Her şeyden çok sıkıldım ne yapmalıyım?

Nereden başlayacağımı bilmiyorum 18 yaşındayım bu sene üniversiteyi kazanamadım 1 yıl daha evde olmak çok üzücü bunu düşündükçe bile kafayı yiyorum. Evde huzur denen bir şey yok kardeşim surekli sorun çıkarıyor 16 yaşında okulu falan bıraktı öyle evde oturuyor annem babam sürekli ona bağırıyor o da bunlara tabi. Gürültülerinden ne uyuyabiliyorum ne ders çalışabiliyorum artık bıktım ben bu 1 yıl ne yapicam nasıl katlanıcam bu duruma?
Evde sesimi çıkarsam kardeşime bir laf etsem direkt beni suçlarlar sustururlar. Sen konuşma, ortalığı sen karıştırıyorsun, o çocuğu sen sinirlendiriyorsun gibi.
Tek istediğim mesleğimi elime alıp buralardan uzaklaşmaktı o da olmadı ve bende artık ne umut kaldı ne başka bir şey. Öyle kıytirık bir bölüm için de şehir dışına yollamazlar bende gitmem zaten ama burada kalmakta istemiyorum en azından kardeşimin ergenlik denen süreci bitip evde huzur olana kadar 😞

Bana bir akıl verin nasıl geçireyim bu vakitlerimi? Ders çalışmak istiyorum ama şu gürültülerden, sorunlardan dolayı odaklanamıyorum bıktım artık her şeyden.
Her şeyden çok sıkıldım ne yapmalıyım?