+1 yılsen yapsaydin. bgnmediyse defolsun gitsin. elin masorunu istemesin. hafi istedi diyelim ve sen de olur diye dusundun , erkek getirmesydin bari. bayan bulsaydin.
bir daha boyle sacmlklar yapmayin. ayrica pismn olmk icn cok gec
karina da bravo yani :p
. benim kocam eve erk masör getrse benim icn istemiyorum derdim.03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bravo yani ama oldu iste detaya girmek istemiyorum neyse
- +1 yıl
sadece sana soylemiyorum. paylasimci erkek en nefret ettgim erkktr
mesaj da esinin tenini baskasyla paylsmk...
Soran+1 yıl:( :( :(
Bende masorum oyle gitim admn esine gotim yaptm ne var bunda esin isetms yaptrmsn dwmki sorun yok bnde gidyorum yapp gelyorum kadn masozler eleri cok hafif tam masaj yap. zlar zaten ya erkk cagracksn ya da uzak dogulu kadn cagrmn lazm onlar iyi ihtycn oldgu zamn banada ulasbilrsnz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen... hayırdır? Bu kadar large olmayın arkdaşlar. Eşimin tenine el değecek? He bir de bunu eşim isteyecek? Yapma etme abicim, kaç yaşında adamsın. Trollsün inşallah diyerek gidiyorum.
37 Yorumla
Soran+1 yılYaw hepimizi biliyoruzki bir cok cift bunu otellerde yaptiriyor ama iste pisman oldum ne bilim
- +1 yıl
Ya tamam masaj güzel bir şey, ben de isterim. Ama masör ne? Masöz de var biliyorsunuz değil mi? Ben senin yerinde olamam, ama ben eşinin yerinde olsam boşarım valla seni.
Soran+1 yılİyide bunu isteyen o masör olacakmis ozellikle guclu olup bunu yoğuracakmis aynen ifade bu
- +1 yıl
Tamam trollsün anladık, da hayali bile güzel değil bazı şeylerin. Bunun şakasını bile yapan adama, adam demem ben kusura bakmayın. İyi geceler.
Soran+1 yılYa sana hayal olan seyler olabilir herkes durustmus gibide davranabilir
- +1 yıl
Valla hayalse de değilse de... Beni tiye alıyorsan sorun yok zaten, çok umursamam. Ama almıyorsan, sana şiddetle kendine gelmeni tavsiye ederim. Bu erkek üstündür... Biz yaparız, onlar yapamaz şu bu değil. Sen de yapma, o da yapmasın. Mahrem diye bir şey var. Kimse mahremine dil bile uzatamamalı... Kaldı ki gelmiş eşini burada konuşuyorsun. Yanlış anlama belki gerçekten iyi niyetle, yardım amaçlı yapıyorsun. Ama benim babam benim eşimin mahremine bu kadar dahil olamaz. Babam olsa tanımam... Sen bizimle paylaşıyorsun. Bunu bir erkeğe yakıştıramam. Hele ki bir Türk erkeğine. Bence en kısa zamanda kendinize gelin. Ben maço olun demiyorum... İçinizden geldiği gibi davranın. Görüyorsunuz ki, sizin de içiniz almıyor. Şimdi şurda puştun biri çıksa, senin eşin de şöyleymiş böyleymiş dese ne olacak? Bu seferde eşinizi burada reklam ettiğinize üzülecek ve pişman olacaksınız. Yapmayın... Bazı şeyler aile içinde kalmalıdır. Tabi böyle bir şey yaşanmamalı bile.
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklisiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. madem cok istiyo sen yap isin tekniklerini ogrenip, amac fantazi olsunsa bilemicem
11 Yorumla
Soran+1 yılFantazi degil ama ne bilim anlamadim
+1 yılpişmanlık duyacak bişey yok.. masör ekmeğinde.. benimde masörüm var... masaj sağlık için yapılır bu kadar art nyetli olmayın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım bu işi kadınlarda yapıyor illa istiyorsa bir kadına da yaptırtabilirdin. Şahsen benim eşime başka bir adamın dokunması beni rahatsız ederdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisin ama erkek diye tutturdu sorun burada
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir bu durum. Ama ben, benimle evli olduğu sürece öyle bir şeye izin vermezdim.
+1 yılBen biliyorum niye yazdığını bize kendine sövdürüp eğleneceksin... yapmıyorum bunu. Helal sana karina güzel jest yapmışsın.. tuttum bunu.. bravo
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he...
+1 yılAbi sapık zihniyetli değilim ama yanında mıydın masaj sırasında? Neden bayan masör bulmadın?
09 Yorumla
Soran+1 yılBiraz durdum ama sonra gozum gormesin diye ciktim
Soran+1 yılErkek diye tutturduğu icin
- +1 yıl
Üzüldüm be böyle şeyler okuyunca kıskançlık katsayım artıyor. :S Çıplak masaj mıydı birde. Ya neden bayan masör çağırmadın sen. Ben aynısını yaşamak yerine sebbuku yapar 3 saatte beklerim kan kaybından bitsin diye. Abin falan olsam büyüğün olsam "Tam anlamıyla dayaklıksın lan!" der döverdim yanında olsam. Sinir oldum.
- +1 yıl
Ya yuva yıkıcı olmuş olmak istemiyorum ama içeride dursaydın bari ne yaptıların senin eşin neden bunu istedi bilmiyorsun. Ben de bilmiyorum. Orda dursan bu şüphe olmazdı en azından.
Soran+1 yılMaalesef üst çıplaktı ama oldu yani pismanim yaw :((
Soran+1 yılGaliba olmuş benim fikrim
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Bence ayrıl abi çocuk yoksa. Kadın niye özellikle erkek istedi? Bu şüphelerle yaşarım sorun değil diyorsan sen bilirsin. ya da çok şüpheleniyorsan otur yüzüne sor söyle bence ne oldu orda niye erkek istedin illa diye.
Soran+1 yılYa sordum aslinda ama gecistirdi yani seviyorum sevmesem iste...
- +1 yıl
Abi geçiştirdiyse büyük tehlike bak demedi deme. Kesinlikle reddeder hatta kızar bayanlar olmamış durumlarda.
+1 yılBu sevgi değil düpedüz salaklık. Özür dilerim. Benim midem kaldırmaz böyle şeyleri.
00 YorumlaBayan masör de bulabilirdin. Geçmiş artık.
11 Yorumla
+1 yılKarin baska biseyde istese yapacak misin hey allahim yaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılHe yaa nasil bildin komikmi
- +1 yıl
Komik degil igrenc pasam
Gizli Üye(25-29)+1 yılE kendin yapaydın dangalak elaleme karını elletiyon,!
44 Yorumla
Soran+1 yılBana sen yapamiyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yılSırf işkence olsun diye o jeli üstüne sürüp debrlecekdin götecekdi yapip yapamadigini
+1 yılbosver bırazda adam baksin tadina
10 Yorumla
+1 yılBende masör üm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasör mutlu sonla mı bitirmiş olayı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. yorumsuz
00 Yorumla
+1 yılBende ismarladim
10 YorumlaRahatlamıştır eşin kuş gibi. Düşünceli koca
01 Yorumla
burdan birini cagirsaydin, sevaba girerdin
02 Yorumla
Soran+1 yılYaw ne alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen yap
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun