Komşumuzun kızıyla yakınlaştık?

Apartmanımıza 7 8 ay önce bir aile taşındı kızları benimle yaşıt (20) kızın annesiyle annem eski tanışlarmış o yüzden beni de kızla arkadaş etmek istedi annem (her anne gibi). Kızla konuştuk kız bu arada baya güzel bakımlı falan ve çok kafa dengi hemen ısındık birbirimize. Pandemiden dolayı dışarı çıkamadığımızdan da sürekli birbirimizdeyiz o bizde ben onlarda falan Sonra birbirimizde kalmalar başladı yalan söylemiycem son 2 aydır falanda gerçekten aşırı hoşuma giriyor tip olarak geçtim ddüşünce yapısı mantıklı oluşu zeki deyim anlayın yani. Eşcinselliğe sıcak baktığını biliyorum ama çok konusmadi o konuda birkaç kere acaba homofobik olabilir mi nasıl bakıyo bu konulara diye yokladım ama hep kimse kimi seveceğini seçemez tarzı. Neyse işte ben hoşlanıyorum ama hicbir şey yapmıyorum çünkü niye yapiyim komşunun kızı ters tepse ne diycem anama babama. Geçen cuma günü yine bizde kalmaya geldi yattık dizi açtık falan sürekli telefonla oynadı dizi boyu dizi bitti kapattım pcyi hâlâ oynuyor artık sinirlendim buraya telefonla oynamaya mı geldin biraz benimle ilgilen dedim (demez olsaydım) yüzüme baktı beni mi özledin senn deyip sarıldı koynuma girdi (o an zaten heyecandan geberdim) sonra çok güzel kokuyorsun deyip boynumu kokladı ardından da öpmeye başladı boynumu ( rip) ben de zaten kayış koptu zaten o an sonra öperken birden durdu benim eve gitmem lazım dedi hicbi sey anlamadım ak sinirlendim ben de kalıcam dedin niye gidiyosun durup dururken falan diye istemiyorum diye cemkirip gitti 5 gündür hicbi şekilde ne o yaziyo ne Ben yazıyorum karşılaşırız diye evren bile çıkmıyorum dün annesi geldi eve annem niye getirmedin kızını o da otururdu bizle dedi sınavı var ona çalışıyo dedi yalan ak bitti vizeleri de arkadaşlar bu kız'ın derdi sorunu ne ve ben ne yapmaliyim hicbi sey anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel annem
Komşumuzun kızıyla yakınlaştık?