Sen BİMER'e başvuru yapıyorsun ama babanı karakola çağırıyorlar ve baban senin psikolojinin iyi olmadığını söylüyor. polis de size karşı tarafın iftiradan dava açabileceğini söylüyor.
Evet karşı taraf sana iftiradan dava açabilir sen bu durumu ispatlayamazsan. Acak eğer senin görüntülerin her neyse onlar onları internetten bulup mahkemeye sunarsan TİB'den yayılan ip adresleri alınır ve o ipler senin bahsettiğin kişilere ait çıkarsa senin doğru söylediğin ortaya çıkar. Sen bu konuda davayı kazanmadan şahıslar sana iftira davası açarlarsa ve sen senin açtığın ya da açılan kamu davasını kazanırsan sana karşı açılan iftira davasını da kazanırsın ve her iki davadan da ayrı ayrı tazminat davası açma hakkın olur ve onları da kazanırsın. Tabi bu konudaki araştırmayı yapacak avukatın da sağlam olması gerekir. Savcılık işlem yapacak mı noktasında gelirsek eğer emniyet ekipleri durumu savcılığa bildirirse savcılık %90 soruşturma başlatacaktır ama savcılık davayı hangi suçlardan başlatır onu bilemem bir çok konuya girebilir savcıya kalmış bir durum. Ama gerçekte böyle bir şey yoksa hiç bulaşma davanı çek geriye savcılığa gitmediyse konu bir de mahkeme ve avukat masraflarını ödeme02 Yorumla
Soran+1 yılben bu kişilerin konuşmalarını duydum. uydurmadım hiçbirşeyi. polis beni korkutmak için karşı taraf dava açar demiş bence babama. benim o kişilerin cep tel ve bilgisayarlarına el koydurma gibi şansım var mı?
- +1 yıl
ben sana uydurdun demedim ki, ama uydurmadın da demedim. Kaldı ki polis doğru da söylemiş, karşı taraf dava açar sen hiç bir şeyi maddi olarak ispatlayamazsan. polis seni neden korkutmak istesin polise giren çıkan bir şey yok. Polis konuyu savcılığa bildirecek tutanaklarla beraber savcılık iddianame hazırlayacak onu da mahkeme sunacak. Onun dışında sen duydum diyorsun maddi olarak bir kanıtın var mı elinde varsa git davanı aç çatır çatır kazan ama yoksa ispatlamak için uğraşman gerekecek ama şu da var eğer sen o davayı kazanamaz ve o sırada onlar sana iftradan ava açar ve kazanırlarsa tazminat davası açma haklar da doğar. O nedenle bence sen senin her ne görüntünse o onu bir yerlerde yayıp yaymadığını öğren ve onları bul ki mahkeme inceleme başlatsın o konuyla ilgli
En İyi Cevaplar
Bimer başbakanlık iletişim merkezi'dir. Karakol dediğin yer senin ihbar veya şikayetini kayda geçirir ve savcılığa bildirir. Gerekliyse ve delil varsa şikayetçi olduğun yerde tatbikat yapabilir. Eğer şikayetini değerlendirmiyorsa bulunduğun yerdeli adliyeye giderek nöbetçi savcıya şikayetname veya suç duyurusu -konu her neyse- yazarsın.
Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanunla ilgili müracaatlar BİMER’e yapılabilir. Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun kapsamındaki her türlü istek, şikâyet, ihbar, görüş ve öneri BİMER üzerinden tüm iletişim seçenekleri kullanılarak yapılabilir.
Reşit misin? Polisler şikayetini değerlendirmiyorsa onlar hakkında savcılığa ayrıca suç duyurusu yapabilirsin.44 Yorumla
Soran+1 yılsavcılığa gittim takipsizlik verdi. sulh cezaya itiraz hakkım varmış.
