Karşımıza yeni taşınan komşu ve kızı :) ?

merhaba arkadaşlar ;)

ben martın sonlarına doğru 18 ime girdim.. Yani yaşım daha genç olablir ama ben şimdiden uzun ömürlü bir ilişki arıyorum.. hatta şimdi tanışıp zamanla evlenmek bile olabilir :D

Neyse bizim karşı daire satılıktı biri almış.. bugün eşya falan yerleştiriyorlardı, bazı eşyaları taşımalarında evde şekil vermelerinde yardımcı falan oldum.. Şehir dışından geliyorlar tahini çıkmış ailenin babasının.. Ankarada kimseleri falan yoktu, evin babasıda hala şehir dışındaydı 2-3 güne gelirmiş.. Bende bir delikanlı olarak yardım ediyim falan dedim.. Koltuğun yeri orası burası falan dolap şurda daha güzel hadi burada deneyelim falan düşüncesiyle kapıyı çaldım Müthiş bir kız, dış görünüş olarak hayallerimdeki resmen.. Dedim yardım lazım mı falan yok gerek yok falan sonra annem devreye girdi derken annemle içeri girdik.. ilk bir sohbet falan bu arada kız lise 3 te şu an .. Tam aradıgım seviyede de yaşı :D Seneye ygs falan bende bu sene bazı sebeplerden dolayı girmek istemiyordm ah bir düzgün bir sevgilim olsa falan çalışsak diye düşünürken bu kız çıktı karşıma.. Öyle işte sohbet falan tanışma oydu buydu eve şekil verme derken saat 12 gibi gittik evlerine 6 gibi eve döndük :D karşı daireye yani :Aasd:D Kızın numarasını falan da aldım epeyi iyi aramız şimdiden.. Annesini falan da tanıyom karşı komşumuz :D Ha şunuda belirtiyim öyle içimden hiç abazalık falan gelmiyo.. ciddi ciddi sevmek istiyorum ben..

Şimdi size sorum şu.. Siz o kızın annesi/babasısınız.. Zamanla benim nasıl biri olduğumu farkettiniz (iyi biri ha :D ) Oydu buydu işte kızınızın karşı komşunun çocuğuyla sevgilisi olmasımı dersniz ilişkisi olmasımı dersiniz ne derseniz ona izin verirmiydiniz.. Benim YGS amacımıda dedim bu sene girmeyeceğimi seneye gireceğimi falan .. Oda iyi işte bizim kızlada çalışırsınz falan demişti.. Yani isteğim o kızla ilişkimin olması ve bunu aileleirmizin bilmesi.. Gerek ders çalışmak için ben ona, o bize gelmesi ya da dışarda gezmemize eğlenmemize izin verilmesi..

İşte bla blaa :D Siz olsanız böyle bir duruma izin verirmiydiniz yoksa kızınızı bana karşı uzak tutmakmı isterdiniz.. Tabi herkes bir değil ama toplumun genel görüşünü merak ettiğim için soruyorum :) İyi günler
Karşımıza yeni taşınan komşu ve kızı :) ?