sözüne katılıyormusunuz? nedeniyle birlikte cevaplarınızı yazabilirsiniz.
ben olsam A derdim
ben olsam A derdim
kesinlikle öyle
hayır değil çünkü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
osmanlı zamanında kadın tek başına çarşaflı haliyle bile dısarı tek cıksa çarşıda salına salına gezse hem çarşaflı hem evli bile olsa o kadın kınanırmış o evin erkeği yok mu çarşı ihtiyacını görücek kadın neden salına salına gezer derlermiş kadının komsuluk iliskileri olabilir elbet ailesiyle gezebilir ama kocası işteyken kendisi deli danalar gibi ordan oraya ordan oraya gidemez heleki bugün tesettür ve namus kvramları ölmek üzereyken ben benden izinsiz dışarı cıkan kadını uyarırım uyarırım sonunda çat mahkeme celbi kapısına gelir haber bile vermem.
Karı kısmı diye bir tabir olamaz. Önce bu anlaşılsın!
Karşında ki kişi bir insan. Hem de senden çok daha fazla sorumluluğu, işi olan bir insan. Yıllarını okullarda geçirecek, ders başında geçirecek ondan sonra da gel evde otur. Yok öyle yağma.
Kendi isterse evet gelir oturur ama bu, onun isteğindedir. Sen çalışmayacaksın, eninde kalacaksın diyemezsin namussuz bir iş yapmadıktan sonra.
Eski kafali olmamak gerekiyor. O zaman sokaga cikan her kadina da tecavuz edin sokaga cikmak kasarlik sanki kizlarinda erkekler akadar haklari var Atatürk bu haklari çooook onceden vermis kadinlara ama sizin gibi angutlar anlamiyor tabiki gerizekalilar. Bide 'kari kismi' demis öküz angut iste senin annen yok mu kari nedir ya kadin de bari hayvan boyleleride sonradaneşlerini dövüyolar işte.
şimdi ben sana ne desem boş , ama ufak bir hatırlatma yapayım.
atatürk tanrı ya da ilah değil
sahip olduğun hakların sana yaratıcın tarafından verildi , sıradan bir insan tarafından değil
Ben Atatürk'e tanrımı dedim şimdi? şu an bunu düşünerek müslüman bir kardeşine Allah'a inanmiyormus gibi konusman senin en buyuk gunahin bizim ulkemize bu haklari Atatürk verdi. Allah ise bize Atatürkü verdi ülkemiz kurtulsun diye bize böyle bir insan yolladi. Atatürk ne Tanri ne Peygamber ne de baska bir ilah. O sadece bir komutan ve ulkemizin gurur sahibi. Ayrica bu kadar eski kafali olman cok sacma. Asil şu an sana bunlari anlatmamda sacma cunku anlamazdin sen ve senin gibi sabit fikirliler hic bir sey anlamazlar. Sen herseyi cok iyi biliyorsun ya...
yazıyı okumadım ama hayırlısı
Bir insanin düşuncesine verdigin deger apaçik ortada. Sen herşeyi bildiğin icin farkli goruslere saygin yok
Oturacak tabi.. Kız dediğin ne yapar dimi.. Evi de tezmilesin, yemek de yapsın.. Otur orada karı!!
bu tatlılık nerden geliyo böyle
senin farkındayım :D
bizi ancak ölüm ayırabilir , sıkma canın böyle şeyler için :s
gel sarılalım üzülme sen :))
oturrurken de sarılabiliyorum :))
evet özel günler için kullanıyorum sadece :D
aa ne çok soru soruyorsun /:
ha şöyle :d
özre gerek yok yalnız
yerini haddini bilirsen bişi demem ben :d
ben marka bir insanım
yeaa
burada kesiyorum konuşmayı , git dinlen
Çok kesinsin genelde aptallar kesin konuşurmuş
Cevap
6Cevap
şöyle düşün
evde duruyor
bütün gün konuşmuyor enerjisini atamıyor
eve geliyon dırdırla kafanı züküyor? bir düşün
katlanıcaz mecbur /:
Oldu canım ben 15 yıldır okuyayım o sınav bu sınav didineyim ünv bitireyim sonra evlenip evimde mi oturayım? Öyle kocaya diplomayı sokarım ben. O kadar sene boşuna ugrasmadim çalışırım da gezerim de.
ne dil var sizde be
böyle karılar benden uzak olsun zaten..
Valla kimse kızını onca yıl o kadar zahmete sokup emek verip okutmuyor. O kız da yıllarca boşuna derslerine çalışmıyor üniversiteyi kazanmak , okumak için uğraşıyor o kadar. Sonrasında gelip evde bana hizmetçilik yapması çok saçma olurdu..
+1😄
Senin gibiler evden çıkmasın ki çoğalarak sayınız artmasın size kanan cahil kızlarda bol piyasada nemelazım :D
Ne saçma bir düşünce tarzı ya sizin gibi düşünenler senin tabirin ile karı evde otursun derler hastaneye gidince de kadın hemşire/doktor istersiniz nasıl olcak?
sen takma bunları kafaya
evet işime gelmedi
Ben bile B dedim.
Çünkü söz aşagılayici bir tavir barindiriyor ve kadini vasifsizmis gibi gösteriyor.
Kadın ve erkeğin fitratlarina uygun yaşamasi taraftariyim bu kadar.
Siz oturun l*n . Dışarda gezip bir işe mi yarıyosunuz. Aylak aylak gezmekten başka.
Babana, abinede bunu diyebiliyomusun?
@zerOherO_35 aylak aylak geziyolarsa ben derim
nerde yaşıyosunuz oğlum siz insan lar özgür ha kız ha erkek sen nasıl geziyosan onunda gezmeye hakkı var böyle diyosunda sen kır dizini evde otur?
sen onca masteryap okulul bitir sonrada dizini kırp evde otur yok öyle bisey alacaksa da kadın erkek esit olacak arkadas bukadar
Yalnız karı değil kadın
karı avrat kadın hepsi aynı anlama gelmiyor mu
Çok iğrenç bir söz ve erkek kadin ayrimi var
sana öyle gelmiştir :D
Oturacak aga
aynen öyle.. net
Özgürlük denilen bir şey var.
belirli sınırlar dahilin de tabiki var
senin gbi yobazları nereye sürsekki?
ben rahatım burada
Sen gereksiz bir cahilsin
Hayir degil cunkusunu su cagda tartismayalim :(