- +1 yıl
Şifaen yapılan şikayetlerde mutlak delil yoksa takipsizlik verilebilir. Bu normaldir. Kat'i delilin varsa şikayetin her türlü sonucuna varır. Ama elinde bir görüntü, bir resim veya canlı şahit yokken sadece senin iddian ile, hususiyetle bir hükme varılamaz, bu hukuka ve hakkaniyete aykırıdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılRaporun olsa bile ayırt etme gücüne sahipsen deliller dahilinde başvurabilirsin ve kimse de hiçbir raporda engel olamaz, ses ve görüntü kişinin şahsına aittir ve hukuk düzeni kişilik hakları altında bunları korumaya almıştır. Eğer ki senin şahsına ait böyle bir saldırı yaşanmış ise kişiye bağlı olan bu hakkı hiçbir suret gerektirmeksizin kullanabilirsin çünkü sana sıkı sıkıya bağlı bir haktır kişilik hakkın. Böyle bir durum varsa kişilik hakkına saldırıda bulunulmuştur ve hukuk düzeni bunun karşısında şartlar gözetmeksizin sessiz kalmaz fakat deliller dahilinde çünkü elinde bir dayanağın yoksa ortada bir olay da söz konusu olmaz ve hukuk düzeni suçu olmayan olayı müeyyideye yani yaptırıma tabii tutamaz.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe eklemek istedigim bir sey daha var resit olmasan bile bu tarz kisiye bagli haklarda kanunu temsilcisi yani veli veyahut soyle soyleyim annen ve babanin izni gerekmez kendin bu konuda elinden geleni yapabilirsin bu sana bagli bir haktir izne gerek yoktur kendin bizzat basvuruda bulunabilirsin.
Soran+1 yıldelilim yok konuşmalarını duydum. bir de beni cep tel ile kayıt ediyordu çocuk. o an o çocuğu keşke tel ile kayıt etseydim. aklıma gelmedi. bu kişilerin adını soyadını biliyorum. youtube da yayınladıklarını biliyorum. hangi evdeki bilgisayardan yayıldığını biliyorum. çünkü bu kişiler konuşurken duydum. korkuyoruz savcılığa verecekmiş derken duydum. görüntüler p*rno değil. ama sokağa çıktığımda herkes bana bakıyor.
Cevap sahibi+1 yılGoruntulerin ne sekilde oldugu onemli degil senin yuzunu cekip senin adina veyahut baska amacla internete girse bile bu bir hak ihlalidir orada degilim hakim takdir yetkisine gore karar vericektir ama sunu diyorum eger ispat etmezsen sadece duydum dersen mahkeme bunu delil olarak gozetmez cok uzgunum elinde bir kanit olmali ve sunmalisin ve bu kanit kesin veyahut adi olmalidir ama bulunmalidir hakim onunde sunmalisin somut bir durumu veya belgeyi veya boyle bir sey yaptiklarina dair gozle gorulebilen tutulabilen bilinebilir bir sey anlatabiliyor muyum. Duyma durumunu mahkeme karara baglayamaz eger ki saglam temellerin olursa karara baglanir fakat bu sekilde gidersen raporun da dahilinde dava kapanir.
Cevap sahibi+1 yılVe eger ki delilleri bulup gosterebilicek olursan ayni zamanda ruhsal cokuntu yasiyorsun cunku insanlar sana bakiyorlar ve cekiniyorsun bu yuzden manevi tazminat talebinde de bulun bu daha sonrasi tabiki. Su anda durdurma davasi soz konusu olabilir eger hala devam ediyorsa ve hala goruntuler internette ise eger ki silmislerse yine kanitlar dahilinde tespit davasina gidilir bunlarda bilginde bulunsun.
Soran+1 yılsavcılığa dilekçe versem bilgisayarlarına cep tel el koydurtma ihtimali var mı?
Cevap sahibi+1 yılEl koydurmaz ama raporun iddiani sakatladigi icin biraz zor o yuzden iyice konusup arastirip durum dahilinde devam etmelisin savciyla gorustun mu?
Cevap sahibi+1 yılMahkeme kararina bagli o el koydurtma olayi oyle diziler gibi degil gercek hayat uzgunum
Soran+1 yılsavcıya gittim. konuştuklarını anlattım. cep tel ile çekerken gördüm dedim. savcı takipsizlik verdi. sulh cezaya itiraz hakkım varmış.15 gün içinde. savcının takipsizlik vermesinin sebebi de polisin aldırdığı rapor.
Cevap sahibi+1 yılHak düşürücü süre sulh cezaya başvur eğer rahatsızlığından eminsen ve kendine güveniyorsan 15 günü geçirirsen olay devam etmiyorsa bir daha başvuramazsın ona göre hareket et
Soran+1 yılben sulh cezaya başvurmadım çünkü takipsizlik verir diye. süre geçti. birşey yapamaz mıyım.
Cevap sahibi+1 yılSure gectiyse durum da devam etmiyorsa su an yapabilecegin tek sey elinde elle tutulabilir kanit bulundurmak canim baska bir durum soz konusu olamiyor uzgunum cunku raporunda var ve guclu dayanagi olan bir rapor kesin kanit olmazsa eline bir sey gecmez sana tek soyleyebilecegim sey bu su durumda
Şimdi ben görüşleri okudum ve şunu anladım. Başına gelen olay sonrasında sana psikolojisi bozulmuştur diye rapor vermişler. Bu senin lehine olan bir şey. Karşı tarafın daha fazla ceza alması için. Her psikolojisi bozuk insan da değil değil. Senin dediğin tarzda bir sey olması için paranoyak, şizofren falan olman lazım. Olamaz yani öyle bir sey kapanmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle olmadı. ben karakola şikayete gittim. polise herşeyi anlatırsın ya anlattım. görüntümü yayıyorlarmış birileri dedim. onlar ben karakoldayken babamı çağırmışlar. sevk aldırdılar fakülteye psikoloji servisine. gittim. doktora polise anlattıklarımı anlattım. o da rapor verdi. şimdi raporum var. bimer e başvurdum bu rapordan sonra ama beni karakoldan çağırmadılar birkaç kere babmı çağırmışlar ifadesi almışlar. internetten binmer ebaşvuru yapmasın demişler.
- +1 yıl
senin görüntünü niye alsınlar ki? niye yaysınlar?
Soran+1 yılbilmiyorum komşu olan adam dedi ki verdiğim tepkiye göre dozajı artıracaklarmış. ben hiç o insanlarla konuşmadım ki. o binada ki tek kiracı bizdik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılsakın vazgeçme!!!
mk çocukları hep öyle yapıyorlar.
bunlara Emniyetten talimat geliyor : "ne yapıp edin olayları karakolda sonuçlandırın - dava açılmasın" tarzında talimat alıyorlar devamlı.
>> Eğer haklıysan korkma - sonuna kadar git. Psikolojik sorunu olan kişinin soruşturması kapanacak diye birşey yok. Davalar deliller ile çalışır.
O zaman mk ben gidip psikolojik sorunu olan kişilere tecavüz edeyim - parasını çalayım. Benden hesap soramasınlar.
Öyle saçmalık mı olur.
Tekrar söylüyorum : sana yalan söylüyorlar. Haklıysan sonuna kadar git!00 YorumlaPsikolojik sorununun ne olduğu çok önemli. Misal panik atak veya depresyondaysan bir sorun çıkmaz ama kişilik bozukluğun varsa ya da şizofreni ile ilgiliyse evet bir ihtimal. Ama sadece ihtimal. Kesin değil. Yeterli kanıtın varsa deli raporun dahi olsa davayı sen alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkağıtta şizofreni yazıyordu.
Şikayetin hangi konu ile ilgiliydi, bunun baban ile ne alakası var, polis sana neyin baskısını yapıyor, baban ne raporu aldı
Hiçbir şeye açıklık getirmemişsin. Bu yarım yamalak cümleler ile insanlar neyin ne olduğunu anlayamaz ve sana yardımcı olamaz.01 Yorumla
Soran+1 yılşikayetim internette görüntümü yayma ile ilgiliydi. babamla alakası da ben karakola gitmiştim şikayete. polisler babamı çağırdılar. babamı devlet hastanesine göndermişler. fakülte hastanesinin psikoloji bölümüne sevk aldırmışlar. fakültede hastanesinde ben bana yapılanları anlattım. onlarda psikolojisi bozuktur diye rapor vermişbabamı vasi yapmışlar yani. ben internetten bimer e başvurdum görüntümü yaynları şikayet ettim. bugün karakoldan babamı çağırmışlar. davamı kapatmam için babamı kullanıyorlar.
Emniyet hiç bir soruşturmayı kapatamaz savcılığın izni olmadan. ayrıca 18 yasından büyük olduğun için baban senin için karar verme yetkisine sahip değil raporun olsa bile babanın herhangi bir başvurusu oldu mu seninle ilgili adli makamlara? Eğer polise de guvenmiyorsan savcılığa gidip şikayetini oradan da yapabilirsin ifadenin bizzat savcılar alıyor zaten
00 YorumlaHayır kapanmaz. Ruh hastalığı nedeniyle zümreye veya bireye zarar verecek davranışta bulunmuşsa mahkeme tarafından ispatlanırsa "tımarhane"ye kapatılır. Sırf akıl hastası olması insanlara zarar verebileceği anlamına gelmez. Toplum için zarar verici davranışlarda bulunuyorsa akıl hastahanesine yatırılır ve tedavisi takip edilir. İyileşme olmaksızında çıkartılması söz konusu olmaz! Hem hasta hemde toplum için alıkoyulması şart bir durumdur!
00 YorumlaOrada ne olur bilmem ama hollandada yasiyorum, kiz arkadasimin dans hocasinin arabasini mermi yagmuruna tuttum, adam olmemisti, adami tehdit ettim sikayetci olursan bu defa morgda olursun dedim, sikayetci olmadi kefalet odedim serbest biraktilar. orada durum farklifir.
00 Yorumla
+1 yılbak gülüm karşı taraf sana iftiradan dava açarsa ispat tespiti yapılırsa 1 ile 4 yıl arası hapis cezasına çarptırılırsın sonra bu belki para cezasına döner 3,5 bin tl cebinden çıkar şimdi sen konuyu bir anlat bütün inceliklerini ona göre cevap veriyim
02 Yorumla
Soran+1 yılben bir konuşma duydum. aynı katta oturduğumuz adamlar karısı falan görüntülerimizi binaya girip çıkarken kaydetmişler dağıtırlarmış. karakola gittim. adamların yaptığı konuşmalarını beni cep tel ile kayıt ederken de gördüm dedim. ifademi almadılar. babamı çağırmışlar. onunla birlikte fakültenin psikoloji servisine gönderdiler. polise anlattıklarımı anlattım doktora. rapor verdiler. sonra ben vazgeçmedim. bimer e başvurdum. görüntümü yayma ile ilgili. geçen günde merkezdeki karakoldan babamı çağırmışlar. onun ifadesi almışlar. polis babama karşı taraf size iftiradan dava açar demiş. babamda ifadesinde benim deli falan old. söylemiş. seni korudum falan diyor. ben iftira atmadım kimseye anlattıklarım doğru.
- +1 yıl
bir tane şahit lazım sana baban seni korumuş eğer şahidin yoksa kanıtlayamasan dava senin aleyhine işler 5237 sayılı kanunla iftiradan ceza alırsın şahidin varsa içini ferah tut veya mahkemeye sunacağın deliler varsa.
Bimere ek olarak polisin söylediklerini de şikayet edin. Polis zaten olayı kapatmaya çalışır. Bimere yazdığınız konu direk ilgili kuruma gönderiliyor. Onlarda savunmasını yapıyor. Uzayıp gidiyor. Kimi kime şikayet ediyorsun gibi bir mesele oluyor. Hatta direk SAVCILIĞA gidin, Bimerle, polisle uğraşmayın. Raporunuz vs. ne varsa savcılığa gösterin.
