Holaa 🎈 Bir yere giderken sevgilinizin bilmesi lazım bence yani kadın veya erkek fark etmez. Bazılarımız izin alma taraftarıdır ama bazılarımız ise haber verme taraftarı olur.Bende KScanlar acaba ne düşünüyordur diye merak edip sormak istedim. Sen ne düşünüyorsun? Haber vermek mi yoksa izin almak mı? Söylesene hele hele...🎈
Bir yere giderken sevgiliden izin mi alınmalı yoksa haber mi verilmeli?
Gün içinde gidilecek yer için ne izin alınmalı , ne de haber verilmeli .. Eğer ki sevgili karşı cinsi önemsiyor değer veriyor ilgi gösteriyorsa zaten merak edip kendi arayacaktır.. Sürekli haber veya izin alınmaya alıştırılırsa.. Haber ve izin alınmadığı zamanlarda ilişkide sorun oluşur
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne olursa olsun evlensen bile sen bir bireysin evet karsı taraftaki senin sevgilin eşin olabilir ama öncelik kendi hakların ve isteklerin olmalı izin istemek bana doğru gelmiyor saygıdan dolayı haber veririm sonuç olarak benim hayatımda sadece karsımdaki kişi yok arkadaslarım dosttlarım var
Izin alma verme kalibini sevmiyorum. Kim olursa olsun bu cümleyi bu hareketi dogru bulmuyorum. Hepimiz birer insaniz kimsenin kimsede üstün yani yok. Izin vermek icin o kisiden üstün olmak lazim diye düşünüyorum. Soruna gelecek olursam; haber verilmeli.
İzin istenmez. Bilgi verilir. Hem aklı kalmasın hem de duruma göre o süreliğine iletişim kurmaya çalışmasın diye. Bir arkadaşımla oturuyorsam o sıra elimde telefon olması hoş olmaz.
Haber veririm... o da o an konuşma halindeysek... ya da yazar arar dönemeyeceksem bir süre o zaman haberdar ederim merakta kalmasın diye... izin gibi olunca sevmiyorum geriyor beni...
Haber verilmeli. Ben anneme babama bile sadece haber veriyorken başkalarından izin almam. Her ne kadar sevgilim olsa da bir sınırı ve yeri var onun da.
Haber verilmeli arkadaşımla buluşma ayarlardık ilk sevgilisinden izin alırdı birde marifet gibi sevgilim izin vermedi diyor senin kendine saygın yok mu?
kimse kimseye karışamaz. şuraya gitmem gerekiyor der tamam derim. o da aynı şeyi yapmak zorunda. yoksa biter o ilişki. bana müdahale edilmesi en nefret ettiğim şey.