- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaysanız oda bu senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda belirli güzel ler belirle o günlerde yana ve yapmadanda bırakma
Erken boşalmaya gelince krem sprey kullanabilir ya da sana oral seks yapsın senin gelmene yakın birleşirsiniz10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErken boşalma ciddi bir problemdir ve erkekleri seksten uzaklaştırabilir, bu sorunu birlikte cozebilirsiniz ancak,, O senden uzak duruyor diye sende ondan uzaklasirsan evliliğinizin sonu hüsran olur,, sen teşvik etmeye çalışabilir, onu isteklendirip azdirabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEE sizde biraz yorgunluğunu atmasını sağlayınız, duş aldırınız, dinlendirip yapınız yapacağınızı...
220 Yorumla
Soran+1 yılO bahanesi bence işin. Ben yaklaşınca saat geç oldu diyor ama gece yarısına kadar telefonda maç yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBir şey var sizi iten... Paat diye öpün, üstüne oturun , kalkmayın sizde.
Aslında böyle biri başka birşey hakediyor da, neyse...
Soran+1 yılDenediklerimi burda anlatamıcam ama sadece şunu diyim siz anlayın. Uyuyacağım dediği halde or al yaptım ama yine ikna edemedim
Cevap sahibi+1 yılİş bitmiş, böylesi insanı kötü yola sürükleyince de , aa aldattı oldu olur...
Bana kalırsa , ya bitirin, ya kendi haline bırakın onu, kendi yaşamınıza bakınız...
Soran+1 yılBırakamıyorum ki acayip istiyorum ondan başkasını da düşünmedim hiç
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var ya, erken boşalmayı dert edinse bunu çözerdi... Kimi leri ne güzel kadın varken böyle gider oyun oynar, film izler saçmalar. Bende ruhsal ve psikolojik sorunu da var bu konuda. Ve böylesi umursamaz olan herşeyi de hakeder.
Cevap sahibi+1 yılHerşey düşünmeyle başlar... : )
Soran+1 yılAklımı karıştırma ya 😅
Cevap sahibi+1 yılKarışmadan toplanmaz ki , : ) Karışsın rahat bırak bana kalırsa, çok düşünmekten , dert etmekten iyidir.: )
Cevap sahibi+1 yılEn azından sana yardımcı olmuyorum bak : ) Öyleymiş gibi de yapmıyorum. Ve aslında sende farkındasın, Bam bam bam, olanı ve olacakları söylüyorum.
Soran+1 yılO zaman da suçlu ben olmaz mıyım
Cevap sahibi+1 yılaaama böyle de olmuyor baksana. Al karşına boşan o halde. Belki de sebeplerin var gibi hissettim, ayrılamama nedenlerin.
EE orala kadar yapıyorsun, inan birçok kadın kaçıyor bundan,
Ne verdim de yetmedi gibi, bana kalırsa o şansını kaybetmeyi çok tan seçmiş.
Bakınız ki böyle de olmuyor sanki yapamıyorsun gibi sanki?
Asıp kesmeyeceğim burda , başkaları gibi. Realite ne yazikki buna zaten sürükleyecek seni, kendini buna zorladıkça mutsuzlaştığını farkettim.
Karar tabiki sizin. Fakat kendini suçlama sakın. : )
Soran+1 yılTam da dediğin gibi oluyor. Ben arzulanacak bir kadın değil miyim diyorum. Çirkin ya da bakımsız miyim diyordu hayır diyor. Bi seferinde yalvardım nolur dedim şöyle ol de ben de öyle olayım ama işte beni dedim. Kadınlığımdan şüphe eder oldum onun yüzünden
Cevap sahibi+1 yılİşte yapmaman gereken şey bu , sakın kendini sorgulama, bakınız bu ağır bir travma yı beraberinde getirir. Gerek yok buna ya. Sana asılmıyorum, fakat emin ol, bu kadar düşünceli bir kadın hoş kadındır diyorum. Lütfen kendine bunu yapma, aslında çok özgüvenli bir kadınsın. Bu soruyu soracak kaç kadın var ki, bu cesaretle : ) ... Ama gerçekler, nedense önyargılarımızdan farklı. Ve değer dediğimiz şeyler bizi bir kıskaca alabiliyor. Hadi birkaç tavsiye vereyim, sana yardımcı olmadan : )
* birincisi onu artık hiç umursamadan bir yaşam çizmen. Boşanabiliyorsan bu mükemmel olur. Aslında olması gereken de tam olarak bu, bitmiş birşey ve çözülmeyen şeyler için alışkanlık anlamında devam ettirmek, seni de böylece bitiriyor.