10 Yorumlacanim fakulte derken adli tip a mi gonderdiler seni? Raporu nere verdi?
17 Yorumla
Soran+1 yılUniversite hastanesinin psikoloji servisine gonderdiler. adli tip a gonderin diyorum ya yapmiyorlar
Soran+1 yılUniversite hastanesinin psikoloji servisinden raporum var
- +1 yıl
Universite hastenin raporu senin cezayi ehliyetin olmadigi anlamina gelmez bunun icin savci karariyla adli tip a gonderilmen lazim. polisler ugrasmak istememis olabilir. Ama savcilik takipsizlik vermis. Sikayetini degerlendirmis zaten. Delinin sahitin olmadigi icin de yapabilecegin bir sey yok
Soran+1 yılSulh cezaya itiraz hakkim vardi. basvuru yapsaydim sonuc alir miydim
Soran+1 yılben savcılığa dilekçe versem bilgisayarlarına el koyun desem böyle bir hakkım var mı?
+1 yılGeçen gün psikolojik sorunları olan karşı komşumuz annemi çağırmış. Alt katta oturanların fuhuş yaptığını söylemiş. Polisi arayıp evi basmak istemiş. Sürekli burz şeyler üretiyor beyni. Yanlış anlama ama sen emin misin bu durumdan? Çünkü o görüntüler bir işe yaramz ki, dağıtıpta ne yapacaklar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim senin elinde kanit varsa bunlari bulabilirsen gayettw şikayetçi olursun. Psikolojik sorun derecen icin de doktor raporu alirsin. Ancak evet kanitlaman lazim. Gercekten goruntulerini dagitiyorlar mi bunu ogren. Sonra guzelce davani acarsin. Savcilik takipsizlik verdi demissin. Olayin kesin olup olmadigini eger ogrenebilirsen ve kanit bulursan hic sikinti yasamazsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılgörüntüleri beniim mi bulmam gerek.
Cevap sahibi+1 yılSenin bulman gerekmez. Avukatin bu isle ilgilenir ve savcilik da tabiki esastir. Ancak bu duyumu sen nereden aldin? Boyle seyler cok esasli olmadigi icin takipsizlik verilebilir. Muhtemelen hem polise hem de savciya cok inandirici gelmememis. Internete verilen goruntuyu mesela sen gordun mu? Gercekten verilmis mi? Polis ustunu kapatmak icin ugrasir ama savcilik ilgilenmeli goruntuleri kaldirmali ve sorusturma baslatmali. Istersen polisi de gorevini yapmadigi icin savciliga sikayet et. Psikolojik sorunlarının bir onemi yok. Ihlal varsa vardir geregi yapilir.
Soran+1 yılben bu kişilerle aynı katta oturuyorduk. ben kapının arkasındaydım. konuşmalarını duydum.
Cevap sahibi+1 yılHim anladim. Biraz sikintili bir olay. Bu sekilde kanitlaman cok zor olur ki zaten takipsizlik de bu sebeple verilmis. Su an icin elinde yeterli bir sey yok gibi. Bu durumda sanuc alman cok zor gorunuyor. Biraz bekle derim ben. Daha kuvcetli seyler bulursan o zaman basvur. Komsunun boyle bir sey yapmasi da ilginc. Aranizda bir husumet var ise bundan dolayi olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlara verdiğin cevaplardan okudum: raporunda şizofreni yazıyormuş. O zaman tabii ki soruşturma kapanır. bu şikayetin üzerine bu raporu aldığına göre söylediklerin senin hayal ürünün. ama karşı taraf da sana dava açamaz, şizofreni raporun var çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim merhaba yapmış olduğun başvuruda haklıysan ve iftira atmak niyetinde değilsen bişey çıkmaz.. Psikolojik sorun derken kendini hasta olarak gösterme etrafa herkes çokmu normal sanki Şikayetçi olduğun kişiler polisse eğer öyle söylemeleri normal baskıyla tehtitle sindirmeye çalışıyorlar akıllarınca...
