Annem çok cahil?

Şimdi herkez o senin annen o olmasa şen bunu şunu yapamazsın diyenler olucaktir biraz hak veriyorum onlara şimdi benim annem hayatında hiç okula girmemiş anne babası hıc okula göndermemiş yani köylü kürdüz biz annem hıc türkçe bilmiyordu 20 seneden fazladır babamla evlenmek için şehir dışında yasayinca türkçeyi az çok biliyor annem inanılmaz aşırı derecede utangaç onun anne babası ondan sevgiyi mahsup etmiş doğal olarakda onun huyu özellikleri bizdede var 4 kardeşiz 3 erkek 1 kız olmak üzere erkek kardeşlerimden 13 yaşında olan anneme çekmiş 4 hepimiz annemize çekmişiz aslında kardeşime geçen gün annenin elini öp özür dile dedim kardeşim hayır öpmem dedi çünkü çok utanıyor ben hayatında anneme dokunmadım sarsılmadim elini yanağını öpmedim annemin cahil olması bizede geçmiş bir diğer kardeşim lise geçecek seneye daha iki kelimeyi bir araya bipe getirmiyor utanmaktan çekinmekten hayatını öldürmüş bende öyleyim tipimden utanıyorum hayatında hiç bir kızın eline dokunmadım liseyi okumadan bıraktım bende anlama özürlü gibiyim kafam çok zor anlıyor algılıyor kardeslerim cok cirkin aynaya bakıyorlar ve ben dışarı çıkmicam insanlar bana bakıyor benle dalga geçiyor diyorlar ben kendimi bildim bileli hıc sosyal aktivitem yok kardeşlerime ben yarın bir gün evlencem diyorum utandiklari icin benle dalga geçiyorlar ben onlara siz amca olacaksınız diyorum yok diyor mal gibi gülüyorlar bana hıc abi dediklerini duymadım hep adımla sesleniyorlar eve misafir geldiğinde utanmaktan diğer odaya kaçıyor oturuyorlar anne babam bize sevgiyi öğretemediler bir kız bana gülümseyince inanılmaz mutlu oluyorum gün boyu benim yüzüm asık utanıyorum gülünce bambaşka bir cirkin oluyorum anne babamı sevemiyorum sevgi nedir bilmiyorum şu hayatta tek isteğim bir kadinim olsun bana hep baksın gülsün yüzünü hıc asmasın beni hep sevsin benim içimde yılların birikmiş sevgisi var kimseye sevgimi vermedim konuyu fazla uzattım bence ben doğru düzgün anlatamadim anladığıniz kadar yorumlarınızı yazın sağlıcakla kalın.
Güncellemeler
+1 yıl
Oraya mahsup yazmışım o mahrum etmek olucaktı ☺
Annem çok cahil?