Erkekler, Acil yardım kaza yaptım. acil yardım lütfen?

3 Gün önce sakarya'da saat gece 12:25 civarların da kazaya karıştım arkadaşlar, 4 yol ağzında ara sokakdan birden çıktım ve ana yoldan gelen araç bana sağ tarafımdan çarptı %80 suçluyum kaza da polis çağırmadık tutanak tuttuk vs suçlu olduğumu kabul ettim. Aracımın sigortası var karşı tarafın hasarı 250 lira ertesi gün beni arayıp abimin balayı var araba lazım acilen yaptıralım diyip para istedi benden sonra paramın olmadığını söyledim sigortayla halledelim dedim o da boşuna sigortanı kırdırma 200 lira ver sen de kurtul ben de dedi sonra kabul ettim taksitle ama aklıma yatmadı 1 gün sonra vazgeçtim dedim gidip sigortayla hallet sonra bu da bana arabayı yaptırdığını söyledi ve parasını istedi muhtemelen sigortası yok ve suçlu çıkmaktan mı korkuyor sizce? o an sigortasını kontrol etmedim sizce polise gitmeli miyim? sigortasını kontrol ettirmeli miyim? yani neden para vereyim boşuna ve böyle alengirli iş yapması da garip bana sormadan arabayı yaptırmış ve para isttiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
benim maddi kaybım 500 lira komple kapı göçtü.. sigortasızsa onu bundan alabilir miyim?
Erkekler, Acil yardım kaza yaptım. acil yardım lütfen?