AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
asker olarak türk askeri daha güçlü ama
silah olarak onlar daha iyi
Fiziksel güç dayanıklılık ve cüsse bakımından sormuştum ben
fiziki olarak amerikalılar daha güçlü bence
Tabi ki de amerikan askeri her şeyi ile daha güçlü ama türk insanım her konuda olduğu gibi bu konuda da duygusal davranmış gerçeklere gözlerini kapamış
Bizik türk askerindeki komandodaki bilek hiç bir askerde yoktur ama ve lakin işler bileğe değil mermiye bakıyor silah çıktı mertlik bozuldu kimde teknoloji gelişmişse tabikide o ordunun askeri iyidir
Bordo bereliler
Amerika'nın Delta-Force adlı askerlerini zaten Türk askerleri eğitiyor. Ayrıca Delta-Force Amerikanların en iyi askerleri
Sonuç olarak Ne Mutlu Türküm Diyene
Ben şuanda şırnak uludere baglicada askerim ayrica dünyanin en basarili birligi bordo berelilerdir bunu natonun duzenledigi yarismayi 5 sene ust uste kazanarak kanitlamistir.
Gonul isterdiki turk askeri diyebilmek ama malesef abd askeri daha guclu
Böyle bir karşılaştırma yapmak? : iki bin on beşteyiz sayın seyirciler
paralı askerlik amaç para olduğu için ıkısıde aynı çünkü yürek gerek bazı şeyler için.
Yıl olmuş 2015 millet nükleer teknolojisine geçti bizimkiler hala kalıplı güçlü diyor. Te allam
beni dışlamayın ama bence amerikan askeri daha dayanıklı osmanlı dönemi olsa belki türk askeri derdim ama şimdi amerika diyorum.
Bordo bereli görmedin sanrm sen -,-
Aga bir Amerikalıyi bilmem ama İsrail askeri çok iyi eqitim alıyo ve cok quzel dowuon stiline sahipler
Dövüş stili demek istedm
güçle alakası yok bence. adam silahı çeker vurur seni oldu bitti tek parmak hareketine bakar
Videoyu izledin mi sen?
İsteyen istediğini desin. Ben TÜRK askerlerinin güçlü olduğuna inanıyorum. Kendimi aynada gördüğümde moralim yükseliyor "İYİKİDE TÜRK'ÜM DİYORUM".
Amerikan askerinde para var, en üst teknoloji var, en iyi silah var ama yürek yok biz yüreğimizle savaşırız ve bence bu tüm silahlardan üstündür.
Amerikalılar türk haşkına göre genel olarak daha uzun boylu daha kalıplıdır soruna gelince saçma bir soru 😊
Bir yerde okumuştum bir şeyde bordo bereliler ard arda 4 kez birinci gelince ABD bir sonraki yarışları iptal etmiş.
Turk askeri senin benim givbi adamlardan olusuyor abd askeri parali ve bizimkilerden daha egitimlu ve donamli
abd de silah gücü var Türk askerinde yürek ve vatan sevgisi var
Türk askeri kadar dayanıklı güçlü cüsseli başka bir asker yok
Türklerin savaşçı olduğunu biliyoruz Türk tabii ki
++1
Artık asker gücünün eskisi kadar öneminin olduğunu düşünüyor musunuz?
düşünüyorum neden önemsiz olsun
sen düşünmüyor musun
Düşünmüyorum. Adam dünyanın bir ucundan tek bir düğmeyle ülkenin altını üstüne getirebilecekken neden askeri güçle uğraşsın bu zamanda? Artık eskisi gibi askeri savaşların yerini siber savaş alıyor.
Vatani duygular bir yana gerçeklerde var adamların askeriyeye ayırdığı bütçe bizimkisinin 10 katı neredeyse Eskide kaldı göğüs göğüşe çarpışmak akıl mantık teknoloji para kazanıyo gerçeklere merhaba
Bir amerikan iscisi on dunya iscidine bedel diye bir iktisatcinin sozu var aklima bu geldi ;)
Abd dir cunku herifler hayvan gibi yiyip spor yapiyo
Türk askeri daha güçlü olabilir ama Amerikan askeri daha zeki
Hangisi guclu blmem ama silahlar bakimindan amerika daha guclu
Türk askeri ölmek var dönmek yok der. . Gücü cusseden çok yürekten belli eder.
Hiç arama sorma zaten hıh
Domuzu yiyorlar domuz gibi oluyorlar. Yoksa tabikide bizimkiler daha güçlü yürekleri sağlam..!
Türk Askerinin Yüreği Amerikanın Askerinin Cebi güçlü olur...
işte bu
Turk askerinin inanci kalbi yuregi dayaniklidir birak cusse onlarda olsun..
aynen
"Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır." [Adolf Hitler]
sacma soru kım abd dıcek bence abd askerleri daha guclu
ama
Türk' askerindeki cesaret pratik zeka kımsede yok
Normal asker olarak önde olabilirler ancak Bordo Berelilerimiz, Yeşil berelilerimiz, Sat vs Sas timlerimiz alayını haklıyor.
...
Bu dünyada Tanrıdan sonra en güçlü şey ABD ordusu. ben Amerikan üstünde askerlik yaptım ordan biliyorum.
Bence türk askeri daha iyi insan ama ama ABD askeri daha iyi asker zira adamlar profesyonel bizim gibi astronomi bolumu okuyup gitmiyorlar 5 aylligina
Türk askerine ver amerikan askerin alet edevatın kimse karşısında dayanamaz
Tarihte en fazla devlet en fazla imparatorluk kuran millet bosuna olmadik
şu gözlüklü artiz amerikalı heralde. * tuvalette bile güneş gözlüğüyle sıçar bunlar.
İmanı olan türk askeri Ne mutlu müslümanım diyene...
yeşillinin bizim asker olduğunu nereden biliyorsunuz?
Türk askeri.
Bordo berelileri herkes bilir zaten.
savaşlarda fiziksel güç konuşmuyor artık silahlar ve teknoloji konuşuyor artık, yani öyle güçlü olman 5 para etmez
şimdi askerde askerlik değil kölelik yaptırıyorlar ama bir savaş olsa türk askeri yüreğiyle cesaretiyle kazanır
ABD tabiki hepimizde çok iyi biliyoruzki onların aldığımı eğtim bizimkinden daha farklı biz iyiyiz demek bence büyük bir yalan
Bir Bilgi Vereyim:ABD Dünyanın en iyi askeri diye bir yarışma yapmış 5 yıl boyunca BORDOBERELİLER KAZANINCA yarışmayı kapatmışlar Buna göreee :D
hocam belki benimkide yanlış ama ben her yerde 4 yıl diye görüdm :)
Abd'nin ordusu bizde biraz daha gelişmiş. Lakin savaş çıksa conilere dağları dar ederiz. Bizdeki yürek onlarda yok.
dünya üzerinde hiç bir ırk bir diğerinden üstün değildir...
savaş çıksa çogunuz topuk yaparsınız gelmiş burada ötüyorsunuz kılavye artisleri
Amerikan ordusu daha güçlüdür. Aynı şekilde bireysel olarak da daha güçlü durabilirler fakat tek bu bir işe yaramıyor gücün yanında inanç azim çalışma gibi şeyler de önemli.
Videoyu izledin mi sen?
Yav böle Saçma sorular nasıl geliyor aklınıza anlamış değıilim 😀😁
kürt olmama rahmen türkiye ordusu derim kürtler oldukça tabi güçlüler.
Abdnin Görüşünü iri ama içi fos boş Ama Türkün siniri yeter Vücut olmasa da. olur
Artık asker gücünün bir anlamı yok teknoloji var o da amerika da
Türk ordusu çok güçlü ama Abd ordusu çok daha güçlü
Yürek gücüyse biz tabikide. Ama makine gücüyse malesef onlar
Türkler güçlü ama bir savaş olsa güç değil teknoloji konuşacağı için pek de işe yaramaz
Yaw şu videoyu atmayın artık bu videodaki amerikadan askeriyle kanada askeri videonun orjinalini izledim
Videoyu izledin mi sen?
evet videonun başına Türk bayrağı resmi koyuldu diye Türk olduğu anlamına gelmiyo videonun devamında kazanan askerin omuzunda kanada bayrağı gözküyo ama kesilmiş orası https://www.youtube.com/watch?v=JsPIzRsUtlE buda link 3:05 de soldaki adamın omuzuna bak
Türk askeri güçsüz demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece video yanlış onu demeye çalışıyorum
Bu soru çok saçma değil mi sanki tüm Türk ve Amerikan askerlerini tanıyoruz
Türk askeri karada en dayanıklı ve en tecrübeli ordu bizim ordumuzdur..
Gerçekçi olalim. adamlar body yapiyor. spor yapmayan asker yok. meslekleri zaten. tabi ki abd.
şimdi hiç kıvırtmayalım düzgünce doğru düşünelim.
Abd askerinde güç olmasa bile bir tane bomba ile Türkiyenin yüzde 40 ını parçalayabilir. Sadece 1 bomba ile.
Konu kapanmıştır :)
hangi millet daha düşüncesiz, koyun desen bir fikrim olurdu ama bu konuda bir fikrim yok
Karada türkler tek bana göre, yürek var çünkü. Ama genel ordu dersek abd lider, kore ve rusya peşinden gelir
Benim babam senin babanı döver gibi bişi olmuş bu..