Psikolojik sorunları nedeniyle raporu olan bir kişinin şikayetçi olduğu soruşturma kapanır mı?

Bimer'e hukuki bir konuda başvuru yapmıştım. Bugün babamı karakoldan çağırmışlar. Babam onlara benim psikolojik sorunlarım olduğunu söylemiş. Polis de karşı taraf dava açar size iftiradan demiş. Polis sürekli olayları kapatmam için böyle söylüyor. Soruşturma açılır mı şimdi kapanacak mı dava? Savcılık inceleme yapacak mı yoksa karakol şikayetimi kapattı mı? Ben kapanmasını istemiyorum, ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
ben bir konuşma duydum. aynı katta oturduğumuz adamlar karısı falan görüntülerimizi binaya girip çıkarken kaydetmişler dağıtırlarmış. karakola gittim. adamların yaptığı konuşmalarını beni cep tel ile kayıt ederken de gördüm dedim. ifademi almadılar. babamı çağırmışlar. onunla birlikte fakültenin psikoloji servisine gönderdiler. polise anlattıklarımı anlattım doktora. rapor verdiler. sonra ben vazgeçmedim. bimer e başvurdum. görüntümü yayma ile ilgili.
Psikolojik sorunları nedeniyle raporu olan bir kişinin şikayetçi olduğu soruşturma kapanır mı?