cahil anneyle nasıl başa çıkacağım ben?