Bunu sorandan birşey çıkmaz .Gerçi mevcut durumda inek arkadaşları her bölüme aldıklarından dolayı böylesi saçma sorular ile karşılaşabiliyoruz.Yetenekle ilgisi olmayan arkadaşlar çok bizim sınıfta adam müh. okumaya gelmiş basit elektrik devresi çzemiyor.Mühendislik aşktır beni al amerikaya götür burslu okutcam de tek şart hukuk olsun okumam. Anlatabldiysem ne mutlu.
00 Yorumla
+1 yılHakimlik ve savcılık mühendisliğe tercih edilir.
Fakat mühendislik ise avukatlığa tercih edilir.11 Yorumla- +1 yıl
Çok biliyorsunuz arkadaş ne saçma sapan siteler var. Ülkede her okulda kaç muhendislik dalı var bilgin var mı? Her yıl kaç mühendis mezun oluyor bilgin var mı? Türkiyede aktif kaç sanayi kuruluşu var bilgin var mı? Eşşek dediği bile gunde gereksiz yere fazla anırmaz mıllete bılmeden akıl vermeyın. Manavlık yapan mühendis grdün mü? peki kasaplık yapan avukat gördünmü adaleti olmayan ülkede emekki senın başta adalete ihtiyacın olacak savunmana ıhtıyacın bu soz kapak olsun alayınıza
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 side çok farklı ve güzel meslekler güzel ünvana sahipler ancak cok farklılar nasıl bunların arasında kaldın anlamadım? ilgin hangisiyse istegin gönlün hangisiyse onu tercih et. şirket avukatlıgına gelince o kadar da kolay degil yani cok iyi derecede ingilizcen olması lazım uluslararsı calsmadıktan snra foss piyasada sürüyle avukat ve muhendis var.
01 Yorumla
alakayı kuramadım, mühendislik sayısal hukuk öss'de esit ağırlıkla girilse de sözel bi bölüm, zıt bölümler yani. yine de şunu diyebilirim, çok para kazanmak istiyorsan avukat ol, banka avukatı ol; olabilirsen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mühendis ol yarın avukat olduğun zaman bol bol yalan söyler iyi yalancı olur çıkarsın neticede suçluda olsa bir insanın avukatlığının yapman gerekebilir...
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu bir kişi daha sormuştu sizmiydiniz bilmiyorum ama
türkiyede hukukcu olacağına git 1 tepsi simit al sat daha iyi demiştim gene diyorum04 Yorumla- +1 yıl
Hocam işsizlik bahane çalışma isteği olan insan her işi yapar...
mühendislik dallarını pek bilmem uygun ve yaygın hangisiyse onu seçmelisin - +1 yıl
Türkiyede askeriyemi kaldı hukukmu kaldı neyine baba gibi meslek hocam ne dediğin farkındamısın? sen mühendisliği tercih et pişman olursun
Hukuk :) Tam yerini buldugunda en iyi getirisi olan meslek
00 YorumlaEvde 4 mühendis var be gördüğüm kadarıyla seven yok. Gerçekten fiziğe ve matematiğe aşıksan mühendis ol. Ama değilsen düşünme bile.
10 YorumlaMÜHENDİSLİK :) I AM ENGİNEEER ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Hangi kafanın enginarısın sen ?:D
+1 yılFarkı kategoriler ama mühendislik
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsebeb
- +1 yıl
Türkiye de hukuk siyasi olaylardan çok etkileniyor mesleğini rahat yapamayabilirsin
+1 yılben mühendisim seviyorum
sevmeyenin işi olmasın.00 YorumlaMühendislik kesinlikle üreten toplum kazanır
00 Yorumlahukuk hakim
00 Yorumlamühendislik
00 YorumlaHukukkkk
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılniçin
Gizli Soran+1 yılgerçekte mühendislik bittimi
+1 yılHukuk/Hakimlik.
00 Yorumlasenden bi bok olmaz :D
11 Yorumlamühendsislik
00 Yorumla