* ikincisi boşanamama durumun, bu da kimi zaman kendinde suçluluk duyacağın bir durum, ve sen sanki ona yöneleceksin, ya da öyle bir durumdaymışsın gibi bir izleninim oluştu. Bu durumda da, ben yapmam gerekenleri, ve çözmek için elimden geleni yaptım demekten başka ne yolun kalıyor? söylermisin? Ve yaşam devam ediyor, inan bana herzaman şanslı olamıyoruz bu yaşamda,... Yalnız kararlar sadece ''biz'' lerin elinde... Hadi kalk bir lütfen geç aynanın karşısına ve ne kadar hoş bir kadın olduğunu hemen Hatırla : ) ve kendine lütfen iyi davran : )
Soran+1 yılÇok sağol ya çok iyi geldin gerçekten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bu aralar ben de çok düşünüyorum fakat hiçbirşey değişmiyor biliyormusunuz? Belki de yaşamı öylece, sadece yaşamak lazım... Yaşam sorgulayarak mutsuzlaşamayacak kadar kısa aslında...:)
Soran+1 yılGizliliği kaldırsana
Cevap sahibi+1 yılTabi ki.
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler.
+1 yılMuhtemelen erken boşaldığı için uzak duruyor ona bu durumu önemsemedigini zamanla düzeleceğini kaçmak yerine üzerine gitmesi gerektiğini gerekirse uzmandan yardım alacağınızı söyle
23 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bi uzmanla görüştü ama yine geçmedi. Psikolojik sanırım. O yüzden zorlayamıyorum
- +1 yıl
Çözümü olmayan bir durum da değil aslında
Soran+1 yılSürekli benim boşalacağım zamanı kolluyor. Ben de bazen taklit yapmak zorunda kalıyorum. Eğer erken olursa morali bozuluyor ama devam etmek istiyor tabi ki isteksiz olduğunu anlıyorum ama devam etmeyince yetersiz hissettiği için izin veriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılAdam yorgun. Kırıcı laf duyabılırsın. Yorgun ise ona soyleyerek mast yap ve oda kendını sana yönetebilir o zaman. Cesaretın varsa o yorgunup deyıp arkasını dondugunde yapmaya başla, heyecan uyandır. Yorgunken bile fıkır degıstırebılır. Erkek başlasın dıye beklememek lazım
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle yapmıyorum. O gelene kadar duşumu alır giyinirim. Mumlar masaj yağları hazırlarım. Sırf isteği artsın diye or. al yaparım ama tepki vermiyor deli oluyorum
- +1 yıl
Vermez evet olabılır ama dedıgımı yap bak ne olacak. Hak vereceksın. Cunki seni doyurabılmek istıcek senın mast a tercıh etmeni istemıcek kendı yaoacak belkıde istıcek tahrik olacak. Yorgunluk bahane olamaz bence. İsteklı bir eş velınımettır aslında..
- +1 yıl
Yalnız şunu unutma mutlaka onun haberı olsun veya o varken yap. Habersız olmaz.
Soran+1 yılEn kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
İstersen yazabılırsın sonucu özelden.
Soran+1 yılTamam yazicam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYazik ama çalışıyosa yorgundur yani bence hani biraz siz daha uysal olup onu anlamaya çalişın belki zamanla düzelir hanimefendi
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Erken boşalmaaa tüm zevki bi anda yok eder ama senin için sorun yoksa onu buna anlat bence
42 Yorumla
Soran+1 yılAslında tabi ki benim için sorun ama ona belli etmiyorum. Bazen orgazm taklidi yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Çalıştığı iş ağır olduğundan olma ihtimali var mı ya da başka birisi olabilirmi? Erken boşalma sorunu varsa seni tatmin edemediği için belki istemiyordur çünkü senin gibi istekli biri herkese nasip olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılİşi ağır falan değil muhasebeci. Ayrıca o benim tatmin olmadığımı bilmiyor ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin son zamanlardaki en büyük sorunu bu, uyusak bile yorgun uyanıyoruz. halimiz olmuyor. evliler hergün sevişiyormuş gibi bir durumda yok ama sizi bu şekilde önemsememesi iyi değil. bende bir çok kez yorgun olduğum için bir an önce sevişelimde bitsin diyorum. eşim bu bakımdan çok iyi yorgun olsamda farklı şeyler deneyip çok iyi iş çıkarıyor. siz yanaşsanızda eşiniz dönüp uyuyormu?
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet dönüp uyuyor. O kaçtığı için belki de ben bu kadar istekliyim. Ben de demiyorum her gün olmalı diye ama acaba bugün beni ister mi diyerek yaklaşıyorum napim
Cevap sahibi+1 yıleşin mast yapıyor olabilir ama mastın tadı ayrı eşin ayrı olmalı. bende bir kaç kez eşimin mast yaptığını gizlice görmüştüm. gözleri kapalı olduğu için çok kıskanmıştım. ben istemediğim anlarda çok iyi oral yapıyor ve bende yok diyemiyorum. eşinizi kıskandırmayı denedinizmi?
Soran+1 yılBen de yapıyorum o istemediği zamanlarda ama gördüğünü hiç sanmıyorum. Ama ben söyledim ona o da itiraz etmedi. Kıskandırmak derken nasıl
Cevap sahibi+1 yılEşim beni işe giderken giyinirken kıskandırır. Yatakta mesela çok istiyorum hergün beni boş bırakma vs diyor. Eşiniz evde yokken sizde öyle yapın o an çok istekli olduğunuzu her an bir çılgınlık yapabilecek potansiyelde olduğunuzu hissettirin.
Cevap sahibi+1 yılkayboldun...
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri ortamımız ve çevremiz biraz rahat o yüzden olduğunu düşünüyorum. ama eşimin kafasını karıştıran şeyler nedir acaba? arkadaşları arasında konuştukları bir planmı var
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri şaka ile karışık sorsamda hiç bir şey demiyor. ama alkol varken hayali konuşuyorum ben diyor bana
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri siz evlimisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@sayuri gizliliği açtım yazabilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence onu aşırı tahrik et buna karşı koyamayacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılAklına gelebilecek hatta gelemeyecek birçok yol denedim
- +1 yıl
Her yolu demedin mi emin değilim :)
+1 yılBilmiyorum ama bi gun evlenirsem beni bastan cikarmak icin cabalayan bi esim olmayacagindan eminim😀
18 Yorumla
Soran+1 yılSen de benim gibiysen olmayacağına emin olabilirsin
- +1 yıl
Fazlasiyla ,😀Libidomu seviyorum😆
Soran+1 yılMaalesef ben de öyleyim. Bazen 2 3 olsun derim ama reddeder. Ben de mast yapıyorum bilmiyorum hata mı ediyorum
- +1 yıl
Esin cok sansli sana o kadarini soyleyeyim. hata degil ama bir omur boyle gecer mi bilemedim
Soran+1 yılYa geçmiyor ki zaten 1 hafta geçsin die iple çekiyorum. Onun için alışveriş yapıyorum. Sen beni sevmiyorsun falan die konuşmaya başlarsam yağıyor o da sırf susayım diye
- +1 yıl
Ne desem bilemedim. Yardim almayi dusunebilirsiniz. Cinsel terapist vs...
Soran+1 yılOlabilir teklif edeceğim
- +1 yıl
Bence de👍😉
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradan akıl veren erkekleri dikkate alırsan bi müddet sonra kafan karışır yorumların birinde adım adım menzile yaklaştığın görülüyor
Herşeyi eşinle çöz30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle karşılıkli konuşup bı duruma bı çare bulup hem erken boşalma ya hemde yakınlaşma ya
10 Yorumla Her gün olmamalı zaten ya insan sıkılır. Abartmamak lazım bazı şeyleri.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çalışmadığı günler yapın. Malum hem yorgun hemde erken boşalıyor. Kendimi gördüm resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 1 gün izinli o da onu istiyor ama benim için uzun
Ayak uydurayım diye bir şey yok. Evinde kaplan besleyen onu doyuracak.
Doyuramazsa kaplan kendini doyurmanın yolunu bulur 😉00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla ilişki istiyorsun
Ayrıca ilişki istenmez ortam oluştur
Mübarek gün buraya yazmak istemiyorum00 YorumlaNe kadar oldu evleneli yaşlar
18 Yorumla
Soran+1 yıl26 32. 6 yıl oldu ama hep aynı
Soran+1 yılBilmiyorum ki. İstediği zaman aslan kesiliyor yatakta onu tanıyamıyorum bile. Ama yatağa girene kadar bende hal kalmıyor zaten
Soran+1 yıl8 ay dayandı
Soran+1 yılGerçekten yaptı bunu. Başkası dese inanmazdım. İlaç bile aldım isteği artsın die ama içmek istemedi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz hep yorgun olmamalı sana zaman ayırmalı bencillik yapmamalı
05 Yorumla- +1 yıl
Çok şanslı ama şansının farkında değil ne zamandan beri böyle
Soran+1 yılHaftada 10 günde 1 anca oluyor o da zorla
- +1 yıl
Farklı değiliz aynı şeyleri yaşıyoruz eşinle konuştunmu
Soran+1 yılTabii defalarca. Napim yoruluyorum yoksa ben de seni istiyorum deyip sıyrılıyor
- +1 yıl
İsteyen birlikte olur bahane üretmez detaylı konuşmak istermisin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen yat ben hallederim de ve erken boşalman sorun değil de 2-3 devam -edelim de
00 Yorumla
+1 yılgaliba sorununu kafaya takıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılCom zor işiniz.. evlilikler neden bhoyle yaaa
10 Yorumla Ona belli et. Kendine gelir birgün.
10 Yorumla
+1 yılBöyle kadınları kaçırıyorum ya çok üzgünüm
28 Yorumla
Soran+1 yılGel bi de benimkine sor yaka silkiyor
- +1 yıl
Ya istekli kadın 😂 benim gibi libidosu olan bir için her an seks demek. Ah ah güzelsindir de sen
Soran+1 yılÇirkin olduğumu düşünmüyorum boyum 170 65 kiloyum. Sporumu yaparım bakımı hiç aksatmam. Ama bunlar yetmiyor işte
- +1 yıl
😔 ya ne hoş kadınsın benim böyle karım olacak bırakmam bir an
- +1 yıl
Bana yazmazsın di mi?
Soran+1 yılYazmazsın derken
Soran+1 yılAmacım beni doyuracak birini bulmak değil
- +1 yıl
Öyle olmadığının farkındayım. Burada gerçekten üzgünsün biliyorum
Onu baştan çıkart cildirt
12 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama çok isteksiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş kaç yenimi evlisin çocuk var mı?
126 Yorumla
Soran+1 yılYok yeni değil 6 yıl oldu. Çocuk var. Ben 26 o 32
Cevap sahibi+1 yılBöyle isteksiz eş bende de var. Evlilik çekilmiyor, bıktım tartışmaktan onla bu konuda. Ikinci evliliğim hayatımdaki 3. Kadın olmasa; ilk evlilik olsaydı direk boşancam da bu durumda çok zor🙁🙁
Soran+1 yılBen ne diyim düşünsene bir kadın olarak. Neden boşandınız benle birlikte olmuyor
Cevap sahibi+1 yılIstekler günde 3; gerçekler ayda 3 😣😣.
Boşanma seks yüzünden değildi. Şimdiki isteksiz
Cevap sahibi+1 yılKonuşalımmı? Çıkayım gizliden?
Soran+1 yılBunu sorun yaptığım için bana kızıyor. Haftada 1 neyine yetmiyor diyor. Erkekler sevmediği kadını mı reddeder
Cevap sahibi+1 yılBende sevilmiyorum galiba 😢😢
Cevap sahibi+1 yılBoşanman tek çare. Bu adamda değişmez
Soran+1 yılDeğişmez zaten. Ama çocuğum var. İsteklerim için ona bunu yapamam
Cevap sahibi+1 yılBi ömür böyle geçmez farkındamısın? Böyle eşler yüzünden aldatsak yine biz suçlu oluruz ya ona yanarım
Soran+1 yılE tabi. Annesine bile söyledim düşün. Ama bişey olsa oğlumun yüzünden der mi
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi
Cevap sahibi+1 yılTitreşimli realistik penis alcam önünde sokcam madem sende iş yok de bakalım ne tepki verecek?
Soran+1 yılDedim biliyo musun hatta fiyatlarına birlikte baktık. Vibratör istedim senin zevkin dedi
Cevap sahibi+1 yılYuh yani. Hadi fantezi amaçlı olsa oda seni doyursa anlarımda. Ne bileyim bi deliğe bunu sok diğerine ben gireyim dese falan ama bunla işini gör demesi ilginç.
Cevap sahibi+1 yılOnun önünde aç mast yap ona diyecek bakalım
Soran+1 yılEn son o kaldı deniycem
Cevap sahibi+1 yılBende genelde duşta kendim rahatlıyorum bıktım bu durumdan, niye evlendiysek artık. Sen nişanlıyken bu konuyu konuştunmu ben istekliyim diye anlattınmı? O nasıldı cinsellik konusunda?
Cevap sahibi+1 yılAç bacaklarını okşa kendini bak beni ne hale getirdin de valla
Cevap sahibi+1 yılKamagra jel işe yarıyor demişti aktar arkadaş meyva suyuna at içir bakalım sizde fayda edecekmi? Ben yaptım tık faydası olmadı 😣😣. Birde alkol alıyorsa beraber için onu çakırkeyf yap seni mutlu edecekmi yapmazsa konuyu aç ağzını ara belki sorunu ne onu anlatır o kafayla😉😉
Soran+1 yılBi araştırayım ne işe yarıyor pek anlamadım 😅
Cevap sahibi+1 yılAzdırıyormuş işte neyini anlamadın😁
Soran+1 yılSandım ki erken boşalmasıyla alakalı
Cevap sahibi+1 yılOnada faydası varmış. Kaç dk içinde kalıyor m
Soran+1 yıl2 falan
Cevap sahibi+1 yılYazmıyonki bana dertleşelim 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence onu baştan çıkarmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz kışkırt :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaparak mesela
Cevap sahibi+1 yılözelden anlatayım vaktin varsa?
Cevap sahibi+1 yılanlatmayım tamam..
+1 yılonu ikna etmelisin yoksa tamamen biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorun hala devam ediyor mu
012 Yorumla
Soran+1 yılŞu an takmıyorum ama aynı devam
Cevap sahibi+1 yılpeki erken olsa da olur yeterki olsun modunda mısın
Soran+1 yılEvet maalesef öyle. O zevki yaşayım yeter bana
Cevap sahibi+1 yılyanıtı yeni gördüm:/ peki eşinin en büyük kaygısı ne ilişkiye girerken
Soran+1 yılKısa sürmesi ve erken uyanacak olması
Cevap sahibi+1 yılerken uyanma kısmını anlamadım
Soran+1 yılİşe çok erken gidiyor uykusunu almamaktan şikayet ediyor
Cevap sahibi+1 yılha ertesi gün uyanacak olması, halsiz biri mi ki, beslenmesi nasıl
Soran+1 yılAz yemek yer. İşte yorulduğunu söylüyor
Cevap sahibi+1 yılincir tarzı besinler avantaj sağlayabilir, az ama enerji yoğunluğu yüksek besinler dene bence, hurma da buna giriyor, işte ne yapıyor, bütçe sorununuz oluyor mu hiç
Soran+1 yılAsgari ücretle çalışıyor. Büyük bi sıkıntı çekmiyoruz. Bu konu dışında çok da mutluyuz kavgamız gürültümüz olmaz
Cevap sahibi+1 yılmesleği yorgunluğunu anlamak için sormuştum, bu durumu çözmek için ne kadar bütçe ayırabilirsiniz peki
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılEşin tükenmiş.
10 Yorumla
+1 yılTedavi olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine fuckbuddy edin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol 😕
Gizli Üye(25-29)+1 yılBayan mısın
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBirçok çözümü var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çıkar
00 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat keyfine bak