00 YorumlaPolis ifade aldiysa kendileri karar verip sonlandirma yetkileri yok savciliga sevk ederler. Savci karar verip dava olusturursa tebligat her iki tarafin adresine ulasir. Ayrica telefonda ses kaydi almak kanunen suçtur.
04 Yorumla
Soran+1 yılses kaydı değil. bayağı video kaydı olarak her hareketimi yüzüm dahil çekmişler. cep tel ile çeken 18 yaşından küçük diye avukat vermiş devlet çocuğa. bana da deli raporu verdiler. o çocuğun çektiği görüntüler youtube da dağıtılıyor. madem ben deliyim neden çocuğa iddaam ile avukat atıyorlar.
Soran+1 yılapt girip çıkarken. konuşmaları duymuştum. sizin ne yaptığınızı biliyorum. savcılığa vermeye gidiyorum dedim çocuğa çocukta zerre kadar korku yok. elindeki tel ile o sözlerimi tepkimi falan kaydediyor. görüntüyü sokakta apartmanın içinde çektiler. karakolda olayı anlattım. görüntülerimiz varmış dağıtıyorlarmış dedim. ifade almadılar. fakülte hastanesinin psikoloji servisine gönderdiler. orada aynı şeyleri anlattım. onlarda rapor verdiler.
+1 yılBen bir psikiyatri bölümü öğrencisi olarak söylüyorum. Eğer hastalık raporun %45'in üzerindeyse karşı taraf senden şikayetçi olamaz. Ama davada senin şikayetin banlanır.
06 Yorumla
Soran+1 yılben şikayet edebilir miyim
- +1 yıl
Dediğim gibi raporunuz %45 in üzerindeyse davada şikayet talebiniz banlanır. "Psikolojik olarak rahatsız" mı yoksa belirli bir hastalığınız var mı?
Soran+1 yılşizofreni galiba
- +1 yıl
O zaman şikayet talebiniz geri çevrilecektir. Şizofreni ileri derece psikiyatrik hastalıklardan çünkü. Geçmiş olsun
Soran+1 yılYeniden bir rapor nasil alabilirim.
- +1 yıl
Bir psikiyatri uzmanıyla görüşün. Ama kararı o da vermeyecek unutmayın bir heyet oluşturulacak. Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle geçmiş olsun :)
+1 yılpsikolojik sorunların olması, raporunun olması dava açmana engel olmaz. ancak ayırt etme gücünden yoksunsan kendi başına belirttiğin davayı açamazsın yasal temsilcin açar senin adına. ama öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. kapanmaz merak etme.
11 Yorumla- +1 yıl
mevzuyu anlamak için yorumları okumak gerekiyormuş. deli raporu aldırdıklarından bahsetmemişsin. savcılığa dilekçe ile yeniden rapor alınması talebinde bulunman gerekiyor sanırım. veya baban senin adına açar davayı. profesyonel avukat desteği almalısın.
Kapanmayabilir çünkü bu sene ben psikolojik sorunları olan bir kadına dava açtım sen çekmezsen kapanmaz kadına dava falan açtım ama kadının raporu oldugu için doktor raporu hiçbir şekilde hapishaneye giremedi girsede 1 gün falan girermiş o yüzden bende davayı çekmiştim
00 YorumlaYasal olarak elbette şikayetini dikkate alırlar ama senin psikolojik sorunlarının olması karşı tarafa verilecek ceza ya da her ne gerekiyorsa birşey verilmesini zorlaştırır. Gerçek anlamda kanıtlar lazım.
00 YorumlaGündem konusunda 404 cevap paylaştı. kızım direk savcılığa git polis savsaklar işini polise kaldysan 1 marlboraya suclu olursun !!! direk savcılığa git ve polisin seni suclu göstermeye calıştığını vurgula!!
00 Yorumla
+1 yılihtimal var ama olayın detayları ıncelenmeden kapatılamaz..! detaylar ıncelenır, haklılık payı varsa pıskolojık sorunu olan kişinin, ciddiye alınmaması söz konusu degıldır.
00 Yorumla
+1 yılSen eğer haklıysan, haklılığının her daim peşinden git. Suya ne kadar taş atarsan, o kadar dalgaları birikir.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKapanmasını istemiyosan bimere şikayette bulunup adli tıp raporunla polise başvuru yaparsan dava senin lehine işler
08 Yorumla
Soran+1 yıladli tıp raporunu nasıl alabilirim.
Soran+1 yıladli tıp a nasıl muayene için gidebilirim ki
- +1 yıl
Psikolojik raporu alcam de
Soran+1 yılsavcılığa dilekçe mi vercem adli tıp a gitmek için
- +1 yıl
Dava açılırsa sana karşı öylede yapabilirsin veyada kendin giderek alıp polise verip dosyaya koydurursun. Raporun kopyasını alıp bir yere sakla elinde delil olut
Soran+1 yılkendim nasıl alabilirm. adli tıp a direkt gidemem ki
- +1 yıl
Adli tıpa gidemesende hastanelerde psikiyatriden al raporu
+1 yıl"Konuşma duydum" yazmışsın , emin misin peki duyduklarından?
03 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmadan eminim. yüzde yüz hem de.
Soran+1 yıldelilim yokmuş. polis google a girdi bilişimde adımı soyadımı yazdı hani yoksun bak dedi.
- +1 yıl
İspatlaman lazım , ayrıca rapor olayı niye kattılar işin içine saçmalık yani
+1 yılNe alaka bimere yazcan heyet olusturacaklarda en yakin biimden oraya incelemeye gitceklerde dediklerinla hic alakasi yok yani bimere yazilan direm icisleri bakanina
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf bunu ıspatlarsa ve senin ifadende başka somut delil yoksa delil yetersizliği olur düşer dava
04 Yorumla
Soran+1 yılben bir konuşma duydum. aynı katta oturduğumuz adamlar karısı falan görüntülerimizi binaya girip çıkarken kaydetmişler dağıtırlarmış. karakola gittim. adamların yaptığı konuşmalarını beni cep tel ile kayıt ederken de gördüm dedim. ifademi almadılar. babamı çağırmışlar. onunla birlikte fakültenin psikoloji servisine gönderdiler. polise anlattıklarımı anlattım doktora. rapor verdiler. sonra ben vazgeçmedim. bimer e başvurdum. görüntümü yayma ile ilgili. ama bu raporu polis bana karşı kullanıyor. karşı taraf suçlu.
- +1 yıl
Eger işin içinddn çıkamıyorsan Ülkü Ocagına git anlat birde orda mahkemeye çıksın videoyu çeken. hangi il desin
Soran+1 yılordu
- +1 yıl
İl deysen il ocaga git yanına ailenden büyük birini al dogru neyse anlat
seni hatırlıyorum canım anlatmıştın olayı facebooka yüklediği fotoğrafları kanıt olarak gösterseydin keşke
00 Yorumlasız aklı dengesı yerınde degıldır raporu almadıkca babanız sızın yerınıze karar veremez
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf her türlü dava açar sen davanda haklıysan devam et yoksa karşı taraf kesin kazanır
00 YorumlaGündem konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doktorun verdiği rapor önemli Senin veya babanın ne dediği değil
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka psikolğa git başka bir hastaneden rapor alırsan söylediklerinde haklı çıkarsın ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılraporu fakülte hastanesinden aldırdılar. devlet hastanesinden alınır mı?
- +1 yıl
alınır neden alınmasın eğer kendine güveniyorsan ruhsal bir problemin olmadığına inanıyorsan olur
Soran+1 yılruhsal problemim yok.
- +1 yıl
hastaneye gidip danışabilirsin ;) onlar yardımcı olur ;)
+1 yılPolislik bir mevzu yok aslında görevliler gelip kontrol edip giderler. Niye karakol karışmış anlamadım.
00 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle direk kapatmak bence olmaz. Böyle bir şey yapabilmesi için sanırım raporla işlem yapması gerekiyor eğer rapor varsa...
00 YorumlaAaa sen... Hatırladım seni :)
Kapanmaz, elinde yeteri kadar kanıt varsa hakkını söke söke alırsın. İnşallah hakkını alırsın, bunu umuyorum.10 YorumlaDeli raporun olsa bile yeterli kanıtlarla analarını bile ağlatırsın
Yeter ki elinde kanıtın ve varsa olaya dair şahitlerin olsun22 YorumlaPolis davayı veya başvuruyu kapatamaz, bu yetki savcınındır... istersen başvurunu savcılığa kendin yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılsavcı takipsizlik verdi. sulh cezaya başvur diyor ama onlar da aynı raporu kullanıyor.
- +1 yıl
Konuyu anlayamadım, fakat bimer'e yaptığın başvur pek etkili olmaz. çünkü şikayetin yine savcılığa gidecektir, onlarda kapatma gerekçesini sunacaktır ve sana kuru bir bilgi vereceklerdir, sen en iyisi yapabilirsen avukat eşliğinde şikayet et, olmasa tekrar başka bir savcıya şikayetini anlat...
+1 yılozaman doktor raporu gösterceksin işte ozaman soruşturma açılır meraklanma
00 Yorumla
+1 yılNasil bir goruntuki bu o kadr dert etmisin ozel hallerinmi cekmisler nabmislar
00 Yorumla
+1 yılsenin yerine babnın ya da annenin başvurması olayların saglıklı yurumesini sağlayabilir. eger raporun varsa
00 Yorumlasanırım sen şizofrensin ama sana şunu söyleyeyim babana şunu söyle ya beni hocaya götürün rukyeciye ya da kendimi öldürücem de
00 YorumlaSen sorunlu biri değilsin kardeşim. Yazdıklarını okudum. Gerçekten inanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlattıklarından anladığım tek şey , yoğun psikolojik sorunların olduğu ve bu nedenle acilen tedavi görmen gerektiğidir.
00 Yorumla
+1 yıltakipsizlik verilebilir. tamamen hakim e bağlı bir şey
00 Yorumla
+1 yılKanıt varsa bunun önemi kalmaz soruşturma başlatılır...
00 YorumlaSen istemiyorsan kapanmaz. Savcılığa intikal ederse incelenir. Psikoloji bozuk felan hikaye
00 Yorumladirek savcılığa git bimer en son nokta o da zaten mahalli savcılığa yolluyor
00 Yorumla
+1 yıldeli raporun olması lazım. hafif anksiyetene bakmaz atarlar valla içeri.
00 Yorumlahangi psikolojik sorun olduguna göre değisir sanırım
00 YorumlaRapor varsa bilmiyorum ama eğer yoksa sana tebliğ etmesi gerekir
00 YorumlaGündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hukuki ehliyeti yoksa yani aklı dengesi yerinde değilse kapanır şikayet etsene edilsede
00 Yorumlaceza ehliyeti olmaması gerek belirli bir sınırı var
00 YorumlaIşte konuyu tam detaylı anlayamadım siz babanizdan mi şikayetçi olmak istiyorsunuz yoksa başkasından mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer durumu bir tanıdık yaşamıştı, polisleri de savclığa şikayet etmişti senin durumunda birinin sorulturmasını polisler o şekilde kapatamaz
00 Yorumlatavsiyem gidin ve savcılığa bizzat şikayette bulunun konuyla ilgili
10 Yorumlaortada delil varsa kapanmaz iddiadan ibaret ise kapanır
00 YorumlaKonu ne bana özelden kısaca anlatırsan yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapanada bilir kapanmayada bilir pisikikolojiye bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher psikolojik bozukluk için geçerli değil bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHukukta okuyorum ceza kanununda akıl hastalığı olarak geçiyor senin kastın ne?
00 Yorumla
+1 yılavukatlar yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 tane avukat gezdim hiçbiri davayı almadı. raporum var ya ondan dolayı
Eğer hakliysan korkmayın
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne