gidebilirmiyim ya da gidiyim mi demek farklı
gidiyorummm gidecemmm gittim demek farklı !!!
gıttıkten sonra ben burdayım demenınde anlamı yok demesın :)
gıdıyorumda demesın ztn kafasına koymuş ben kımım kı :)
gıdebılırmıyım olurmu askım en guzelı ;)
sevgilim olmadığı için sevgilim olmadan bir yerlere gidebiliyorum :D
İşin dalgası tabi bu, aslında çıktığım çocuğa bağlı... Onun bana karşı tavırlarına otoritesine bağlı. eğer her şeye izin veren özgür bir erkekle çıkarsam istediğim yere de giderim. zaten öyle bir tipse bana söz geçiremez bir süre sonra ki bence bu ilişkimize gelecekte zarar verir. diğer tip erkeğe gelirsek, bana baskı kurarsa bu baskıdan bunabilirim o yüzden dikkatli olması gerekir. arada karışması arada çok aşırı olmicak şekilde özgür bırakması en doğrusu bu bence :D sadede gelirsek özgür ruhluyum ben abartmadan baskı kurucak, arada izin vericek arada karışıcak bende ondan habersiz gitmem bir yerlere zaten :D
Yani demek istediğimde bu
Karşılıklıı
Eger evdeyim dersem evde kalırım, dışardayım dersem dısardayımdır. Ama o izin vermedi diye bisey kabul etmem sonucta onun sevgilisiyim kölesi değil ^^
köleyle ne alakası varkı sonucta sevgılın ve erkeklerın nasıl oldugunu senden ıyı bılıyor kıskanıyor.
Kıskanabilir ama bana yasak koymamalı eğer aklı kalıyosa bende gelebilir miyim desin
ne alaka o baska ıldeyse ya da çalısıyosa
O zaman durum değişir zaten uzaktaysa onu daima özlerim bu yüzdende isteklerini yaparım
yanı ona evdeyım dıyıp dışarda gezmezsın
Demek istedigim buyduda sen taşıdın :d
:D pekı o zaman su burcu hanım :D
bir eig haketmedim mi ateş burçlu bayım :D
tabıkıde hak ettınız :D bırazdan sızındır madam ;)
O madam esprisini yapmadıgin surece saoll :D
neyse dur kafam karıştı bı yerden yaz :D
Haha zeka oyunu gibi kadınım bee :D
bencede :D
Kabul ediyosun yani robin :d
aklımı basımdan aldın :D
Afrodizyak etkim vardır uyarmadım mı -,-
hayır şimdi söylüyosun :D:D:D saka maka bı yerden yaz cıdden kafam karıştı
Burdayım Robin :D
Bende sen arıyodum :)
Tenks baby :D
Benim arkadasım oldugu için eig seçtim. Herkes görüşünle zıt deyip durmasınnn
Sorun ne kank
Aslaa önceden haber veririm ani gelişen bir durum oldu ise telefon ile arar haber veririm evli isek mutlaka onayını alırım, arkadaşlarımdan önce gelir bir ömür onunla yaşayacağım insan çünkü :) ama arada anlayış göstermeli oda arkadaşalrım ile görüşmeme baskı kurmamalı aynı şekilde bende karşlılıklı anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum :)
Eğer kadunlardan bilmeyen varsa Müslümanım diyenlere bilgi olarak paylaşıyorum, buradaki yazılanları oluşun.
Ayrıca kadının kocasından izinsiz evinden çıkması dahi sakıncalı görülmüştür..
https://www.turk.ch/islam/sorular/ErkekKadinHak.htm
...
cok cok tskler
Cevap
41Cevap
Benim sevdigim bana hertürlü izin veriyor gitme dese de gitmem ama belli bir nedeni olmali mesela arkadaslarla bir yerde yemege gitsem izin vermese kavga ederim ama geceleri izin vermese saygi duyarim. Sonucta bende ona asla biseyi yasak etmem etmedim de ama bikere ispanyaya gitmek icin izin istedi onda bile git dedim ama düsünüyordum daha :) gitme dersen gitmem istemedigin biseyi yapmam yaparsam zevk almam dedi. . Karsilikli güven sevgi ask oldumu insan herzaman dürüst olur ister istemez fazla sıkıldimi illaki yalan söyler
Bu arada pek izin almam bir yere giderken haber veriyorum buda burdayim diye oda ayni sekil davraniyor arkadaslarla burdayiz haberin olsun yani der bende gec olmadan evde ol lütfen derim eve gidince de haber eder bu tür seylere bende izin almam pek
Tskler cok saol
Gttıkten sonra mesaj atmasın. Gelevekteki kişiye burdan seslenıyım
Bütün erkekler gidebilir ya da gidemez demiş.
Hayrola beyler? Bu sadece kızlara has bir şey mi? Bekara hanım boşamayı kolay buldunuz sanırım =)
Sevgili olaylarına karşıyım bilen biliyor beni.
Bir yere gitmeden önce eşime haber veririm. Bu zaten izin mahiyetindedir. Eşim karşı çıkacak olursa ikna etmeye çalışırım. Olmadı aramızı soğutmaya gerek yok. Gitmeyi veririm ama evde acısını çıkarırım :D
Eşimden de aynı davranışı sergilemesini beklerim tabi.
Helal olsunn örnek insan :)
Bide guru olmuşsun hayırlı olsun
dürüstlük hayatta en çok önem verdiğim şeylerden birisidir. bişeyi yapacaksam haber veririm. karşımdaki istemezse bunun için diretirim kabul ettiririm istediğim şeyi. asla ama asla yalan söyleyip yapmam. "yalanları kovalayacak kadar zeki değilim ama yalanları yakalayacak kadar detaycıyım" :)
en doğrusu tbrıkler
Hayır gitmem izin vermiyor sa çok saçma yani onu takmam istediğimi yaparım demek o zaman neden birliktesiniz kitapta okumuştum çiftlerin en hayırlısı eşlerini hürmet edendir diyordu ve eğer esin izin vermez ise ailene bile gidemezsın derdi dedem dedem hafizdi hala özgürlükten bahsediyorsunuz
Ahh ahhh valla bu tarz yorumları gördukce duygulanıyorum
kesin bir cevap vermek zor. o kişiyi ne kadar sevdiğine ve önem verdiğine göre değişir. olmasa da olur dediğin bir insan ise bu kişi, haber bile vermeyebilirim. nasıl yetiştiğin de önemli. ben özgür yetiştim. bir yere giderken gidiyorum derim ve çıkarım evden, ailemden izin almadım. o kadar asosyalim ki yeterki çıkıyım geziyim diye laf etmiyor da olabilirler :D. neyse demek istediğim bazı insanlar özgür olmayı sever onu yapma dedikçe insanın yapası gelir. günümüzde çoğu kadın böyle çünkü artık maddi özgürlükleri de var. kesin bir cevap olmadı kusura bakma.
Estf tskler
eşim gitme derse mantıklı bir sebebi varsa ben de kabul ederim. mantıklı sebebi yoksa onu ikna etmeye çalışırım. büyük olasılıkla ikna ederim, edemezsem gitmem. eşim aklı başında bir adamdır. abuk subuk bir sebeple beni kısıtlamaz. eğer öyle olsaydı yaşayamazdım onunla.
Süpersin ya. Bunlar evlenmeden ahkem kesiyo abla. Görecez onlarıdaa
koç burcuyum ben gelemem öyle çok şeylere haber veririm nerde olduğumu yanımda kimlerin olduğunu o kadar zaten dakka başı bir yere gidecek değilim oda gidecek değil haytını yürütmen gereken sebeblerin olucak iş veya okul ya da başka bişey evli oluncada evliliğe ait o kadar çok sorumluluk var ki zaten düzenli bir hayattır evlilik o zamn daha seyrek olur insanın yapıcakları şeyler
İyide gttkten sonra söylemenin ne anlamı var. Bana göre yok
Ogun onunla bir planım yoksa 2 saat önceden soylememede gerek yok dünyanın öbür ucuna mı gidicem ki bazı gitmen gereken yerler olur unutursun son an aklına gelir ve gitmen gerekir bunun için önceden tam takım haber veremezsin ama sonuçta herkes e hayat arkadaşıdir birbirinin kölesi değil evlide olsan birbirinin hayatına çok müdahale ettin mi o evlilik hastalanir
ararım haber veririm. başka bir işimiz planımız yoksa giderim. gitme derse sebep duymak isterim. izin almak saçma geliyor kendi hür irademiz ile hareket ederiz birbirimizin uşağı kölesi falan değiliz ya.. bende istemem bana öyle bir soru sorulmasını, benden sorulmasını da beklemesin...
Saygılar. Artık tartışmıyacam cunku cıdden yoruldum
görüşümü belittim tartışma olmamalı zaten.. herkes bir değil sonuçta :)
Kesinliklee :)
İzin almam, giderken ya da gittiğimde söylerim. Ama bir ilişki içindeyken o bar senin bu bar benim kafaya göre yapılamaz ekstrem bir durum. Tek başına gidilecek bir mekan değil artık sap olunmadığı için. Arkadaşlarla gidildiğinde bir haber vermek yeterli olacaktır. İlişki sağlam, iki taraf da anlayışlıysa bir sorun olmamalı.
Ben kabul etmem öylee
Karşılıklı ztn
İzin almam diyen arkadaşlara saygı duymakla beraber kesinlikle karşılıklı saygı ve sevginin korunması için izin alınması gerektiğini düşünenlerdenim eğer izin vermezse nedenini sorarım ve çok gitmek istiyorsam gitmek isteme nedenimi açıklarım sonuç olarak hala izin vermiyorsa gidiceğim yeri hiçbir zaman sevdiğim insandan üstün tutmam ama tabi ki herşey karşılıklı ayni özveri ve saygıyı ondan da beklerim güzel bir soruydu tşkler.
kesınlıkle olayda bu ama burada herkes ahkem kesıyor ve sana bı sır verıyım mı :) coguda yavru kedı gıbı sadece burada böyle ;)
:D :D :D
Nereye gideceğimin kararını ben verebilirim..
Kimsenin iznini almam aynı şekilde karşımdakinden de benden izin almasını beklemem, haber verilmesi yeterli.
Bu şekildeki bir ilişkide "Gitme"diyorsa gitmem geçerli bir nedeni vardır çünkü.
(Ama bu izin vermiyorum tarzında bir gitme değildir)
Güncellemeler bayanların görüşleri üzerine olmuş ama genel olarak yorumlara bakınca erkek üyelerin "Gidemez" yazmaları daha düşündürücü..
Artık tartışamıyacm valla. Saygılar düşüncenize
Ben size böyle yaparsanuz saplıklı bir ilişknizin olmayacagını söyliyecem siz baska bişey öyle öyle. Diyer 100 görüş gbi olcak :)
Çok tsk ederim sizede iyi geceler
asla gitmedim hhep izin aldim izin demeyelimde haber verdim bugun bir yere gidicem bitanem haberin olsun dedim merak etmemesi icin nereye gittigimide soyledim olmasi gerekende bu sen anladin beni robin
Biliyorum biliyorum. Maleseff ki hak etmedi biliyorum
Bana yapılmamasını istediğim şeyi bende yapmam yani evdeyim diyip dışarda olmam gidilen yerlere izin alınması gerektiğini düşünmüyorum birbirine haber verilebilir haber verdiğinde gitmesini istemiyosan nedeniyle söylersin mantıklı bir sebebi varsa gitmeyebilir. herşeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum herkes karşısındakinde görmek istediği tavrı kendi göstermeli.
Izin vermedi diye gitmemezlik yapmam giderim gittigimide soylerim zaten yalan soylemeyide beceremem kekelerim bbuyuzden hep dogrudan yanayimdir sevgilim sonucta onane ki ha gittigim yer kotuyse bu yuzden istemiyorsa gitmem.
Çok iyi gidiyodu
Onaneki bozdu
Gorusunu alirim cunku o disaridaki ortami benden daha iyi bilir yani erkek erkegi tanir gitme dediginde gitmem bir kere gittim ondada ayriliyorduk yani bunun kendini birsey sanmakla ilgisi yok zaten duzgun insanlarla gidiceksen izin verir mantikli olanda bu ama o bana soylemiyor bile
Duruma göre değişir bu, gideceğim yer izin alınacak bir yer değilse gidiyorum, gittim diye sadece söylerim ama cevap seçeneğinin hayır olabilme ihtimali varsa izin alırım. Yapım gereği habersiz hiç birşey yapmayı sevmem..
yanı oda ıyı :D gayet ıyı
Kendime zarar verecek yerlere gitmeyeceğimden onunda kendimin de dediğini yapmış olurum.
Saçma sapan sebeplerden dolayı gitmemi isterse giderim de söylerim de. Kimse beni daha nikahı altına almadan özgürlüğüme ben müsaade ettiğim sürece karışabilir.
sen fazla tutunmazsın söylıyım :)
Ona sen karar veremezsin Bay Soran!
yok genel erkek yapısı olarak söyledım :) ztn haddım degıl yanlıs anlasılmasın :)
:)
Şimdi anlaştık kardeşim :)
izin ne yav
haber verilir gerekiyorsa o da
yasaklardan hoşlanmıyorum ayrıca
gitme yapma demek yerine mantıklı bir sebep söylenmeli
şu sebepten orda olman hoşuma gitmiyor vs. gibi
ılıskılerın fazla uzamaz dıyım sana
:) bılmem o zaman ben cok sevıyorum demek
öyle dıyosanız öyledır :) ama baskı ya da kıskanclık cok sevenlerın tuzu bıberıdır dıye bılıyorum. tabı sız daha ıyıbılırsınız :)
herşey ayarında güzel
kıskançlık aşırı boyutlardaysa ve bu yasaklara baskılara tartışmalara sebep oluyorsa
o kişi sorunludur net bunun aşırı sevmekle alakası yok
dedim ya zamanla anlarsın sende
1 yıl önceki haliyle şimdiki hali bile fark ediyor insanın
zamanla beklentiler istekler hayaller değişiyor olaylara verilen tepkiler değişiyor
farklı bakış açıları ediniliyor vs. vs. :)
bu benım karakterım degışmez degışecegını sanmam. bırı benı takmıyorsa affedersınız eşek yerıne bıle koymuyorsa o kısı gözumdede kalbımdede bıter
ztn sevgılınız eşiniz degılmı. ? ona bu sekılde davranırsanız o sızı nasıl cıddıye alıp evlenılecek kız dıyecek?
pekı sız öyle dıyosanız öyledır :) tskler degerlı görüşlerınız ıcın cok cok saolun
Gidebilir.. ben gitme demem
gitme desem.. zaten inat eder giderler hanimlarda o huy var
en iyisi izin vermek..
abı ama bırazda masaya yumrugunu vurcan demı
siddet siddeti dogurur abisi
Esim o sonucta.. savas hasmım degil:)
önce izin verirsin sonra eklersin
benim hosuma gitmiyor ama sen bilirsin
Zaten akıllı kadın asla.. esinin hosuna gitmeyen birşey yapmaz.
orası öyle abı sende haklısın. masaya yumrugu derken şiddet ıcerıklı degıl yanı sözün geçmesı lazım manasında dedım ama yıne haklısın abım
Danışırım, hoşuna gitmediği bir ortamsa kırmam onu.. böyle durumda beraber gidelim derdim. Gizli gitmem ama, sonuçta bende istemezdim o benden gizli yalanli bir yere gitsin..
Çok tskler çok iyi görüş
Senedir kiz arkadasimla yasiyoruz, izin almadan bir yere kitmem, korkuyorum.
Daha once defalarca eve almadi beni. arabada uyudugumu hatirliyorum tam 1 hafta. m.6
:))))) adamsın yaa
giderim veya gider birbirimizi himaye altına almıyoruz sonuçta ha çok önemli yerler , noktalar , bozuşmalar vardır o konularda izin alınmalı diye düşünüyorum :)
Yani dıyer yeelerede ztn ızın var en azından gönül hoşlugu gıdıyım mıı der insan
Ikisinede sadece haber veririm bilsinler diye yani izin istemem izin almam diyenlere saygisizlik yapmissin iliskin yurumez yazmalar saygi duymucaksan cevaplara sormucaksinda
Benim sakasına söylediğimi onlarrr gayat iyi biliyor
Hem ciddide olurum. Yani sıkıntı yok. Takmıyosa erkek soğur ayrılır
tamam
Eğer şüphedeysem sevmediğim biri filan davet ederse ancak öyle fikrini almak için gitmeli miyim? diye sorarım. Yoksa asla kimseden izin filan almam , sadece söylerim haberi olsun diye
o sekılde ilişki fazla uzun sürmez
Fark ettim de "izin almam" diyen bayanlara "sizin ilişki yürümez" diyorsun. Kendi görüşünle aynı görüşte olmadığımız için mi bu yorumun? sen istiyorsun ki bayanlar tasma takılmış gibi izin alsın bu mu yani?
karşılıklı
Erkekte aynıı şekilde
İzin aldığım yerler de olur sadece haber verdiğimde, ama gitme dediği kesin bir yer var ise gitmem söz dinlerim yani hayır gitmiyorum diyipte arkasından iş çevirmek bana ters
helal sana örnek ınsansın
Benden habersiz kapinin disina adimini atsin bak neler yapiyorum ona pisman ederim benden habersiz micmaya gidemez. Ha bana gelince canimin istedigi her uere giderim :) tabi dogru durust yerleri kastesiyorum. Bana kizacaksiniz belki ama napiyim kiskancim bencilim kompleksliuim. Saygilar :)
ama sende aynı sekılde demı :)
Ben eşime sorarim esim de bana sorar ve birbirimizin istemediği bir yere de gitmeyiz hayir diyorsak bitmiştir ikimiz için de
Enn güzeli tebrik ederim
Allah ayırmasın
Amin tesekkur ederim :)
nereye gidip gitmeyecegini bilir, ben ona emir vermem. O da ayni sekilde dusunmeli, durum bu haddeye gelmemeli.
aynen öyle olması lazım ama ızın önemlı
bılmem ben önceden nereye gıtmesını bılmek ısterım gıttıkten sonra bı anlamı yok
kesınlıkle
İzin almak değil haber veririm zaten sevgilim yok böyle aptal şeyleri yaşamamak için ergen ergen evlenince de zaten güven varsa izin verip vermemk sorun değil
pekı öyle dıyorsan öyle
ben haber vermekten yanayim. belirli bir yere illaki gitme derse gitmem. bunun karsilikli olmasi gerekir
yanı en doğrusu
Kesinlikle esimin/sevgilimin sozunden cikmam o gitme diyosa bildigi birsey vardir. sacma sapan kiskanclik yapmayan biri olur o kisi zaten o yuzden dinlerim..
ya ıste örnekk ınsan örnekkk :D
İşte ilişki yürütememe nedenlerimden biri daha... İzin almak, haber (!) (bildiğin rapor) vermek. Nedir bu ya? Ne izin alırım, ne de rapor veririm ben. Canım istediği an çıkar giderim. Çok merak ederse arar, nerde olduğumu sorar. Çatır çatır da cevabımı veririm. Yalan dolanla peynir gemisi yürümez. Bende kurallar böyle, istemeyene kapı orada!
... ve sevgili kapıdan çıkaaaaar gider. :D
Ve sonra sorular sorulur? Hey ks neden yalnızım veya hey ks sevgilim benden ayrıldı?
Asla. Yalnızlık benim seçimim. Ben böyle davrandığım sürece bir ilişki yürütemeyeceğimin farkındayım. O yüzden yalnızlığımı sorgulamıyorum. Geçmişte yaşadım bunları. Cevabını hali hazırda bildiğim ayrılık temalı soruları da sormuyorum. Hoş; ben soru da sormuyorum yahu... :D
Bende öyle birine katlamam :)
Şaşırmıyorum. Senden çok var. :D
Seviyorum onları
İzin vermiyorsam gitmemeli, tabii mantıklı nedenim de olmalı. Aynı şekilde o da mantıklı bir nedeni ile gitme derse gitmem. Tabii yok yere ya da saçma bir nedenden dolayı gitme dersen dinlemem. Bu aradaki fark önemli.
Kesinlikle herşey karşılklı
Izin almammi soruyorum yapma dediklerini yapmiyorum gitme derse gitmiyorum. Erkegim ne derse o ;).
simdi demeden cikarsam veya izin almadan gidersem o da bana demez isin almaz en iyisi karsilikli bilmek izin almak bence
Allah ayırmasın
Süpersiniz. Aynen öyle olması lazım karşılıklı
Aminnnn insallah ayrilmayiz.
Sevgilim bile olsa biyere gidince ondan izin almam sadece haber veririm.. eger gitmeni istemiyorum derse ve bunun icin inandirici bir sebebi varsa gitmem tabiki.. yalanda söylemem bir iliskide yalan varsa o iliski er ya da gec biter
Çok doğru tskler :)
«Hangi kadın, kocasının izni olmaksızın evinden çıkarsa, evine dönünceye, yahut kocası kendisinden razı oluncaya kadar Allah Teâlâ'nın gazabı içinde kalmış olur." Peygamber Efendimiz buyurmus. Eşimin izni olmadan bişey yapmam kesinlikle.
helal olsun sana
Izin vermiyorsa gitmem kesinlikle.
Onun gitme dedigi yere gidipde evimde kocamla huzursuz olamam.
Yaniii mutlulugundan önemlimi
Anlatamadim galiba?
Esim istemiyorsa gitmem tabiki.
Niye inat edeyimki daha?
Hayir diyorsa hayirdir
Bu kadar
tamam bende iyi yapıyosun diyorum. Mutlulugundan önemlimi dışarıı diyorum
Haaa simdi oldu😃😃👍👍
Anlasdik 👏👏👏
:))) tkrardan helall olsun
Sevgili dışında hiç bir vasfı olmayan birinden izin almam haber veririm anca. Hesap vereceğim tek kişi anam babam bir de gelecekteki eşimdir bu kadar.
Ahhh ahh tam 100 kişiye bugun. Gekecekteki eşinin sevgilin oldugunu ve ona bunları yaparsan adamı sogutup kaçırdıgını anlatmaya calıştımm
Erkekler bizden çok izin alıyor da biz onlardan hiç soğumuyoruz değil mi? :) erkekler yapınca no problem kadınlar yapınca auvvvv.
Herşey karşılıklıı. Oda yapacakk. O yapmazsa yapmaa. Haklısın
Haber veririm
izin almazsam suyuna gidip israr ederim
yine olmazsa
yine suyuna gidip konuyu tatliya baglayip kapatirim
super ya ıste bu :D helal olsun
kesınlıklee
Hic izin alacagim bir erkek olmadi ama rahatsiz oldugu sebepte hakliysa gitmeyebilirim... ve bu rahatsizliklar cok sık olmuyorsa tabi
ee yanı nefes almanada ızın vercek :D
onada vermiyorsa, beni oldurmek istiyor kesin 😝 cok kisitlayanlar var, saplanti boyuntunda 😬
evet o kadarda degılım ama bendede bıraz var :D
Bu sorudan belli :) birine, senin iliski yurumez demissin, ayrilik sebebi senin icin 😁
kesınlıkle :D zor gerı kafalı ve kıskanc bırıyım :D
Ayarini tutturursan sorun olmaz :) maharette tutturmakta zaten dimi 😝
kesınlıkle :D
Haklı bir gerekçe varsa gitmem de bir sakınca yok. Onun dışında bir yere giderken izin alırım eşimden de bunu beklerim.
helal olsun en guzeli
İzni olmadan bir yere gitmezdim onun da oyle olmasini isterdim herseyi haberleserek yapmak daha guzrl..
ya cansın can :)
Yalan yere gitmedim deyip gitmem gizlice. Ama izin de alman zaten.
izin almayı kölelik sanıyosunuz ya neyse. Saygılar
Kölelik sanmıyorum ancak izin de almam. Evliyim ve sadece ben buraya gidicem haberin olsun derim. Gidebilir miyim demem. Ga gidicem dediğim yere hayır gitmeni istemiyorum derse zaten gitmem. Ama izin almak değil bu.
Peki haklısınız
Ne izni ya ilkokul çocukları gibi :) biraz özgür olmalı her iki taraf da bu insanı bunaltır. haberlendirirsin sadece.
Saygılar inan artık tartışacak mecalim kalmadı :)
izin almam özgürlüğümü kısıtlayan her şeyden nefret ederim kaç yaşında insanlarız ilkokul çocuğu gibi izin alacak değilim
tamam
Ben kendimde bir baska insanin hayatina karisma hakkı görmem. Ve istemem de bana bu denli karşılaşılmasını bu sevgilim de olsa. Zaten eğer sevgilim ve ya eşim olmuş ise nereye kimle gidecegini biliyordur..
Sevgili olarak Haberi olsa yeter o kadar uzun boylu değil.
Lakin Eş olursa farklı tabiki izin alırım.
ama ztn sevgılın esın olmazmı genelde?
sen başlangıcta öyle yaparsan adam ıcten ıce la bu sevgılıyken böyle evlenınce allah bılır nasıl olur der yanııı
saygı duyarım :)
İzin almak gibi şeyler olmaz Eşimle konuşur neden böyle davrandığını sorgularım
kıskanıyorsa gıtme evden cıkma dıyosa
pekı o zaman.)
Tabi ki giderim, açıkça da belirtirim bunu arkasından iş çevirmem. İzin vermeme gibi bir durumu olamaz yani, şahsen kimsenin yasaklarina veya izinlerine bağlı yaşamak istemem yaşamamda.
saygılar
izin almak degil de haber vermek desek daha doğru olur, neden gitmemi istemediğini sorarım mantıklı bir acıklaması varsa bakarız :) ama gitmek isterim yine de
kıskanıyorum dese mantıklı bı sebep degılmı?
:D olabılır neden olmasın
:D iştedır çalısıyodur
:) pekı ınss gönlünün dıledıgınce olur
İzin almam sevgilimden ama her gittiğim yeri haber veririm
ama ıkısı farklı seyler
Tamam işte izin almam diyorum haberi olmadan bir yere gitmem
işte dıyorum kı gıdecemmmm demek farklı gıdıyım mı ya da gıdebılırmıyım demek farklı?
İşte diyorum ki gidebilir miyim demem gidicem haberin olsun derim
oda ben eşekbasımıyım la der kapatır suratına. ben olsam öyle yaparım
Yav nereye gitmek ama? Benim ona '' bar a gidiyorum haberin olsun'' ya da işte ' havuza denize gdiyorum'' falan dicek halim yok. Ama mesela kız arkadaşımın evine giderken de izin almam yani
yınede gıdıyım mı der ınsan nezaketen :)
Yok valla eskiden birine nezaketn diyordum sonra ipleri eline aldı gidemezsin diyordu :D sen kimsin izin mi alıyorum yani :D haber veriyorum arkadaşıma da bırak gideyim yani
pekı o zaman :D sende haklısın ama ben ızınden yanayım
İzin alınması gereken yerde izin alırım zaten :D ama basit şeylerde almam
yanı oda doğru
Bu yüzden seviyorum yalnız Olmayı... Kimseye bise açıklamak ya da Söylemek zorunda diilim... Yalnız ölücem galiba...
İyi yalnızlıklar. Yalnızlık güzeldir
Sevgiliyken hep izinle goturduk bu isleri. Nisanliyiz şu an hala ayni. 2 haftaya evleniyoruz ayni devam etmeyi dusunuyorum. Ben saygi gossteirirsem ayni saygiyi gorecegime inaniyorum :)
Kesinlikle öylee tbrk ederim
Tesekkurler
Güzel soru seviyorsam sorardım (gidebilir miyim diye)
Süpersinnn allah sızın gibi kızları başımızdan eksik etmesin :)
Amiin bu fikird olanların ilişkileri daha uzun süreli olur böylece iki taraf da mutlu olur :D (yaşasın iyi niyetli kızlaarrr)
Yaşasınnnnn :))
izin vermiyorsa ve haklı sebepleri varsa onu ezip geçmem asla
Tsk ederim düşünceli insan
Izin almam ama haber veririm. Ama sevgilim bana gitme derse de mantıklı bir nedeni varsa gitmem.
Yanii ama yinede gidiyim mi demek daha iyi tabi oda sana aynını dıyecek
Iyi de neden izin alayım ya da izin alınsın benden herkesin bir karakteri var bu ezme duygusu niye? Egerki mantıklı bir açıklaması varsa zaten gitmem.
karşılıklı. Erkekte yapacak
Direk olarak " izin almak" hoş gelmiyor bana gereksiz bence.
Ayrıca benim yöntemim de karşılıklı yapılıyor.
Saygılar
O benden izin alıyorsa bende ondan izin alırım. .. o bana haber veriyorsa bende ona haber veririm...
O bana sormuyor soylemiyorsa bende ona aynisini yaparm o kadar!
Kesinliklee
Karşılıklı
O bana kul köle olsun ben ona daha fazlasini yaparım ama hak edene...
İşte karşılıklı olmasa ztn yapmaa
Gidebilirmiyim diye sorarim, hayir derse dizlerimi kirip oturur evde cekirdek citlerim :D
ya sen supersın helal olsun sana :D
Hahaha :d gel citliyek da :D
hahaha olur gelıyıım :D
:D:D
Eş farklı bir durum sevgiliden izin almak saçma. Haber veririm mesaj gecikirse merak etmesin diye.
ya ızın vermezse
İzin mi istedim ki vermiyor? :)
o zaman fazla tutunamazsınız :)
Nasip, kısmet.
Ben ondan önce de yaşıyordum. Nereye gideceğimi bilirim bu konuda güveni yoksa doğrusu tutunamamak olur. :)
guvenle alakalı degıl bu kıskanclık
Kıskançlığın fazlası hem ona hem bana hem ilişkiye zarar. :)
Ayrıca çok kıskanıyorsa çıksın gelsin yanıma engel olan mı var :)
belkı uzakta gelemıyor bı surelıgıne dışarda ya da ısı var baska yerde
İlerde beni kıskançlık krizine sokabileceği kozlar vermem. Bu sebeplerden sorun yaşamadım hiç. :)
pekı öyle olsun :)
gideceğim yere bağlı genel olarak izin almam ama haber veririm mesela bn bugün arkadaşıma gitcem gibi veya hiç gitmediğim bir yere gidecek sem ve ortamının çoğu erkekse bugün buraya gidelim derim :)
gidiyim mi yok yanı :D gidecem :D
tamam sevgılınlede aynı sekıldı gıdıyım mı dersın gıdecem mı dersın?
ıste bu ya :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar