Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Çifte standdartla olaya yaklaşamam at gözlüğüyle de hüküm veremem , Çünkü genel olarak amerikan askeri acı yokluk yoksulluk çaresizlik zorlanma nedir bilmezler çünkü emperyalist gücün ekmeğine yağ ve bal süren kahvaltı bıçağıdırlar daha sonra sportif olarak değerlendirme yapılırsa Boks , Beyzbol , Sepet Topu , Golf , Tenis ve Amerikan Futbolundan Başka spor bilmezler.
- Türk askeri geniş ulus yapısına sahiptir. Tarihten bugüne kadar yaptığı tüm savaşlar zaferle sonuçlanmıştır çok seyrekte olsa bazı savaşları '' Baş nereye giderse kıçda oraya gider '' sözüne örnek olup mağlubiyetler görmüştür. sonra askerler aileden gelen eğitimle yokluk ve yoksulluk ezilme aşağılanma zor hayat şartlarından ötürü kendisini bilemiştir türklüğün özünde '' rahat arttıkça g*t göbekte artar '' deyiminden ötürü kendilerini '' Türkler sadece savaşta rahat ederler '' sözüne odaklamışlardır , sosyo-ekonomik açıdan değerlendirirsek Türkler kendilerini eğlendirici değil sadece maddiyatın el verdiği eğlendirici uygulamalara başvururlar , Başta Ata sporumuz Boş arsa Futbolu :D sanayiide çalışarak kol pazusu geliştirme ( Amele Kası ) , taekwando güreş judo yüzme boks -> bulundukları yerde göl dere okulu varsa , voleybol , sepet topu , hentbol gibi sporlarla yaşam şartlarından ötürü fazla içleşemeselerde gövdelerine onlardan teknik oturtarak yaşama uyum sağlamışlardır Türkler savaş uzmanı bir ırk bir ulustur dünyada gelişmekte olan ülkeler listesinde kendi silahını üreten devletler arasın ilk sıradadır güven atışı özel kuvvetler gibi insan üstü güce ve yeteneğe sahip olan tek kuvvet yetiştiren ulustur. BUNLAR SADECE BİR KAÇI...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk askerinde yürek vardir bir kere iman gücü..
Bizim askerimiz yüzyıllarca islamın koruyucusu olmuş ve peygamberin övgüsüne mazhar olmuştur.
Amerikan askeri ırza geçer, yakar yıkar para için her türlü kahpeligi yapar.
Türk askeri ise düşmanının bile ırzını namusunu korur yeri gelir..
Türk askeri güven verir, huzur verir..
Onuru ve şerefi için savaşır, ölür..
Türk askeri Allahın izniyle iman gücüyle olmazı oldurur.. bknz çanakkale savaşı..
Amerikan askeri ise olan huzuru b. k eder..
Bknz ırak..
Türk askeri ölünce "Şehit" olur.
Amerikan askeri ise zayiat olur..
Bizim bir yüzbaşı vardı şöyle derdi;
Herşeyden evvel analarimizin duası yeter bize koçum..
lh4.googleusercontent.com/.../qNG1TV6x1YCvY_QmGbWr8L_CepOSBqi-9IKWf9pab0plyuJe6PBkmhukVtBAUC4lD3p2k7hnUBpLZE96sb1Khj-ccg=w476-h309-nc10 Yorumla
Güzel Türkiyemizin kadını böyleyse askeri nasıldır? :)
https://i.hizliresim.com/kkj6BJ.jpg164 Yorumla- +1 yıl
resim de ki kadın sırtın da taşıyor çok farklı bir durum
+1 yılBen türk ordusunun güçlü olduğuna inanmıyorum
2743 Yorumla- +1 yıl
Ordu değil ztn asker diyo.
- +1 yıl
Madem güçlüydü başına çuval niye geçti? Bunu sorgulamak lazım attım tutmak kolay
- +1 yıl
ALMANYA’da 26 ülkeden özel kuvvetlerin katılımıyla yapılan ‘Dünya Özel Kuvvetler Şampiyonası’nda ‘Bordo Bereliler’ diye tanınan Türk Özel Kuvvetleri, tarihi bir başarıya daha imza attı. Bir hafta süren yarışmada Bordo Bereliler birinci olurken, ABD’nin dünyaca ünlü Rangers ve Delta Force kuvvetlerini de geride bıraktı.
Tüm puanları topladılar
Bordo Bereliler, özel harekat, teçhizatlı koşu, paraşütle atlama, tehlikeli göl geçişi, botla harekat ve su altı dalışı, keskin nişancılık, en zor koşullarda dayanıklılık ve bu koşullar altında düşman güçlerini bertaraf etme, düşman hedeflerini yarma ve içeriye sızma gibi bir çok kategoride, yarıştıkları diğer ekipleri geride bırakıp en üst düzey puanları topladılar. - +1 yıl
Sende beni üzdün. Tsk da bir gurühun darbe özentili olması. O ordunun Peygamber ocağı olması gerçeğini değiştirmez. Bu ülkede para vsbeklentisi hiç olmadan, sadece vatan için hayatını riske atan çok insan oldu ve olacak.
Darbe yapanlar zihniyetinde boğulsunlar. Onlara şakşakçılık yapanlarda.
Ancak isimsiz nice kahramanlar var. Bu insanları yok saymak tarihe de saygısızlık olur. - +1 yıl
korede çinlileri yendi, kıbrısı aldı, ordu güçlü olmayabilir ama gerektiğinde askerin kararlılığı ve disipliniyle çok şey başarabilir kurtuluş savaşı bunun örneği
- +1 yıl
İşte Türk ordusu budur : ne kadar kabul etmesenizde
www.hristiyangazete.com/.../taraffatihcamii.png
Ben zorunlu askerlik yapanları katmıyorum onlar devlet tarafından zoraki özgürlükleri gasp edilmiş kişiler sonuçta - +1 yıl
hangi ordudan söz ediyorsun dende akp yandaşımısın @ρ-Łσηєłiηєss
- +1 yıl
hükümet komploları taraflı gazetecilik dalga geçer gibi adı bile taraf kolay gelsin :D
- +1 yıl
Bu ordu içinde bir dönem sadece belli mezhepleri yukarılara taşıdı bu doğru. Ama liyakat sistemi mutlaka ki geliyor. Yapılan hatalar konusunda seninle aynı fikirdeyim. Ama bu ordu nun içinde nice kahramanlar var. Onların yaptığı görülmez, bilinmez. Sadece vatan için uğraşırlar. Emin ol ki ordu da çooook şey değişti. Bugün orduevlerinde mescid var, sakallı girilebiliyor ve türbanlı insanlar dışlanmıyor. Daha fazlası da zamanla olacak.
- +1 yıl
istihbaratsahasi.files.wordpress.com/.../...60.jpg Bu adamla
upload.wikimedia.org/.../Abdullah_Öcalan.png Bununarasındaki fark ne ki? Bence yok
Ben teröre karşıyım millet ayrımı yapmam teröristlerin hepsi kahrolsun masumlar ölmesin benim tek arzum bu
Ama bu orduyu ne kadar güzellemeye çabalasakarda gerçekler ortada
Ümidim şudur ki ama umarım gundan sonra gurur duyabileceğimiz bir ordu olur - +1 yıl
Suçta kişisellik esastır. Bu ihaneti yapanlar önce koltuğundan oldu, sonra yargı karşısına çıktı. 80 darbesini yapanlar bile. 3-5 hukuk dışı yapılanma oluşturanlar. Koca bir orduyu bağlamaz. Emin ol ki; bu vatanın çok isimsiz kahramanı var. Onların yaptıklarından bizim haberimiz bile olmuyor.
- +1 yıl
Arkadaşlar siz beni yanlış anladınız.
Benim Çanakkale de savaşan ki onlar orada özügürlükleri ve dinleri için savaştılar. Benim bahsettiğim ordu o değil. O ordu canımız ciğerimiz onunla sonuna kadar gurur duyuyorum.
Ama daha sonra 20 yy ın en azılı diktatörlerinden birinin daha öncede ittihat teraki ile başlayan bir kadro ile bu ordu zihniyet olara %99 vatan millet düşmanı haline geldi
-Laiklik görünümü altında din düşmanlığı yaptı.
-Diğer milletleri hiç saydı.
-Ermeni soykırımı konusunu açmayacağım ama düşünsenize dersimi bombalayıp bebek öldüren bir ordudan ben onur duymuyorum. Siz duyarsanızda saygım sonsuz ama ben duymuyorum.
-Şunu da anlamıyorum. Bu ordu sağcılara peygamber ocağı solculara laikliğin kalesi gibi gösteriliyor
Ama yaptıklarına bakıyorsun Menderesi asmış Denizi asmış milyonlarca insana zulm etmiş.
Ordu ile terör örgütü arasındaki fark nedir bilir misiniz? Ordu yasalar içinde meşrudur ve gereklidir ama terör asla. Demokrasi dışına çıkarsa bir farkı kalmaz - +1 yıl
Bu nedenle 1924-2009 arasındaki orduya zerre kadar saygım yoktur olamazda. . ,
Vatanımı koruyan askere ise saygım sonsuz !
Not: Oyumu zaten türk askerine verdim yine d e. Ama bu ABD-Türkiye arasında bir savaş çıksa malum sonucu değiştirmez.
Biraz gerçekçi olalım. Şehitlere saygım sonsuz tabi ne için öldüklerini ve neye hizmet ettikleri konusunda eminseler. . .
Halka rağmen halkçılık yapılmaz. - +1 yıl
Yanlış Düşüncedesin Planeliness Malesef O Kavramı Belliyememişsin Anlaşılan Sadece 2 3 Tane Asılsız Haberle Gelmişsin Buraya Orduya Hakaret Etmenin Anlamı Yoktur ABD Türk Savaşı Çıkamaz Abd Korkaklığa gelir Saldıramaz bize Allaha Şükür Irak Değiliz Çanakkalede Korede Kıbrıs Harekatında Gösterdik Gücümüzü O yüzden asılsız bilgilerle milleti kandırma bide kendini
- +1 yıl
@akyzz12 :) Cesaret Olmassa Zaferde Olmaz Bu Düşüncelerle İlerleyemezsin zaten gücünü göstermen lazım birisi dur demesi lazım Eğer Baş Kaldırmazsan O Baş Kaldırmayan Kafa Gider Sonun Suriye gibi olur.
- +1 yıl
Şu yüzünü bile görmekten utanç duyduğum adam bu ordunun başında durdu 2 sene bu ayıbı nasıl açıklayacaksınız peki?
image.samanyoluhaber.com/.../taraf_manset_1.jpg
www.aktifhaber.com/.../...008-manseti-03122013.jpg - +1 yıl
Şu adamı vatan millet ve şerefimizin göstergesi olacak güldürmeyiniz beni
https://cdn.internethaber.com/news/580x385/7455.jpg - +1 yıl
Hmm Yolsuzluk Ülkeyi Alıp Gitmeş Napabilirsin Ama 1 kişi İçin Değersiz 1 Adam İçin 2009 a Kadar Orduya Zerre Kadar Saygım Yoktur Demek Çanakkale Şehitlerine Belkide Gelmiş Geçmiş Şehitlere Saygızlıkdır Şehitlere Saygım Var Diyorsun Şehitler Vatan İçin Öldü Yani 1 Gruptur Ordu Cümle Kurman Yanlış Ordunun Başındakine Desen Amenna Da..
- +1 yıl
Asian vassal benim güzel kardeşim çocuk muhabbeti yapmayı boşver cesaretmiş cesaret iki orduda birbirine yakın olur cesur olan kazanır sen git cesaretlilik ederek taşla uçak düşüremezsin bizim en fazla çıkaracağımız 18 den 40 yaşa kadar herkesi alsak 57 milyon civarı amerika sadece savaşa girebilecek kişileri alsa 120 milyon bizim bir tane bile uçak gemimiz yokken adamların 20 tane var ruayanın bile çinin bile anca bir tane var adamların hava gücü 11 bin bizim f 16 ları savaş durumunda kullanamayız geriyede hava gücü diye birşey kalmıyor adamlarım sadece savunmaya harcadığı para bizim savunmadan tut sanaiye kadar herşeye harcadığımız paranın 10 katı yapıyor adamların ekonomisi gelmiş geçmiş dünyadaki bütün devletlerle kıyaslamaya göre pek nadir görünen bir ekonomi bizim ekonomi ise amerikayla ters düşsek krize gireriz devletimizi sevmek ayrı ama bunları bileceksin gelip burada çocuk muhabbeti yapmayacaksın
- +1 yıl
@akyzz12 Tamam Anladım Çok Sağol Bu Kadar Uzatmayalım İyi geceler.
- +1 yıl
bir savas olsa atom bombası falan atamazlar çünkü türkiye bu yapılamıcak kadar cennet bir ülke. o yüzden teknolojileri ne olursa olsun kalıpları ne olursa da olsun bizim en cılız insanımızda bile o atmosferde deli kuvveti gelir dag tas bırakmayız. akıllı olun.
- +1 yıl
@Aşian-Vassal tabi kardeşim nasıl istersen ama ben dünyadaki orduların güçleri ekonomisi özellikle amerikanın askeri gücü ve ekonomik gücü savunmaya ayırdıkları bütçe istihnaratların çalışma alanları b. o. p nin asıl amacı gibi bir sürü makale yazdım ve yazmaya devam ediyorum o yüzden yanlış gördüğümde düzeltmek istiyorum hemen kusura bakma kardeşim
- +1 yıl
Kardeş yorumuna ne kadar güldüm anlatamam.
Ya hu herifler atom bombası atacak olsa senin ülkenin güzelliğine mi bakar? :D
@darklond55 - +1 yıl
Arkadaslar kizin anlatmaya calisitigiyla sizinki farkli seyler ayri biriniz turk askerinden ordudan digeriniz ise devletin savas gucunden bahsediyosunuz hanfendinin bahsettigi devletin stratejik gucu tabikide turk askeri cok guclu ama inlarin tek bir nukleer bombasi Ankara buyuklugunde ve nufusunda insaninyok edebilir ki stratejik olarak turkiyedeki karargahlari ve usleri cabasi disardan asker getirmelerine gerek yok karsilastirmasi cok zor tabiki savas bu neyin ne olcagi belli olmaz kimin kozlari cok bilinmez devlet isi bu ki vatan icin canim feda o ayri ama şu an yaptiginiz savundugunuz seyler konular farkli tattisma bosa..
- +1 yıl
@Katre-i_Matem nasıl biadın var aynısını yazcam diye öldüm burada. demek istediğim su ülkeler birbirine bagımlıdır . dünyanın dengesi alt üst olur. o kadar köylümüz var. dısarıya mal satıyoruz alıyoruz. dogal kaynaklar. denizler vs . zehirleyemezler bu ülkeyi ne olursa olsun. normal savasarak bişey yapmaya calısırlar
- +1 yıl
@denizimsi kardeşim burdakiler insan gücünü göz önünde bulundurarak yorum yapıyorlar fakat artık savaşlar teknoloji üzerinden yapılıyor afrikadaki ülkeleri nüfusuda çok ama teknoloji gelişmediği için küçücül gruplara bile karsı koyamıyor afrika devletleri hem şimdilik bizim amerikayla savaşmamız ne onların nede bizim işimize gelir o yüzden savas söz konusu bile değildir bizim askeri peraonelimiz daha uzmandır buda bir gerçek fakat yukarıdada söylediğim gibi askerin gücün pek bir önemi yok teknoloji ve para doğru orantılıdır zaten yani teknolojin varsa güçlüsün
- +1 yıl
@Denizimsimsi sana söyledim kardeşim
- +1 yıl
@akyzz12 Aynen katiliyorum soyledigine artik güc tetikdebdegil düğmede haklisin iste bende onu diyorum görüş sahibide ayni seyi savunuyo tartisma sacma diye ondan dedim stratejik olarakda bir savas sacma zaten ulkede ustlerde savas olmuycagi icin verildi ABD ye ama hani oyle bir akaclari olsa teknolojik ve stretejik ondeler bizden gibi gozukuyo dedigin dogru kardesim
- +1 yıl
@Leprusal ne yapalım tümden vatan haini ilan edilip siteden atılmaktansa %95 lik yazıyorum işte :)
- +1 yıl
ordumuz herzaman en güçlü ordudur saçmalamayın siz hiç savaştan geri kaçan türk askeri duydunuzmu amerikan askerinden bahsetmişken ellerinde o silahlar olmasa vücutları değil üçgen beşgen olsa bizim askerimizin yanından geçemezler ama silahları kuvetli yoksa insanları ödlek bundan emin olabilirsiniz
- +1 yıl
Gerçekçi mantıklı bir insan. Sevdim seni.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum +1 daha Pkk'yı yok edemedik geçmiş ABD ile kıyaslıyorlar.
- +1 yıl
Kafanızın içinde taşıdığınız organı Allah kullanın diye verdi. Çuvalla ne alakası var bunun. Bunun hakkında ne biliyorsunuz. Kurtlar vadisinde gördüğünüzden ne fazla. Bu hesapla sivil vatandaşlarda conilerin kafasına çuval geçirmişti. Mahkemesi bitti mi devam mı ediyordu neydi. Ne şimdi Sivil Türkler her ikisindende mi güçlü diyeceksiniz. Yok böyle bir dünya. Mehmetçiğin yüreği gibi yürek yoktur. Yaşamayan diğerini görmeyen boş konuşmasın.
Soran+1 yılasker asker bu ordu değil
- +1 yıl
Evet çok haklı bence neden eksiliyorsunuz yıllarca bizim ordumuz güçlü diye kandırıldık elimizde adam gibi silah yok daha yeni yeni bişeyler yapılmaya başladı ve çok gerilerdeyiz nato olmasa çoktan yedilerdi bizi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Kusura bakabilirsiniz de çok aptalca cevaplar gelmiş. Amerika askeri ve istihbaratı çok güçlüdür. Ülkemizde zorunlu askerlik var ve bir şey öğretilmiyor kolay kolay..
Resmen 30 yıldır dağda yaşayan teröristlere karşı 18-20'lik çocukları yolluyoruz..
Amerika'da ise sistem çok farklı..
askerigucu.com/...ik-devletlerinin-askeri-gucu.asp
Amerika'yla kıyaslanamayız.
+ Kullandığımız her b*k Amerika'ya ait.. Adamlar istese uçaklarımızı tek tuşla durdururlar.
Amerika gibi olmak için 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 fırın ekmek fabrikası almamız gerek (!)02 Yorumla
Soran+1 yılbunlar ne be
Soran+1 yılama olsun bizim askerimiz daha güçlü onlardan
+1 yılAçık konuşmak gerekirse şu anda Türkiye'de asker yetişmiyor batı özentiliğinden dolayı. Normalde Türklerin savaş kabiliyeti daha fazla ama sadece o kadar. Sırf Lady Gaga geliyor diye 3-5 yıl içinde askere gidecek olan erkekler top gibi kıyafetlere sarılıp konsere gidiyor. Arkamızdan böyle bir gençlik geliyorken polyannacılığın lüzumu yok. Türkler özünü kaybediyor, kısa ve öz.
Link: fotogaleri. hurriyet. com. tr/galeridetay/87099/2/21/lady-gaga-hayranlari-saatler-oncesinden-geldi
Ha soruyu kas bakımından sorduysan köylerden çıkan askerler haplarla vücut yapmış sahte askerlerden daha güçlüdür. Günümüzde de kasların hiçbir işlevi yok. At bir tane çar bombası, ülkenin yarısı gitsin.01 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel güç dayanıklılık ve cüsse bakımından sormuştum
+1 yılBordo bereli uluslararası askeri yarismada fark atiyor ve bu yarismayi kaldiriyolar arastrabilrsnz bu yuzden bizim komandomuz onlarin Navy Seal vs gibi birimlerine denktir ama bizm bordoberemize denk bir güç dünyada yoktur... ama bir noktaya deginck olrsk ülkeler arasi savasta abd kat kat güçlüdür gerek istihbarat gerek teknoloji vs olsn adamlar 50sene once nukleer bomba atti biz dha nukleer enerji uretemiyoruz ki bu da nukleer silahmz yoktr demek teknoloji olarak onlar kat ve kat ustte ama unutmylm ki canakkale savasnda butun milletler o modern teknolojileriyle bir boğazdan gecemedi iste bu kimsede bulunmayan Türkün yüreğidir tarih boyunca destan yazdirmistir ve yazdirmaya devam edecektir
10 Yorumla
+1 yılKorkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?10 YorumlaKusura bakmayın konu ilgimi çekti yorum yapma gereği duydum. Burada bahsedilen güç konusu bana göre inançtan gelir. Kimse günün her saatinde retricasından 20 tane fotoğraf çekip kaç beğeni aldım diye değersiz vaktini instagramda geçirirken Asker'in gücüne yorum yapma hakkına sahip değildir. Bu ülkenin tarihi var geçmişi var gerçekleri var. Bize medyada sadece bilmeniz gereken kısım gösteriliyor ona göre herkes atıp tutuyor yok çuval geçirilirken neredeydiler yok menderes vs. vs... Neyse söylemem gerekenden fazla konuştum sonuç olarak güç inançtan imandan gelir. Dişiyle tır çeken adama Seyit Onbaşının kaldırdığı topu versinler bakalım kaldırabilecek mi? burada tartışılan güç iman gücü olmalıydı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılAmerikan askerleri fitness le fazla ilgilendiğinden daha cüsselidir Fakat söz konusu dayanıklılık olunca Türk'ün de TÜRK askerinin de önüne kimse geçemez.
https://www.youtube.com/watch?v=EcbOdZVeG8I
Bordo berelileri de unutmamak gerekir.
Hemen ekleme yapayım avrupada 4 sene boyunca dünyanın en iyi kara birliğini seçmek için yarışmalar yapılır ve BORDO BERELİ'ler 4 sene üst üste bu yarışmayı kazanınca 5. senesinde yarışma olmaz ve kaldırılır :)
Ayrıca güven atışı yapan tek birlik bordo bereliler dir :))
https://www.youtube.com/watch?v=eUho_BFzmBc&spfreload=10
Buda benden size Türk özel birliklerinden hediye :)01 Yorumla- +1 yıl
Son video yanlış :)
+1 yılSanki savaş çıksa birer bir girecez.
Tamam gelsinler yumruk yumruğa kavga edelim
eğer gücünü tartışacaksak.
Şimdi savaş olsa bizde asker kalır mı sence?
Adamlar bir atom bombası atsa ülkeyi yerle bir eder.
Türk askeriymiş. Ne askeri arkadaş.
Asker devri bitti. Kimyasal silah devri şimdi.
İlerleyen zamanlarda benim tahminim
adamlar o derece ilerleyecekki bizim kullandığımız
tankları, silahları falan uydu üzerinden bizi
vurmak için bile kullanacaklar.
Gönül ister ki 200 yıl önceki gibi silah olmayan
kılıçla, atlarla yapılan savaşlar olsun ve
Türk askeri her zaman güçlü olsun ama
geçti o devirler. Güç müç yok bizde.
İran bile gelse bir uranyum bombası atsa herkes pert.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Turk askeri kara taarruzunda dunyanin anasini beller abd askeri kara taarruzunda mal gibi onlarin isi hep havadan saldiri biz gerektiginde sehit olan askeri kucagimiza alir onu kendimize siper yaparak dusman mevzisine saldiririrz biz karadan gemi yurutmus adamiz haci sen ne diyon ya :)
33 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka türkten güçlüsü yok
Soran+1 yılasker millet işte
Soran+1 yılaynen videoda bunun kanıtı zaten :)
+1 yılNatonun her yil duzenledigi askeri yarismalari 5. yil ust uste kazaninca turkiye yarismanin iptal edildigini biliyormuydunuz? Dunyanin bir cok ulkesinde turk pilotlarinin egitim verdigini biliyormuydunuz? Geriye manevra yapamayan helikopterle geriye takla atmak suretiyle helikoptere manevra yaptiranin bir turk pilotu oldugunu biliyormuydunuz? Ve bunalrin saymakla bitmeyecegini. Son olarak guven atisi denilen canli hedefi sadece turk askerinin aldiginida belirtmek isterim. Ama ordu olarak sorucak olursaniz amerkia envanterinden cikardiklari pas tutmus silahlari bizimkinden daha modern cok sukur bizim olum korkumuz yok sehitlik inanci allaha olan inancimiz icimizde oldugu surece amerika degil dunya gelsin. Tek kisi kalir yine cogalir yine devlet kurariz tarihdede bir cok ornegi oldugu gibi.
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir soru lan? insan soyu olduğu günden bu güne kadar en güçlü en çevik ve en asil asker Türk askeridir. Bu benim yorumum değil bir gerçektir ki tarih kitaplarına bakın, hatta bakmanıza gerek yok bugün amerika ingiltere askeri bile Türk askerinden eğitim almaktadır çünkü biz Tanrının dünya daki iyilik ve kötülük savaşında iyiliği kazandıracak bir soyuz. Tarihe bakınca her 100 yılda bir Türkler yıkılma sürecine girmişlerdir ve her defasında ki gibi dirilmişlerdir tekrardan hükmetmişlerdir dünyaya.
00 Yorumla
+1 yılAmerikan Askeri diyeceğim Herhalde samimice söyleyeyim Bizim Türk evlatları Askere Vatan Sevgisiyle Vatanı korumak için gidiyor ASkerden Dönüce Vatana küfrederek geri geliyor kaç tane asker tanıdıgım varsa hepsi askerden soğumuş bunun sebebi sizce rütbeliler değil mi Orda Ana kuzularına Vatan Sevgisi Aşılamak Yerine Askerin Anasına Bacısına küfredilse Dayak atılmaya kalkılsa Rütbesi üstün diye asker de buna seslenemez ise sizce olacağı nedir. Biz Birer Türk evladı olarak Vatan Sevgisiyle gidip Vatan sevgisiyle dönmek isteriz Bozuk Psikolojiyle değil , Vatandan soğuyarak Değil. Bu yuzden Daha da güçlü olmamız için gerçekten de profesyonel ordu şart
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. oo benlik soru geç görmüşüm.
Askerliğimi dağ komandosu olarak diyarbakırda yaptım
her sabah benım gibi 24 komandonun yaptığı günlük faaliyettir
scontent-ams.xx.fbcdn.net/.../...45143379449_n.jpg62 Yorumla
Soran+1 yılresimdeki sen misin
Eskiden sorulsaydı Türk ordusu derdim. Şimdi ise yorumsuz. Çünkü gençler askerden nasıl kaçabilirim diye bakıyor.
İçinde iman gücü olmayan insan ölümden korkar. Korku ise gücü sıfırlar.94 Yorumla- +1 yıl
Eig
- +1 yıl
Bende cevaplardan Türk askerini secmistim ama siz bu dediklerinizde gerçekten çok ama çok haklısıniz
Soran+1 yıldevir değişti
Fiziksel güç, dayanıklılık yani bedensel güç bakımından Amerikan askerleri daha güçlü duruyor. Çünkü askerlik onlarda bir meslek, onlar her zaman dayanıklı ve fit olmak zorunda, tek işleri bu zaten. Bu yüzden görevleri boyunca sporu hiç aksatmadan yaparlar. Bizim ordumuzdaki askerler ise senin ve benim gibi adamlardan oluşmakta, kimisi şişman göbekli, kimisi zayıf cılız. Çünkü askerlik bizde zorunlu, bir meslek olarak yapılmıyor. Bu yüzden herkes fit olamıyor. Ama vatan sevgisi, iman gücü gibi manevi duygular katılırsa işin rengi değişir tabi. Burada şunu da belirteyim kıyaslamanın içine Özel Kuvvetlerimizi (Bordo Bereliler, SAT-SAS Komandoları, Jandarma Özel Harekat vb..) kıyaslamaya sokmadım. Benim karşılaştırdıklarım normal askerlerdi.
00 Yorumla
+1 yılAskerlik eğitim, disiplin, cesaret , merhamet ve görev aşkı gerektirir. Savaşlarda en önemli faktör insandır. Teknoloji ve donanım onu izler. Türk ordusunun büyük bir kısmı gereksiz bana göre. Para için çalışan rütbeliler, formalite icabi yapılan eğitimler. ben askerde sadece 7 kere ateş ettim g3 ile onun dışında bir eğitim olmadı spor ya da askerlik ile ilgili. Atışlar bile yağmur yüzünden çok saçma bir şekilde yapıldı. Yani ordunun büyük bir kısmının devletin diğer kurumları gibi işlevsiz. Komutanların çoğu neredeyse askerlikten soğutma suçu işliyor. Ama o kadar vasıfsız içinde bir albay, bir uzman bir asker çıkıyor ordudaki tüm bu safsataları unutturup insanın içindeki vatan aşkını körüklüyor yine
00 Yorumla
+1 yılALMANYA’da 26 ülkeden özel kuvvetlerin katılımıyla yapılan ‘Dünya Özel Kuvvetler Şampiyonası’nda ‘Bordo Bereliler’ diye tanınan Türk Özel Kuvvetleri, tarihi bir başarıya daha imza attı. Bir hafta süren yarışmada Bordo Bereliler birinci olurken, ABD’nin dünyaca ünlü Rangers ve Delta Force kuvvetlerini de geride bıraktı.
Tüm puanları topladılar
Bordo Bereliler, özel harekat, teçhizatlı koşu, paraşütle atlama, tehlikeli göl geçişi, botla harekat ve su altı dalışı, keskin nişancılık, en zor koşullarda dayanıklılık ve bu koşullar altında düşman güçlerini bertaraf etme, düşman hedeflerini yarma ve içeriye sızma gibi bir çok kategoride, yarıştıkları diğer ekipleri geride bırakıp en üst düzey puanları topladılar.00 Yorumla"Bombasırtı Olayı ( 14 Mayıs 1915) çok önemli ve dünya harp tarihinde eşine rastlanması mümkün olmayan bir hadisedir. Karşılıklı siperler arasındaki mesafe 8 metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekilerin hiç birisi kurtulmamacasına şehit düşüyor. İkinci siperdekiler yıldırım gibi onların yerine gidiyor. Fakat ne kadar imrenilecek bir soğukkanlılık ve tevekkülle biliyor musunuz. Bomba, şarapnel, kurşun yağmuru altında öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor ve en ufak bir çekinme bile göstermiyor. Sarsılma yok Okuma bilenler Kuran-ı Kerim okuyor ve Cennete gitmeye hazırlanıyor. Bilmeyenler ise, Kelime-i Şahadet getiriyor ve ezan okuyarak yürüyorlar. Sıcak cehennem gibi kaynıyor. 20 düşmana karşı her siperde bir nefer süngü ile çarpışıyor. Ölüyor, öldürüyor. İşte bu Türk askerindeki ruh kuvvetini gösteren, dünyanın hiç bir askerinde bulunmayan, tebrike değer bir örnektir. Emin olmalısınız ki Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur." M. Kemal
00 YorumlaTABİKİ BORDO BERELİLR :))))
https://www.youtube.com/watch?v=TGvBJiY8QdIhttps://www.youtube.com/watch?v=pThgJqbmQZE13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
askerlerin cüsseleri çok iri
+1 yılşayet fiziksel olarak kıyaslamaya kalkarsan objektif bir bakış açısıyla ülkelerin boy ortalamaları belli onlar bizden uzun ama savaşçılık olarak biz daha fazla savaşçı bir milletiz. Böyle bir kıyaslama yapma ihtiyacını da neden hissettin onu da bilmiyorum ergenliğine veriyorum. Genç işte kanı kaynıyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılVideoyu izledin mi sen?
+1 yılK. Maras'da askerim şimdi bizim er ve erbaş'lari amerikan askerleriyle karşı karşıya getirsen hiç bişey yapamazlar ama unutmayın ki onlar profosyonel ordu yöntemiyle çalışıyor. Bizim bordo bereliler ve sat komandolarimiz yanın da hiç bişeyler inanın bana, fakat şöyle bişey De var artık devir çok değişti eskisi gibi ya allah hücum alla alla böyle bişey yok o yüzden artık kara kuvvetlerinin gücü değilde daha çok hava ve deniz kuvvetlerinin gücü önemli e tabi kara kuvvetlerinin belirli yerlerde yapacak işleri var mesela kilis'deki topçu bataryası 7/24hazir atış emri bekliyor. şu an bütün topçu bataryalarina fırtına isimle 155mm toplar veriliyor ve Altay tankı prototipi bitti yakın da seri üretime başlıcak, anlayacağınız Türk Ordusu baya bir gelişiyor :)
00 Yorumlapanpa istisnasız olarak amerika alayımızı ziker :D kafa tutan sadece rusyadır :D adamlardaki cephanelik kimsede yok, türkiyeye sadece 3-4 veya 10 tane atom bombası atsalar türkiye biter :D bu işer halat çekmeyle belli olmaz, silahlar konuşur biz susarız :D amerikadaki mühimmat rusyadan çinden başka bir yerde yok :D
10 Yorumla
+1 yılAnerikan israil askeri kadar korkak asker gormedim korktuklari icib cocuklara esirlere hatta teslim olanlara bile kursun sikarlar uzaktan kumandali silahlarina güvenirler, cünkü hepisi yahudi korkak milletler, bizim asker ise yürekle savasir korkmaz yasasin turk askerini doguran analar yasasin turk askeri yasasin ordumuz
00 Yorumlageçin bu işleri arkadaş gerçekçi olun biraz. Askere gidenler bilir Astsubayların çoğu 165 boyunda göbekli insanlardır ve diğer takım zaten operasyona gitmiyor. Bordo berelilerle övünüyoruz ama onlardan da 1000 tane anca vardır. Amerikan askeri sayısı ve genel olarak fiziki durumuyla çok daha güçlü.
00 Yorumla
+1 yılBin defa böyle şeyler paylaşılmasın diye uyarılar yapıldı hala askerlerimizi riske atıyorsunuz harbi siz de kafa yok yaww... Herkes etten kemikten yapılmış bunun gücü azı mı var askerlerimizin tuttuğu silah amerikaya ait tabi ki ( Türkiye diyeceğiz ) ama ABD 'nin Boston Dynamics var iken bundan daha fazlası varken ben ABD diyebilirim tabi bu ülkeme hakaret etmek anlamına gelmez bunu altını çizerek söylüyorum. Doğru olanı söyledim.
00 Yorumlane bağlamda olduğuna göre değişir askeri bireysel olarak karşılaştırmaksa pek yanlış zira o konuda abdnin ezici bir üstünlüğü olacaktır anca ordular kıyaslanır onlarda bazı mutlak manada şu ordu şu ordudan güçlü diyemeyiz kategorilerle değerlendirirdiğinde kağıt üstündeki kısımlar için türk ordusu pek bir varlık gösteremiyecektir teçhizat imkan olanak bütçe yönünden zayıftır sayı yönünden kalabalık olması muhtemel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılaskerleri güçlü yapan o ülkenin ekonomisi ve zenginliğidir artık gönümüzde. zannetmeki hala devam ediyor o Çanakkale ruhu o Sakarya ruhu. öncedendi o öümü hiçe sayan vatanı için her şeyi göze alan. şimdi ana kuzuları var 18000 likler var. ruhsuzlar var. ne diyeyimki daha. artık bulamazsın o 15 lık fedakar genç çocukları. elbette amerikan.
02 Yorumla- +1 yıl
B4R4NH4N mantıklı bir şey yazarsan ancak kabul edebilirim. sen daha askerliğini bile yapmamışkan hangi cesaretten hangi kahramanlıktan bahsediyorsun. hele bir git yaşa o savaşlardaki gerçekleri o zaman konuşmaya başlayalım seninle. ben çanakkaleliyim bu konudada açmadığım ne bir kitap ne bir müze ne bir net araştırması kaldı. boş konuşma orada. elbette var ülkesi için her türlü fedakarlığı yapacak gençlerimiz. ama o sen olamazsın.
Diğer ülkeler diyen arkadaşlar ulurslararası yapılan özel harekat yarışmasında bordo berelilerimiz 4 kez dünya 1. Olmuştur ve bir daha bu yarışma yapılmamıştır aynı zamanda ünlü biri insan şimdi adını hatırlamıyorum dünya tek bir ülke olsaydı yönetimi almanlar aile içi olayşarı ingiklizler ve ordusu ise türk olmalıdır demiştir istediğinizi deyin ama sonuç ortada inanmayan bakar
00 Yorumla250.000 km'den gelip ırak gbi zengin topraklara sahip Saddam gbi bir lideri idam eden Amerika mı? Yoksa 30km otedeki Suleyman Şah karakolunu kaçarak getiren Türk ordusu mu ne yazikki gercekleri gormek lazim. Turk ordusu o kadar guclu olsa Malatya, İncilik, Konya, İskenderun, Adana gbi bolgelere Amerikan ussu kurdurmazdı. Abd tek tuşu ile füze gonderiyor biz daha kanas bilmem ne diyoruz. Kiliclar nasil tarif olduysa silahlar da oyle. Simdi fuzeler meydanda. Yigitlik namus kalmadi. Ne yazik ki abd
00 YorumlaTürk Ordusu ile ABD ordusunu karşılaştırırsan ABD ordusu açık ara önde. Asker karşılaştırması yaparsan. Türkün bileği bükülmez diye bir atasözü var. Göğüs göğüse cenk bittiğinden beri Türkler bu kadar geri plana düştü. Bakmayın ABD askerlerinin boyuna posuna. Türk askeri daha güçlü.
00 Yorumlaecdadı askerlikle geçmiş milletin torunlarıyiz bu alanda Türk askerine kafa tutabilecek bir ülke olacağıni sanmiyorum vatanım için kanımın son damlasına kadar savaşırım kaçmam bırakmam burdan suriyelilere sesleniyorum akranlariniz orda ölürken nasıl oluyorda başka bir ülkede yaşayabiliyorsunuz yazık başka bir şey demiyorum gelin kalın geriye postalancaksaniz burası sizin vatanıniz dğeil sonuçta neyse çok yazdim tartişmaya gerek yok :)
00 Yorumlamilliyetçi duygularımız ile düşünürsek elbetteki bizim ordumuz ama hava gücü abd den az olan ülkeler genelde kaybetmeye meyillidir ayrıca hava savunmamızda çok zayıf abd yi abdenin silahıyla vurmayı düşünmek mantıklı gelmedi (iman power imiz yüksek allah yardımcımız olsun)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Amerika'da yaklaşık bir yıl yaşadım ve oradaki erkeklerin ne kadar kalıplı olduğuna inanamazsın. Bizim ülkemizin erkekleri ya çok zayıf olur ya da ayva göbekli olur. Ama orada hiç öyle değil. Neredeyse bütün erkekler azda olsa üçgen vücütlu.
27 Yorumla- +1 yıl
bizim burada gurbetcilerin ortalama boyu 1,80 vardir erkekler arasi tabi.. 1,75 olan vardi kisa diye dalga gecerdik hep. 1.70 olan turk arkadas 1,95 metrelik hollandaliyi tek yumrukla devirmisti kayit etmistiler ne yikildik gulmekten:D
Soran+1 yılNe kadar kalıplılar cüsseliler mi
+1 yılarkadaşlar. bordo bereli diye bir olayımız var bizim.. ki askeriyeden tanıdıklarımdan duyduklarım kadarıyla. 2 tanesi bile tüm teröristleri yok etmeye yetecek kadar eğitimlilermiş.. üstelik dünyadaki bütün devletlerin askeride bizim tarihimizden korkuyor. bu yüzden bit türkün kutsal bir gücü vardır.. türk askerine abd vatandaşının bile hayralığına şahit olmuştum.
00 YorumlaBeş senedir uluslar arası özel kuvvetler yarışmasında hep birinci olan türk askeri bordo berelilerdir. bir müsabakada savaşta vs fizik her şey değildir. zeka çok daha önemlidir. yarışmalarda bu senede bordo bereliler birinci olduktan sonra yarışmayı kökten sonlandırdılar :D şimdi sen karar ver kim daha güçlü cesur ve zeki
00 Yorumla"Daha cüsseli, daha güçlü " ne anlama geliyor, hayrola güreş mi tutuluyor?
Modern dünyada füze, hava, deniz güçleri kısacası savaş teknolojisi önemlidir. Asker sayısının da kuvvetinin de önemi yoktur. bir anlamadınız bunu.
Türk askeri daha güçlüdür desek mutlu mu olacaksın?10 YorumlaTürk askeri de güçlüdür Amerikan askeri de. Ancak bir konuya değinmek istiyorum: Türk askeri Kore Savaşı'nda etrafı düşman askerleriyle çevriliyken 2 tane yarma harekatıyla kendilerini kurtarıp Amerikan askerlerini de çemberden kurtarmışlardır. Bunun etkilerini Güney Kore'ye giderek görebilirsiniz, orada Türkleri çok severler.
00 Yorumlahher şeyi birbirine karıştırmışsın cüsse ayrı şey güç ayrı şey savaşmak ise apayrı şey !!! amerikan askeri devamlı spor yapıyor çünkü paralı özel ordu devlet memuru işçisi gibi özel adamın her türlü imkanı var türk askeri ise anadolu çocuğu 12 ay vatan millet sakarya türk askerinde cüsse ve güç allahın takdiri ancak savaşma vatan için ölme duygusu sonsuz savaşmakta türk askeri
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biliyor muydunuz: NATO'nun düzenlediği uluslararası komando yarışmasını Bordo Bereliler 4 yıl üst üste kazanınca, yarışma 5. senesinde iptal edildi.
Yarışmada ABD’nin dünyaca ünlü Rangers ve Delta Force kuvvetlerinin yanında Alman, Fransız, Hollandalı, Belçikalı özel kuvvetler de yarıştı. Fakat Bordo Bereliler sadece 4 yıl devam ettirilen yarışmada birinciliği hiçkimseye kaptırmadı.
(; al sana kanıt..00 YorumlaTürk askerinin gücü dünyanın en büyük gücü ama ordular silahlarla çatışmıyor artık Abd nin silahları kimyasal herşeyi teknelojisi daha kuvvetli Ordu konuşmuyor artık Silahlar konuşuyor o silahlarda ya özel yapım ya da kimyasal füze gibi silahlar onlarda Zaten Abd Ve Rusya Yarışıyor birbirleriyle
02 Yorumla
Soran+1 yıltürkten güçlüsü yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerikan askerinde kadini zencisi latin amerikalisi cok multiler. Birbirlerine acayip kenetleniyorlar. Din irk renk ayrimi yapmazlar. Ama turk askeri :( yok namaz kilmadi yok koyden gelmis ve malesef rutbe ayrimida cok var kaldikki kadinlarla ayni kossulda askerlik yapmak. Hem amerikali hem turk askerleriyle calisdim ama malesef amerika daha guvenilir. Bunu bir miliyetci olarak itiraf ediyorum
11 YorumlaTürk askeri daha güçlü görüldüğü üzere. Bu güçlü türk ordusunun genelkurmay başkanı bir bebek katiliyle anlaşmalar yapılmasına gıkını çıkaramıyor. Bu güçlü türk askerinin başkumandanı BOPun da eşbaşkanı oluyor aynı zamanda sayın ocalan aldığı kellelerin hesabı olaraktan yatıyor diyor. Sen orda lastiği daha güçlü çeksen ne yazar çekmesen ne yazar
00 YorumlaAmerikan askerleri cüsseli güclü diyemem ama gercekten cusseliler nerden biliyosun derseniz adanaliyim incirlik air base cevresinde bulundum ama güç konusunda Türk askeri ile boy ölçüşemez hiç birisi saçma sapan tepkilerinizi sallamayacagim gercekleri soyledim burada Türk askeri Cesur, Namuslu, Güçlü ve en önemlisi "Kahramanlarımız"dir bizim her zaman ordumuzla askerlerimizle gurur duymuşumdur..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. videoyu izlemedim hacı eskiden olsaydı o halatı alır o askerle beraber fırlatırdı ama şimdi öyle bişi yok türk askerleriyle bir yere varılmaz
adam sırf askerlıkten paçayı kurtarsın diye yemın ederim tek tek el parmaklarını kırıyordu ızne gıdıyordu adam nöbete gitmesın dıye kendını kesıp pıskopatlık yapıyordu gıdenlerde yeleklerı yere serip yatardı ta ki devriye çıkana kadar
yanı dışarda gösterildiği gibi değil askerlik ya da türk askeri00 Yorumlakendi ülkemizi savunmayı bırakıp biraz gerçekçi olursak tabikide bireysel olarak baktıgında türk askeri daha güçlü özellikle bordo berelilerle onların askerlerini karşıllaştıramazsın bile ama adamlarda teklonoji var bırakın eskileri eskiden teklonoji yoktu direk kara deniz saldırısı vardı türkler gayet iyiydi ama günümüzde türk ordusunun gücü ülke sıralamasında ilk 10 da bile değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kadını askerlik yapsa valla bizim erkeklerden daha iyi sonuç alır.
Türk askerini Kuzey kore askerine benzetirim , ikisi de çeşitli propagandalarla çok güçlü kara ordusu olduğuna inanmıştır ama çatışmaya gelince patır patır dökülürler.
@ρ-Łσηєłiηєss sanada katılıyorum210 Yorumla- +1 yıl
İşte bir aydın kız gurur duyuyorum seninle 💛💚💜💚💛❤️❤️
Cevap sahibi+1 yılsen benden fazla döktürmüşsün bu soruda :) sende aydın bir kızsın gerçekten @ρ-Łσηєłiηєss
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=rlIF9tXfEhg Sen Rahat Uyurken Malesef Orda Kardeşlerimiz Şehit Düşüyordu Malesef Zekan Yetmiyor Anlaşılan Askerlik Kavramını Bilemiyorsun Kadınlar Erkekten Daha İyi Askermiş Güldürme Beni Biz Koreli Kadar Zavallı Bir Millet Değiliz Aksine Hadisle Şereflenmiş Üstün Gücü Olan Bir Askeri Orduyuz Bunu Anla Kafana Sok..
Cevap sahibi+1 yılKorelilere zavallı deyip ırkçılık yapıyorsun. Bence doğru değil bu cümlelerin
- +1 yıl
Eğer Türk Askerini Savunmak Irkçılıksa Doğru Tesbit Etmişsin.
- +1 yıl
@Aşian-Vassal yorum atma lütfen insanlara karşı saygılı olmalısın
- +1 yıl
Tamam Biraz Abartmış Olabilirim burada Kimseye Laf Sokmak ya da Saygızlık Etmek Değil Niyetim Ben Sadece Görüşümü Söyledim Gizli Kullanucu Arkadaş K. bkma Sanada Biraz Argo Kullandım Özür Dilerim Bir Anlık Dalgınlık Yani Asker Sonuçta Vatan Meselesi Olunca Biraz İnce Davranabiliyorum Üzgünüm K. bkma.
- +1 yıl
aydınlı mısınız
Cevap sahibi+1 yılÖzrünüz kabul edildi @Aşian-Vassal
- +1 yıl
Yanı Kızmamın Amacı Erkeklerin Sanki Askerlik Beceremiyor Gibi Göstermendi Biz Çanakkalede Kadın Erkek Hepsi Topyekün kazandık Bu savaşı Ayrım Yapmak Olmaz Gerekirse Yine Yaparız. Yinede Saoln.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMademki ordumuz okadar güçlü neden pkkyı bitiremiyor beyinsel olarak gücümüzü hesaplasak pkkyi bitrme süresi 27 dakıka sürüyormuş demmekki korkak askerimiz malesef ellerini salıya salıya gelıp karakol basıp asker esir alıyorlar hadi açıkla bunu ordumuz dünyanın en güçlüsüyse madem.!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe fark eder ki kilic kalkanla mi savasiyoruz. Kapasite, teknik donanim, beceri, savaş teknolojisi, profesyonellik, cephe gerisi, istihbarat, havakuvvetleri, donanma, karakuvvetleri ve üstün ateş gücüyle amerikan ordusunu malesef turkiyeyle degil
hic bir ulkeyle kiyaslayamazsiniz :D Turkiye diyo ya (o eskidendi canim) :D :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTechizat malzeme bakimdan zengin olabilirler teknik olarak da iyi olabilirler ama bizim turk askeri kadar dirayetli ve dayanikli olamazlar dunyanin da en iyi ozel kuvveti turklerindir task force da gelse delta timi de seal takimi da gelse bizim ozel kuvvet agir basar turkden sonra da bana gore en dayanikli spetsnaz komandolaridir ruslarin
07 Yorumla
Soran+1 yılTürk askeri kadar dayanıklı güçlü cüsseli başka bir asker yok
Cevap sahibi+1 yılEn agir egitimi sat komandolarinindir turklerde:)
Soran+1 yılerlere de ağır eğitim verilse keşke
Cevap sahibi+1 yılErler kaldiramaz kardesim bu egitimleri er gecicidir geri plan askeri stajyer gibi dusun er i:) ozel kuvvet her babayigidin girebilecegi tim degildir:)
- +1 yıl
erler bence hafif eğitim alıyor
- +1 yıl
dayanırlar vatan için dayansınlar
Cevap sahibi+1 yılEr gecici gorev yapiyo pek geregi olmadigini dusunuyorum:)
+1 yılTürk askeri sistemi koşulsuz itaate dayandığı ve fiziksel sınırları zorladığı için Türk askerinin güçlü olması mutlak sonuçtur.
34 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha açar mısın bunu? neden öyle düşünüyorsun
Soran+1 yılamerikanlar daha kalıplı değil mi
salak salak konuşmayın o üçgen vücutlar karşılarında 1 düşman gördümü kaçacak yer arıyorlar ellerinde o kadar teferruatlı silah olmasa adım atamazlar tabiki türk askeri daha güçlü türk askerinin 1tanesi dünyaya bedel üçgen vücutmuş töbe töbe ya yarısı gay mk
00 YorumlaEskiden Türk askerinde yürek varmış, iman dolu imiş. Şimdi bizim askerler çarşı izninde kerhana duvarına tırmanır olmuş. İnanmak gücün yüzde doksanıdır. O yüzden eşit olarak görüyorum ben.
31 Yorumlaeksisozluk.com/turk-askerinin-katirlari-kursuna-dizmesi--4757267
Türk askerinin gücü anca katırlara yetiuiyo
Abd askeri diyorum10 Yorumlabir düzenlememi yarışmamı ne olmuş bütün dünyadakiler katılıyomuş üst üste 4 yıl türk askerleri kazanmış bundan dolayı o yarışmaya son vermişler diye biliyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılvideo kanıtı
+1 yılYuh Bana :( Türk askerini sececegime diğerini seçtim yanlışlıkla NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bizde Allah isteyince kuşlar Filleri Yener azizim ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılyanlış mı seçtin
- +1 yıl
evet yanlış seçtim A YERİNE B :/
+1 yılAmerikan ordusu hertürlü donanım bakımından TSK'dan üstün şimdi bana küfür edebilir sövebilirsiniz ama gerçeği saklamamak gerekir ayrıca ileriye Amerika ile Türkiye arasında bir savaş yaşanacğaını düşünüyorum ama bu Dünya savaşı olur büyük ihtimalle
00 YorumlaVideo yu izlemiştim. Türk askeri ABD askerini bayağı bir zorluyor.
Kara'da Türk askerinin daha iyi eğitim aldığını düşünüyorum. Daha iyi derken, psikolojik olarak daha iyi hazırlanıyorlar. Çünkü Türkiye'de asker olmak onurdur.00 Yorumlaşurda da milliyetçilik yapmayın, abd askeri daha kalıplı ve güçlü türk erkeğinin boy ortalaması 170 zaten
37 Yorumla- +1 yıl
"Bir bak tarihe Türk'e baş kaldıranların sonu ne olmuş" bordo vermeli arkadaşlarımla ve ya jöh olanlar ile tanıştırayım seni bak kim kalıplı. Edit : Bordo Bereliler her zaman uluslar arası yarışmalarda üstün gelir.
- +1 yıl
canım kalıplı olması korkusuz olduğu anlamına gelmz yunan askeride kalıplı tek mermide gemilere geri kaçacak kadar korkaktılar kalıp işe yaramaz kalp olmayınca onların tek avantajı silah farkı silah olmasa bizim 1.70liklerin yanından geçemezler fazla amerikan filmi izlemekten bunlar hep :D
- +1 yıl
Boy ortalaması 170 mi o eski nesil ölüyor artık yavaş yavaş proföserler bile yeni neslin 180 ni göreceğini görüyor 170 değil o ayrı 174 olacaktı kadınlarında boy ortalması 1.63 ama çoğu kısalıyor erkeklere göre çoğu 150-158 ler kadınlar ayrıca
Bunu youtube da yazmıştım buraya alıntılıyorum
AĞIRLIK OLARAK ABD ASKERİNDE HÜCÜM YELEĞİ VAR CEBİNDEDE MATARASI O YELEK NORMALDE BOŞ HALDE 5 KG GELMEZ ANCAK EMİNİM O MATARA SUYLA DOLUDUR CEPLERDEDE ŞARJÖRLERLE DOLUDUR AĞIRLIK BİZİM ASKERİN DEZAVANTAJI RAKİP +20 KG EN AZ ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR ABD ASKERİ BİRŞEY YAPMIYORKİ ADAM YERİNDE TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR AĞIRLIK AVANTAJI BU İŞTE sizde bundan dolayı amerikan askerini güçlü kalıplı görüyorsunuz ayrıca onlar komandolar özeltim ordusu gibi bir şeyler den oluşuyor bizimki sıradan bir asker bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ya tabi nerden bileceksin askerlik yapmadın ev hanımlığına rahatlığına bak.
Belki fiziki olarak amerikan askeri daha dayaniklidir. ama Türk askerindeki inanc ve vatan sevgisi onu daha guclu ve dayanikli yapar. onemli olan da budur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılneden onlar fiziki olarak güçlü
Genele bakarsan abd askerleri tabikide. Onlarda askerlik daha kaliteli daha profesyonel. biz de 18 yaşını geçmiş bebeleri kollarından tutup askere gönderiyorlar. bir kaç ay eğitim verip askersin diyorlar. zorunlu askerlik türkiyede de kalkmalı.
00 Yorumla
+1 yılKimileri bordobereli askerlerle övünür ama sende o askerler olsa ne yazar o adamlarda teknoloji var. Bizi insansız hava uçaklarıyla indirirler. Biz savaş uçaklarımızı bile ABD'nin onayı olmadan kaldıramıyoruz. Adamlar her şekilde bizi yerler.
00 Yorumla- Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat