Komşumuzun kızı?

Çocukluktan beri arkadaştık ama büyüyünce ergenlik döneminde filan istemesemde gözüm kaymaya başladı kendisi çok güzel ve fiziği harika bir kız. İlkokulu ortaokulu beraber okuduk lisedede aynı okuldaydık ama iletişimimiz azaldı daha az konuştuk ben uğraşmaya başladım kızla sinir filan ediyorum en sonuna yakınlaşma oldu annem öğrenmiş kızıyor sürekli komşumuza rezil etme bizi diye olay sadece öpmüş olmamdı. Sonrasında beraber olmaya başladık ben bozdum kızlığını kendisi bana verdi o dönemden sonra biraz daha yakınlaştık ama kimse bizim aramızdakileri bilmiyordu neyse ben lise bitince biraz soğudum kızdan üniversiteye başka şehir yazdım ona söylemedim üniversiteyi başka yer yazdığımı bilse aynı yeri yazardı zaten. aynı şehirde kaldı üniversitede neyse sadece yazlari denk geliyorduk oda nadiren konuşmadım hiç kızlada 5 yıl boyunca görmezden gelmeye çalıştım üniversite bitti geri döndüm asıl olay burada olmuş kız gitmiş anneme söylemiş yaptıklarımızı (kız temizdi sadece bana karşı hassastı zaten hep pişman oluyordu) annem çaktırmadı neyse ben geldim üniversite bitince tekrar yakınlaştık kızla tabi ben salağım kız planlamış bunu annem gördü bizi olayı birde abim biliyor. Kız babama söylerim diyor isteyeceksin beni diyor. Benim babamda bilmiyor olayı bilse ağzıma s. çar zaten. Bildiğiniz kız intikam aldı benden aldı boşladım diye üstüme kaldı şu an kız. birde yaşta 24 annemde erkenden evlendirelim diyor sizce ne yapmalıyım?
Komşumuzun kızı?