Ben Yunanistanlıyım, benimki Ankaralı ve Ankara doğumlu. Ankaralıları çok seviyorum, Ankaralılar nasıl insanlardır?
Çok önemli !
Şimdiden teşekkürler.
Çok önemli !
Şimdiden teşekkürler.
ülkenin başkentinde oturan insanlardır. tam bir anadolu insanıdır ankaralılar, hatta ankaralı değil angaralıdır bunlar, değişik konuşmaları vardır mesela biz batılılar falan adam yanımda deriz ya onlar genelde "bebe" derler.
birde laflarının çoğunda "la" "yok la" gibi kelimeleri bolca bulunur. çoğunlukla kravatlı memur şehri ankara'da yaşayan biraz modern biraz muhafazakar insanlardır ama gayet samimi ve iyi insanlardır şöyle bir anım vardır ankaralılarla, o zaman ankara'da okumuyordum bir sınav için gitmiştim kendi arabamla gittim yolu kaybetmişim sağolsun bir taksici abimiz benim önüme düştü bana kılavuzluk etti ve beni okula kadar ulaştırdı beş kuruş para da almadı. böyle iyi niyetli insanlarda vardır.
şöyle bir konuşma stilleri vardır;
- nerdesin la, ben dikimevi tarafındayım
- ben angara'ya geldim şimdi la, aşti'ye indim la şimdi,
- aha bu "bebe" yanımda...
ahanda böyle uzar gider...
kardes bende ankarayı sevmıyorum tamam okey de yanı öyle bir anlatmışsın kı sankı ınsan yaşamıyor hayvan yaasıyor he :D her lafın bırındde la bebe falan onlar her yerde yok Ankara kozmopolit bir şehir tıpkı ıstanbul gıbı her kesımden ınsan var ayrıca memur şehri yani yerlisi olanların sayısı belli bir kesimde var aşırı abartılacak birşeyi yok bu konuda ama ha dersen kı kabalar mı kesınlıkle kabalar. ayrıca egenın ınsanı daha samımı bence ankarada yaşıyorum ama ızmırde gördüğüm ilgi alaka esnafı olsun cok daha kibarlar.
allaha çok şukur ankaralıyım...
https://hizliresim.com/ZDD5aZ
allah kavustursun..
açık söylemek gerekirse ankaralıları pek sevmem yani benm çevremdekiler çok kaba , kendini beğenmiş ve ayrımcılık yapan insanlar genelleme yapmak doğrumu bilemem ama benim tanıştıklarım böyleydi
Ben Ankaraliym :) fakat İstanbul'da yasadigim icin fazla bir bilgim yok oyle ama genellikle Ankarilar kaba insanlar olarak gosteriliyo ama kesinlikle oyle degil bunu bilmen yeterli :D
Cevap
11Cevap
Havasi sert insani mert tir Ankaranin. Kizlari da en az erkekler kadar delikanlidir. Kibar konusamazlar. Genelde la , bebe kelimelerini kullanmadan cumle kurmazlar :d iyiki ankaraliyim bee
yozgatlıyım ama ankarada doğdum babacan ınsanı kadar piçi de vardır
Barzo olur bir çoğu bazıları delikanlı bazıları madam..
iyisi de var kötüsü de. şöyledır boyledır dıye genellenemez.
Seninkini kacirma angaranin erkegi sevdigini sahiplenir aski bize soracan gardas
Kesinlikle "kız" diyemezler. "Gız" derler.
son 2 yıldır italyaya gidip geliyorum. Aslen ankaralıyım Beni sev.. <3
Buyrun ben Ankara'lıyım.
İnsan kendini nasıl övebilir ki? ( ankaralıyım)
Ankaralılar insaflı insanlardır.
Kekosuda var adamıda
vardır tabiki :D
Benide aldırsana yunanistana
iyi insanlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar