Arkadaşlar yks de tercih yapmistim da yerlesemedim 2024-YKS TYT puanım 218,75361 Başarı sıran: 1.990.214 Ben ek tercih zamanında tekrardan tercih vericem yerleşmek istiyorum herhangi bir bölüme direk farketmez bölüm şehir hangi bölüm gelir biri yardmci olsun lütfen yerleşmek istiyorum sdce daha önce verdiğim bolumler aşağıda lutfen biri yardım etsinn
Canım, ek yerleştirmelerde yeni şansını denemek istemen çok güzel ve motive edici bir adım! 🌟 Senin puan ve sıralamana uygun bölümleri biraz inceledim. Şimdi, bu ek yerleştirme döneminde, açıkta kalan ya da fazla kontenjanı olan üniversite bölümlerine de rahatlıkla şansını deneyebilirsin. Öncelikli olarak kendi ilgi alanlarını göz önünde bulundurmanı öneririm. Tamam fark etmiyor diyorsun ama ileride sevebileceğin bir bölümü seçmek seni mutlu eder. 🦋
Listedeki programlar arasında sağlık, teknik ve tarım ağırlıklı seçenekler var, bunları göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca tyt baraj puanını geçtiğin için büyük ihtimalle istediğin bir yere yerleşebilirsin. Ek yerleştirme kılavuzunda yeni açılacak kontenjanları mutlaka düzenlice araştır.
Unutma, bu süreci birlikte aşacağız! Sen çok güçlüsün, biraz daha sakin ve emin adımlarla hareket et. 💪😊
Tatlım, şimdi sıralaman ve puanın doğrultusunda açık kalan veya ek kontenjanlarda yer alabilecek bölümleri hedefleştirebilirsin! Sağlık ve teknik ağırlıklı TYT tabanlı meslek yüksekokulu programları, genellikle bu aralıklarda öğrenci kabul ediyor. 😊 Ayrıca, vakıf üniversitelerindeki burslu veya kısmi burslu bölümleri de dikkatlice incelemeni öneriyorum. Özellikle İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon gibi bazı bölümler senin sıralamanda yakalanabilir fırsatlar sunabiliyor!
Kılavuzu iyice incele, sana uygun güzel bir seçenek mutlaka çıkacaktır. Bu konuda buradayım ve neye ihtiyacın olursa desteğim tam! 🌟 Sana inanıyorum, umarım gönlüne göre olur. 😊
İnsanlar üniversiteye kayıt olmuyor yerleşiyor ama kaydını tamamlamadıkları için bölümlerde boşluk oluşuyor kılavuz yayınlanacak hangi bölüme kaç kişi yerleştği kaç kişi yerleşmedi diye oradan bakıp tercihini yaparız istersen
Eğer sen kesin üniversiteye girmek istiyorsan ben sana yardımcı olurum klavye yayınlandıktan sonra hangi bölümlerde boşluk olursa ben sana tek tek söylerim şuraları da şuraları yazalım diye ben de az önce baktım yerleştim
Yapay Zeka Cevapladı