Annem çok cahil, dayanamıyorum artık?

Şimdi sakın kimse bana annen o senin öyle denir mi falan demeyin, ben cahil terimini burada okumamış, dünyadan bir haber, hiç birşeyi anlamıyor anlamında kullandım. Hakaret olarak değil. Annem surekli beni millete kotuleyip duruyor. Annemin acil okuluma gitmesi gerekiyor nakil durumu için, ama annem o kadar yalvarmama rağmen gelmiyor. O okulda kalırsam okumam diyorum (ki o okulda yaşadıklarımı biliyor) yinede okula gelmiyor çünkü useniyor. Yaptığı tek şey sabahtan aksama kadar bilgisayar oynuyor. Babam annemi bir kadınla aldatmisti şimdi o kadınlarla kanka olmuş. Çocuklarını gram umursamiyor. Inanir misiniz gecenin bir vakti kalkip beni tokat atiyor bundan zevk aliyor. Sürekli küfür ediyor. Dinle falan alakası yok. Artık dayanamayacak duruma geldim bazen benden nefret ettiğini bile düşünüyorum. Küçükken beni sürekli doverdi ve babamada dovdururdu. Bu yüzden berbat bir çocukluk geçirdim. Ondan nefret etmiyorum annem olduğu için ama artık herseyden bıktım. Bazen iyi bazen kötü oluyor iyi olduğu zaman neden böyle olduğunu sordum bende kafamı kalmış diyor. Bu sebepten dolayı intiharı bile düşündüm. Çünkü hiçbir zaman Diğer insanlar gibi dertlesebilecegim bir annem olmadı. Ne zaman sorunlarımı anlatsam hep banane diyor. Insanlarla arasi yok tek bir arkadaşı bile yok. Benim dışarı çıkmama bile izin vermiyor. Anneme saygısizligim hiç olmadı diyemem belki bendede hata vardır.
Annem çok cahil, dayanamıyorum artık?