Bölüm başkanı soruşturma açtı. İddasi asılsız olduğunu öğrendim ama soruşturma nedense kapanmadı. bu bana zarar verir mi? ne yapım?

Bölüm başkanı but sınavinda sınav sorusunu internetten alıp sormuş. Soruşturma başlattı bunu ben hazırladım siz internete anında yüklemişsiniz. 2. Dakikada soruyu sormuşsunuz 8. Dakikada cevabını almışsınız dedi. Sorustuma yi kapatamadida ben soran olursa nasıl açıklayacağım. Sınav sorusu da baktım internete sınavdan 2 yıl önce yüklenmiş. Birde kopya çektiğimizi iddaa etti. Madem böyle bir şey var. Hemen baslat sormuşturmayi bir ay sonra başlattı. Tekrar yüz yüze sınav yap kim çekmiş kim çekmemiş anlarsın. Hayır birde bu soruyu ben hazırladım siz internete yüklediniz dedikten sonra. İtiraz edincede ben yalan mı söylüyorum diyor. Evet dersen makama hakaretten ceza alıcaz. birde soruşturmada ne ifade verdin diye sordu. Sınav kagidinla cevap kağıdı aynı değil dedi. Eksik ve hatalarim varmis. Çıkmak istedim. İzin verdimmi dedi. Biraz daha tuttu odasinda. Niye insanlar kendi keyfi için insanları harcıyor. Üniversitelerde bu durum normal mi? Kafasına göre sormuştum açtı.
Bu sene çağırdı yanına çağırdı dinden bahsetti. Her zaman yanındayım dedi. Numarasını verdi. Sorustuma yi da irdeleme. İrdeleyebilirsinde önermem dedi. Ceza almadın niye kafana takiyorsun dedi. Ama o derstende birakti. Transkiripte gözüküyor zaten sınava girip 0 aldım. Ama okuldanda hocadanda soğudum. Soruşturma bir senedir açık ve sicil arşivimde gözüküyormuş. Ne yapmalıyım? Bu meslekte sorun olur mu? Kendin internetten soru sorduysan bunu neden bana yıkıyorsun. İnsanlar çok tuhaf ya.
Güncellemeler
1 yıl
Bir de bölüm başkanı takıntılı birisiymiş taktimi takıyormus. Yüz yüze sınavda kâğıdımi alıp kopya çektin diyip 6 ay uzaklaştırma verir diye korkuyorum?
Güncellemeler
1 yıl
Soruşturma da ifademiz alınırken ben ses kaydında alındı. Verdiğim ifade ve kanıtlarda olayın doğruluğunu kanıtlıyor. Ama soruşturma kapanmadı maalesef.
Bölüm başkanı soruşturma açtı. İddasi asılsız olduğunu öğrendim ama soruşturma nedense kapanmadı. bu bana zarar verir mi? ne yapım?