Güncellemeler
+1 yıl
Çok isteyen değil, bedelini ödeyen alır. Hayırlısı be gülüm herkese iyi geceler 🚬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şimdi Adana'dan Ankara 'ya 27'sinde askeri mülakat sınavına girmek için geleceğim. Sorum çok basit, Milli savunma bakanlığı personel temin daire başkanlığı binası cebeci de mi yoksa Mamak'ta mı ben cebeciye mi gidecem otobüsten inince, yoksa Mamak'a mı gidicem? Mamakla cebeci aynı yer mi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
AŞTİ'de indin ya, Ankaray'a bineceksin Dikimevinde ineceksin, dikimevi metrosundan çıkınca orada sor yukarıya Abidinpaşaya doğru çok az yürüyeceksin Harita genel müdürlüğünün az ilerisinde kalıyor o caddede kime sorarsan gösterir.
Aşti ne abi Ankara 'ya ilk kez geleceğim. Ben şimdi gece sabaha karşı inicem ya otobüsten Mamak ya da Cebeciye giden dolmuş minibüs falan bulamam mı taksiye para versem iliğime kemiğime kadar sömürür beni
AŞTİ terminalin adı. Kaçta ineceksin otobüsten tam olarak?
Valla 4-5 gibi inerim herhalde sınav 7.30 da yetişirim değil mi
Yetişirsin 6'da Ankaray seferi başlıyor Dikimevi zaten son durak orada ineceksin çıktıktan sonra orada sor gösterirler çok yürümeyeceksin metrodan çıktıktan sonra.
Teşekkür ederim
Rica ederim en kestirme yolu bu. Dolmuşla falan vakit kaybedersin hiç uğraşma.
Eyvallah sağolasın abi ben şimdi hayatımda ilk defa Ankara 'ya geleceğim de muhtemelen öğlen 1 gibi falan mülakattan çıkarım. Ondan sonra Anıtkabire gitmeyi düşünüyorum çok mu uzak orası 2016'da abim askerdi Anıtkabir de görmek nasip olmadı bu sefer olsun isterim
Yok hayır öyle çok uzak değil. Çıktıktan sonra hemen o caddeden Güvenpark dolmuşları geçer ona bin bi Kızılaya git yemek falan yersin Kızılayı da görmüş olursun, Kızılay'dan Anıtkabir'e nasıl gideceğini tarif ederler zaten.
Eyvallah abi, yeni bir soru sordum saçları kısalttım şöyle düşündüm, saçlarımı kesip gelmiş bu çocuk asker olmaya hevesli mesajı vermek istediğim için dolayısıyla karşımda ki komutan da bunu böyle anlar diye düşündüm.
Valla orasına bişey diyemem ama umarım sonucu istediğin gibi olur.
Mülakattan geçerim de sağlıktan geçer miyim orasını Allah bilir. Askerliğimi yaptım 30 şınav 40 mekik çeksem 400 metre koşudan da geçerim. Sözlü mülakat çok önemliymiş duruşuna konuşmana hal ve hareketlerine daha çok dikkat ediyorlarmış. 70 puan alan geçiyor kısacası şuanda zaten benim +9 puanım var askerliğini yapmayanlardan bir adım öndeyim. +3 puan terhisden +3 puan lise diplomasından +3 puan meslek belgesi 61 puan yapar geçerim
İnşallah. Şimdiden başarılar.
Teşekkürler abi iyi geceler dilerim
İyi geceler kardeşim
Ankaralıyim sen gel ulusta dolmuslarin kalktığı yere git sonra orada abi ben hangisine binicem de onlar seni götürür yiğidim ya da ver 50 TL kizilaydan götürsün taksi çok sıra oluyor kuzeni götürdüğümde gördüm
Bu Mamakla cebeci aynı yer mi abi sen bana onu söyle
Farklı yerler tosunum biri başvuru alıyor biri mülakat yapıyor Mamak dediğin yer mülakat cebeci başvuru alım yeri
Cebeci Mamak in içinde zaten sen astide metroya bin dikimevinde in sor gösterirler 50 kez sorma sana adresi tarif ettik emin ol
Ben mülakat için geleceğim, hani şınav mekik koşu sonra sözlü mülakat varya hee işte o sınav için geleceğim. Madem bu mülakat Mamak'ta yapılıyor o zaman niye cebeci yazıyor gördüğün gibi yukarda paylaştım
Ikisi aynı gün mü
Abi ben 5 Mart 'ta söz er başvurusu yaptım internetten, 15 Mart 'ta başvurum onaylandı, şimdi beni mülakata çağırıyor devlet ikisi aynı gün mü derken sadece yukardaki bilgi var elimde başka bilgi dosya yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!