AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Seyit Onbaşı geldi aklıma hemen.
Fiziksel gücten çok manevi bir güce sahipti Türk askeri.
şu an bişey diyemem ama bu konuda
kahramanlık başka
turk-amerikan diye bir siniflandirma yapmak cok dogru olmaz. dayaniklilik kisiden kisiye degisir. genelleme yapacak olursak silah vs. hicbir sey olmaz ise ve vucut yapilari ozdes sayilacak derecedeyse turkler biraz daha gec pes edebilir.
Sacma soru.. her asker birbirinden farkli.. ciliz amerian askeri normal bir turk askerinden daha kotudur ama cusseli amerikan askeri yok demek degil..
türk askeri daha cüsseli
Hepsi mi cusseli?
Hic cilizi yok mu ya da orta hallisi?
hepsi ayrımsız değilse de olmalılar
Bak kardes bordo bereliler 3 yildir dunya ozel kuvvet yarismasini ard arda kazandi sonrasi ne oldu bilmiyorum vunku egitimliler saglamlar ama normal bir askeri dis ulkelerin askeriyle kiyasliyamam.. ama dogru bordolarimiz dunyada tek..
Türk askeri kadar dayanıklı güçlü cüsseli başka bir asker yok
öyle tamam ama
Bir türk olarak bu soruya abd cevabı vermem beklenemez.
Ne Mutlu Türküm Diyene Türk <3
Bu zihniyetle biz daha çok kalırız çağın gerisinde artık herşey teknolojine bakıyor arkadaşım ne kadar ürettiğinle ilgili güç olayı siz halen kılıç savaşlarında kalmışsınız
Bir kere soru saçma bir soru bireysel güçlülük savaş kazandırmaz. Bu yüzden buraya uzun bir askeri strateji üzerine yazı da yazmak istemiyorum fakat dünyada herşey düşündüğünüz kadar sığ bir şekilde değildir.
Türk askeri daha güçlü dur daha dayanıklıdır ama abd nun teknolojisi daha ileri artık güç kimyasal ve nükleer savaş ta ne kullanacagina bakıyorlar. Ama biz gucluyuz ve haziriz herseye kana kan dişe dış. .
Silahlar bakımından tabiki amerikan ordusu ama amerikan ordusunun çoğu paralı asker olduğu için bir savaş olsa kaçabilirler türkler yüreğiyle savaşır o bakımdan kazanabiliriz diyorum :)
Amerikadaki yapılan petlanton yarışlarında Türk ler üst üste birinci geldiği icin yarisma kaldırılmış bunu biliyormudunn. Unutmak dunyanin en gucly ordusu imanlı ordusudur son dünya savaşlarında türkiye dünya muslumanlaruna öncelik edecektir
Türk ordusu askerleri daha güclüdür..
Irak bataklıgına saplandi kaldi malum ordu askerleri Afganistanda yani..
türk ordusu arazi savasinda bizden iyisi yok dünyada..
Ancak teknoloji biraz eski
Malum ordu dunyanin heryerinde savasiyor hangi arazi savasindan bahsediyoruz ve şu ana kadar sadece bir yenilgileri var vietnam. biz kendi evimizde
daha toprak kaybediyoz :D
yavrum malum ordu savaştığı yerleri önce birbirine kırdırıp sonra boş toprağa iniyor ne savaşması kıçları yemez yese suriyeye girerlerdi nerdeler?
Teknolojik kuvvette tabii ki Amerikan Askerleri daha üstün ama kas kuvvetine gelince Türk'ün gücüyle boy ölçüşebilecek kimse yok.
Türk askeri cüsseli güçlüdür yorulmaz
Aynen öyle. Tarihte çok örneği var bunların.
Bu soru ne kadar saçma bir sorudur ya, cevabı belli sorular sormayın. Kimin daha güçlü olduğunu Çanakkale Savaşları'nda tüm dünyaya gösterdik biz 😉
o da doğru
bu videoya bakarakmı anlıyorsun Türk ordusunu bu videodaki asker büyük ihtimal Türk değil kamuflajı başka
Türk askerinin gücünü anlıyacaksan bunun yerine bordo berelileri araştır Türk askeri güçlü olabilir ama ordusu için aynı şeyi söyleyemiycem
Videoyu bir daha izle Türk askeri işte
Şu çadırlarında klima PC buzdolapları çamaşır makinaları bin bir çeşit ekipmanın olduğu ülke ile mi
Met un üzerinde yatan bir çikolata ile kaldırılan arazide ayakkabı boyası taşıtan zihniyet mi önde :)
Tabiki de türk askerleri yürek var yurdumun insanin da muslumanliklada birleşince dahada cesaretli daha guclu oluyorlar...
İman meselesi ama bordo bereliler dünyanın en güçlü özel kara tim i
kesinlikle çok cüsseli askerler
daha birkaç yüzyıl öncesine kadar amerikan diye bir şey yoktu mına koyim askeri anlamda bizimle karşılaştırılabilecek bir millet şu an yeryüzünde yoktur kardeşim.
doğru diyorsun
hangisinin güçlü olduğunun bir önemi yok. devlet olarak bakmak gerekir ki abd nin izni olmadan bir sınır komşumuza kapıyı açıp kapatamıyorsak, askerimizin kullandığı uçak tank top tüfeği bile onlar veriyorsa halimiz ortadır zaten.
tabi ki de abd askeri
adamlarda teknoloji, egitim, tehçizat, tecrube akıl ile savasiyor ve teknoloji gucleri en ustun seviyede
turk askeri ise 2. dunya savasindan kalma tank ve tufekle neyin kiyaslanmasini yapiyorsun ac interneti biraz bilgi edin
Kalip olarak amerikan asker olabilir ama yurek olarak Türkler~
Ne mutlu türküm diyene
onlarda bir teknoloji var türk askerlerimiz bastırır:) Allah askerlerimizi korusun güç versin. Ne mutlu, Türküm diyene!
demirin duyguları olduğunu mu sanıyorsun? bu dediğin böyle bir durumda geçerli. o teknolojiyi kullanan yine insandır.
teknolojide başarılar evet ama ben güç olarak bahsettim çünkü bizde maneviyat var biz sadece görev amaçlı yapmıyoruz askerliği inançlıyız tabi şu an erkeklerden bazıları askerden kaçmaya çalışıyor ama genel bakıyorum. çanakkale zaferlerinde kurtuluş savaşlarındada türklerin durumu çok iyi değildi ama yinede başardık işte.
American askerinin gucu bizim Turk askerinin iman gucunu gecemez :) bizim iman gucumuz var buna canakkale savasi kurtulus savasi en buyuk ornek :)
O zamanlar teknoloji fazla gelişmemişti. şimdi seni iman gücüde kurtarmaz.(müslümanım)
Arkadasim madem muslumansin o zaman ben de kardesin olarak ikaz edeyim.. O soyledigin sozun vebali agir olur tasiyamazsin. Ne demek iman gucu yetmez? Evet bizim iman gucumiz belki yetmeyebilir iman zayifligindan. Ama Allah istedikten sonra insanoglu neylesin? Isterse en guzel ucaklara teknolojiye sahip olsunlar. @Ulaş18
iman gücü kurtarmaz dedinmi istediğin kadar müslümanım de senin işin bitmiştir Ulaş18 öyle bir yeterki o mermi atelenmedimi o amerikan askeri arkasına bile bakmadan kaçar
Bakın belki kullandığım kelime ağıe oldu ama devir teknoloji devri eskisi gibi değil ayrıca başımızda atatürk değil tayyip var. yani bence sadece iman gücüne güvenip hareket etmek saçma bence
Ulas18 mubarek onlarin guvendigi teknolojik araclari var bizim arkamizda Allah var kiyamete yakin yapilan savaslarda muslumanlar kazanicakmis hic isitmedin mi?
türk demek isterdim ama yalana da gerek yok tabikide amerikan askeri
neden
türkü küçümseme
Yalan mı :D Sen yaz bakalım Bordo bereli yarışmaları her sne ekim kazanıyormuş :) :D Gerçi şimdi için bişey diyemeyeceğim türk askeri hakkında ama bu zamanlara kadar en iyi orduyduk
şu an gencligimiz kotu tabi ama eminimki vatan deyince akan sular durur. Turk askerimiz guclu olmasa rahat uyku uyuyamazdk şu an
Türkiyeden, amerikaya asker eğitmek için subaylarımızı çağırdıklarına göre vardır bir üstünlüğümüz.
1- Bu soruyu bile neden gizli modda soruyorsun 2-Gerçek yaşın kaç
ne alaka
bilmiyorum hiç bir türk ya da amerikan askeri ile kavga etmedim ya da dayanıklılıklarını karşılaştıracak bir tecrübe yaşamadım.
Türk askerinin Yüreği var kalbi var sevgisi var inanca var aşkı var duygusu var daha ne olsun ama en önemlisini yurdunu sever korur kollar hiç tanımadığı insanların hayatını kurtarır
Bu Neyi Değiştirirki, Artık Savaşlar İnsan Gücüyle Kazanılmıyor, Senin Ülkeni 64 Parçaya Ayırırlar
Videoyu izledin mi sen?
Akıllı olsun herkes. Asimile olmadık olmayacağız. Türk askeri yüreğiyle namusu için savaşır abd askeri cebine girecek para için
Hic suphesiz Turk askeri. amerika belki teknoloji ve silahlanmasiyla ustun gorulebilir. Ancak Turk askeri kadar dayanikli ve cesur olamazlar.
önemli olan askerlerin değil ordunun sistemin alt yapının gelişmiş olması haliyle bu durumda Amerikan ordusu daha güçlü oluyor canım
şunu kafana attığı zaman görürsün kimin askeri daha güçlü :D
bizim askerimiz ona da dayanır
he aynen dayanır. :ADSfds
la elektrik kesilip neden kesildiği bilinmeyen bir devletiz. amerika bir elektriği keser olay bitti * :DSAFsd
Her Türk asker doğar, ama her Amerikalı asker doğmaz.
aynen
işte bu gerçek bir türk kızı
Türk ordusu dünyanın en büyük ordusu idi akp ağzına zıçmadan evvel..
Sizde kıyamet kopsa akpden bileceksiniz. Bu kadar abartmayin
@TutkuluAsk1 Kıyamet koparsa da kesin bir parmağı vardır :D
Abartmak değil öyle TSK ağzına zıçtıklarını kimse inkar edemez başına gelen komutan bile kuklaları.
Askere vur emri asla yok, jandarma TSK dan ayrıldı.
Askerlik 12 aya düşürüldü ki yakın da komplo kalkacaktır.
Söylesene kimden bileyim?
@sedefomer az önce bardak kırdım onudamı tayyip yapmıştır :D
Kendine ait hic birseyi olmayipda dunyanin en buyuk ordusu olmak sanirim gonullerde. Cok sukur şu an herseyimizinkendimiz yapmaya basladik
Bizimkiler hayatı yaşayarak onlar eğitimlerle. Hayatı yaşarken zaten güçlenen dayanıklı olması gerektiğini bilen adamlara bir de eğitim verirsen s, ker atar hepsini
Amerikan disiplini iyi
adamlar 10 numara yaa
eskıden olsa turkler derdımde sımdı bı ozellıgı kalmadı sadece cusseyle vatan kurtarılmıyo malesef
Türk askerinin yaında amerika kim,
Bordo bereliler o amerikanın yaptığı özel harekat yarışmasını ard arda sürekli kazanınca bu yarışmaları artık yapmamaya başladı :D
aynen videoda bunun kanıtı zaten :)
Hem kardeşim Türk askeri gibisi yok başka yerde çoğu paralı asker,
Canını verecek kişiler değil onlar.
Güç artık malesef bilek kuvvetiyle değil makineleriniz ve biliminizle ölçülüyor. Savaş uçaklarımız ABD den bu durumda ABD güçlü.. Ellerinde yeteri kadar kimyasal silah da var.
biz daha güçlüyüz yine de
Bunun sorusu bile hata. Tabiiki Türk askeri. Onlar olmasa biz şu an buralarda olamazdık.
orası öyle
Maneviyatı olmayan Asker zayıftır. Mesele kas gücümü hayır.
Videoyu izledin mi sen?
Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. ABD Orduda birinci sırada. Kıyaslamanız bile komik. Fakat tc ordusu da Kötü değil. çoğu ülkeden daha iyi
Bordo bere gibi olanlar güçlü her yönüyle dayanıklı zeki vs. ama 20 yaşına gelipte gönülsüzce askere giden gençlerimiz ne yazıkki ne güçlü ne dayanıklı.
Videoyu izledin mi sen?
İzledim
Antalyadan askere giden süt kuzularını gördün mü sen :)
Sadece vidyodan mı yola çıkıyoruz? :D yoksa Luckheed Martin teknolojisiyle zaten bizi hoplatır :D
evet vidyo
ama zaten bilinen bir şey
Sonuç olarak tabi ki bilinen bir şey ama acı bir gerçek aynı zamanda. İstenilse demek ki tek tuşla bütün ülkemizin elektrik enerjisini yok edebileceklermiş onu öğrendik. Ve unutmayalım ki Japonya'da nükleer santral elektrik kesintisi yüzünden patlamıştı ve biz de kendi ülkemize iki adet nükleer santral yapmaya hazırlanırken böyle bir olay yaşanması biraz daha fazla üzücü oldu.
Tek tuşla elektriğimiz kesildi 100 yıl önceki gibi süngüler yok artık birbirimizi kandırmayalım.
kandırmıyoruz
Türk askeri tirnaklariyla mevzi kazmis insanlar sen neyin trinindesin
ben de türkçüyüm
Türk gibi yok
helal tuğçe
Ozel kuvvetler delta force ekibinin kozmik bilgileri ile kurulmustur ve kurucusu korkut ekendir fakat boynuz kulagi gecermis dunyaya kanitlamisdir rahat beyler☺
mahalle kavgasi degilki bu kim daha guçlu diye soruyorsun hem sorman hata dünya uzerinde en iyi askerleri toplayip yarisma yaltilar her yıl üst üstbiz kazaninca kaldirdilar. d sen dusun
Hic bir savaş kara harekatsiz kazanilmaz istediğiniz kadar teknoloji olsun hava gücü olsun vs.. Karada ise ölümü şerbet saymis bir ordu kazanir iste burada türk erkeği faktörü devreye giriyor
Sanirim aradaki fark bu olsa gerek :/ :/ :/
TÜRK ismi küçük harflerle yazılamaz kim olursa olsun TÜRK askeri korkmaz kanının son damlasına kadar savaşır
kesinlikle
TÜRKE DURMAK YOK
TÜRK askeri
Filmlerde gördüğünüz gibi değil her şey, bombanın üzerine atlamıyorlar Abd askerleri onlarda o yürek yok. Yürekli olan Türk Askeridir.
amerikan tabiki burdaki berberi alip askeri yapıyorlar orda adam prof. asker oluyor belki 1 yıl acemilik yaşıyor en fazla sen berberciyi münibüs cüyü asker yapıyorsun sonrada böyle güçlüyüz şöyle yaparız böyle keseriz bilmem neler saçmalıklar
Türk ordusu daha güçlüdür ama imkanlardan dolayı Amerikan ordusu daha güçlü konumda şu an .
Türk Özel Timi'nin askerleri , Amerikan Özel Timi'nin askerlerinden daha kuvvetlidir. Çünkü Türklerde vatan sevgisi daha çok güçlü yapar askeri. Ancak ordunun teknoloji ve güç bakımından Amerika'nın Türkiye'den daha yüksek olduğu aşikardır.
ABD askeri guclu kalipli olabilir ama TURK askerindeki yurek kimsede yok.
aynen
Adamlar 3 gunde aliriz dedikleri iraki 3 ayda dusuremediler bagdati ustelik son teknolojik silahlarla biz olsak 3 saatte almistik
biz anca atalarımızla övünürüz. onlardaki imanın, inancın çeyreği yok bizde.
abd iran rusya nukleer silahlara sahip türkiyede yok sadece bu işler askeri güçle olmuyor
Kesin bir parmağı vardır :D :D
ordunun basindakiler dik durmadigi muddetce, hulk gibi askerler yetistirsen yine bir ise yaramaz. soru da cok sacma, oldu olacak kafalarini da birbirine tokustursaydin bari.