Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durum bizim ülkede önemli ama avrupa ülkelerinde felan pek te önemli değil... Sende bakire değilsen hiç bunları sormana gerek yok... Eğer bakire isen evet onunda bakire olmasını isteyebilirsin... Ama bilemeyiz bir zor onun bakire olup olmadığını bize kanıtlayamaz.. ne yani şimdi kan gelmiş olsa ama ters ilişki yaşamış olsa genede kabulünmü olacak bu kız senin... Eğer güveniyorsan ve Herşeyden önemlisi seviyorsan Gerisi Teferruattır dostum... Böyle Şeylerle kafanı pek yorma... eğer sürekli düşünürsen kafayı yersin... Başında karar verecektin ama evlenmişsin... Şimdi Karşında iki seçenek çocuk olmadan.. Ya bırakacaksın Ya da devam edeceksin... Seviyorsan şöyle düşün Seni öldürse bile Eyw dermisin... Eğer diyorsan devam et... Çünki Kadınlar Böyledir.. Suçsuzunu bulamazsın.. Gerçi seninkinin Suçlu olup olmadığını bilemeyiz... Dediğim gibi seviyorsan... Bitti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hacı ben başka bir açıdan bakıcam olaya, şimdi herşeyden önce evlendiğin kişinin herşeyini bilme hakkına sahipsin, o da aynı şekilde senin hakkında herşeyi bilmeli, ben yapamam, kendime hakim olamam, sürekli içimi kurcalar dersen, eşinin de sözüne güveniyorsan, daha önceki yaşadıklarından yola çıkarak yalan söylemeyeceğine güvenin tam ise, tam olarak aklındakini ona sormalısın, eğer zaten eşin haklıysa bunu olgun bir şekilde cevaplayacaktır, su üstüne çıkmaya çalışır bir tavır sergilerse şüphelenmelisin, ama ne olursa olsun tam olarak gerçeği öğrenmeden bir adım dahi atma, evlilik ciddi sorumluluktur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden durumu belli etmemeye calistim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiyki aklina takilmasi normal, ama esine güveniyorsan ve eminsen ondan zaten dedigin gibi rencide etme.. belki oda saskindir niye kanamadi diye - hareketlerinden ve tepkisinden anlaya bilirsin zaten.. bide icini ferah tut, daha yeni evlisiniz tadini cikarin ve mutlu olmaya calisin. Allah basinizi bozmasin, hakkinizda hayirlisi olsun..
00 Yorumla
+1 yılKaç ilişki sonrasında kizligini kaybeden insanlar var. Bu kadar bağnaz düşünmek yerine biraz ilimden bilimden haberdar olsaydın karının esnek zara sahip olabileceğini bilirdin. Güven konusuna hiç girmiyorum bile. Karına üzüldüm.
311 Yorumla
Soran+1 yılBilim mi bunun bilim ilim le ne alakasi var? Jinekolog muyum bende merak edip bu durumu önceden arastirmis olayim. Benim icin önemli bir durumu sordum ins. Bana bagnaz derken basina boyle olay gelirde benmiyim yoksa karsindakimi bagnaz anlarsin.
- +1 yıl
Ben dahil burdaki insanlarım hiçbiri jinekolok olmadığına göre biz biliyorsak bu senin eksiğin demek. Karın bakire olsa ne olur olmasa ne olur bak hurda kaç tane adam senin karın içim sokmuşlar çakmışlar ifadesini kullandı senin yüzünden. Sen buna sebep olduğun için utan bence bırak bakireliği. Sen rahat ol benim etrafımda bağnaz olamaz hadi oldu diyelim bana bunu soracak bir adam, gider doktor raporunu getirir fırlatır yüzüne boşanma davasını çat diye açarım.
- +1 yıl
@googlehaniim bu ne saçma bir düşüncedir arkadaşım, herkesin senin isteklerin doğrultusunda hareket etmesini bekleyemezsin, aynı şekilde düşünceleri de seninle aynı yönde olmasını da bekleyemezsin, şöyle ki kişi sevdiğinin kendisinden önce bir başkasıyla bir şeyler yaşamış olmasını hazmedemiyor olamaz mı? etrafta sürüyle sahtekâr kız da var erkek de, belki kandırıldı buna garanti veremezsin, bir kadın erkeğinin beynin de böyle bir soru işareti bırakıyorsa, erkek bunu ona sorduğun da, kadın tepki vermek yerine dürüstlüğünü kanıtlamalıdır, bir kadın merakla erkeğin her yaptığından haberdar olmayı ne kadar çok istiyorsa erkeğinde bu soruyu sormaya hakkı vardır.
- +1 yıl
@UandMe İki kişi konuşur iken üçüncüye düşüyordu? Aman bir istedim benim istekleri mi yapmasını bir istedim anlatamam öldüm aynı düşünce de değiliz diye. Kadın bakire değil diye birşey yok ortada hazmedemesin bilgisizliginden kendi kendine hazımsızlık çıkarıyor. Kadın hiçbirşey yapmak zorunda değil ha isterse yapar ama sonucu erkek için iyi olmaz cevabını alır ve terk edilir oturur kıçının üstüne kimse sizin tapulu malınız değil. Benim eşim bana güvenmiyor ise ben kendimi küçük düşürüp ona kendimi anlatmak için uğraşmam sizin etrafınızda ki kadınların gururu olmayabilir ama buradaki kadınların bir çoğunun yapacağı şey bu olur. Güvenmiyor ise evlenmesin bu kadar basit. Senin anlayacağın konular değil bunlar sen soruyu soran kişiden daha mantıksız durumdasın su an o en azından karısını kaybetmekten korkuyor. Uza şimdi kadını aşağılayan aklını kendine sakla.
- +1 yıl
Baya zoruna gitmiş gerçekler, bunu hissediyorum yazdığın cümlelerin hepsi saldırır şekilde, çünkü haklıyım ve buda senin zoruna gidiyor, uza falan hahaha laflara bakarmısın sen bir de bayan olacaksın, sen benim yazdıklarımı tekrar tekrar oku senin ufak beynin belki ancak alır, çünkü ben yazdıklarım da kimseye saldırmadan düşüncemi paylaştım. Sayın feminist.
- +1 yıl
@UandMe Hoşt 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@UandMe Köpek bile hoşttan anlıyor sen hala yazmaya devam ediyorsun ne diyeyim 😂
- +1 yıl
@googlehaniim aynen köpek bile hoşttan anlıyor, ama sen laftan da anlamıyorsun bu daha da acı bir durum :D
- +1 yıl
@UandMe Laftan anlamamak kötü de köpeğin anladığı şeyden anlayamamak daha da kötü. Son defa. Ay hoşt ulan. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok büyük olasılıkla esnek zara sahip.. Eğer emin olmak istiyorsan sevişirken aç iç dudaklarını bak zaten anlarsın kızlık zarı var mı yok mu.. Eğer koca bir delik varsa dibe kadar giden demek ki kız değil.
15 Yorumla- +1 yıl
@senora evet anlaşılıyor tabi zar varsa pembe beyaz deliği kapatan dokuyu görürsün..www.fundayazicierol.com/?tag=kizlik-zari-resimleri siteye gir bak göreceksin türlü şekilde zar görünüşünü.
Soran+1 yılPeki sağolun bakma olayini nasil hallederim bilmiyorumda kan gelme si şartmidir? Hani belki bakireligini bana verdi Şu an gelip baksam bakire olmayan birini gorebilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim kuzenimdende kan gelmiyodu doktora gitmiş doktor esneksin demiş doğumda bozulur demiş. yani eşine güvenmekten başka çaren yok. doktorun dediğine göre zar çok farklı şekillerde olabiliyomuş yani bir kadının bakire olup olmadığını gerçektn anlamak çok zor. esnek olabilir yani orada zar denilen yapı durjuuyodur ama yapıcanı yapmıştır çok kez bilemezsin. karını seviyosan ona güven derim.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya işte esnek dedikleri tiplerde öyle oluyomuş douma kadar bozulmuyomuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de bakireydim ve ilkinde kan gelmedi. Ben de yalancı hissetmiştim hatta kendimi ama erkek arkadaşım sorun çıkarmadı araştırdık. Böyle bir şey mümkün siz de bakabilirsiniz internette var her yerde.
Doktora gitme konusu gerçekten çok kırıcı bence yeni de evlisiniz şimdiden birbirinize bu haksızlığı yapmayın.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumkundur.
Esnek zara sahip kadinlarda zar cinsel iliski sirasinda yirtilmaz.
Ac bakayim falan desen anlamazsin zaten senin anlayabilrcegin bisey degil o.
Cok zevke geldiyse bile kan gelmemis olmamasi normal.
Bence sen bunlara takilarak daha ilk gunlerden evliligini mahfetme.
Sonucta guvenmissin o insana sevmissin evlenmissin.
Gururunu incitme onun cok buyuk yaralar alabilirsiniz. Esine guvenmekten baska yapacagin birsey yok.10 YorumlaBende bakire olmama rağmen kan gelmemişti, hatta evlenene kadar hiç bir erkekle öpüşmemiştim...
Eşiniz siz tanıyorsunuz , bunun kararınıda siz vermelisiniz...40 YorumlaEşinin suratı pişkin pişkin ve rahatsa hiç doktorla veya açıp bakmayla uğraşma. Kız değil diyebilirim.
Ama ben canı çıkacakmış gibi senin ağzının içine bakıyorsa, bir daha bu konuyu hiç ama hiç açma. O kız oğlan kızdır, merak etme!20 Yorumla
+1 yılKeşke sormasaydın! Eşinin senden soğumasına sebep olur. Beni sadece bunun için evlendiğini düşünür.. Bence özür dilemelisiniz ve bunu aklınızdan çıkarın. Size sadık olmasını sağlayın, güven duygunuzu yitirmeyin. Eğer güven koparsa bir daha bağlanmaz daima çözülür hep..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarı esnektir biraz zorlaman lazım!!! ya da bir cisin sok penisinden daha uzun anlaşılır!!! Faztezi yaşıyorum aşkım diyip dene!!! Eşin gerçekten bakire ise yırtılması lazım ama değilse kızmayacağına söz ver konuş!!! Kendini bozmuş olabilir!!!
10 YorumlaFarzet ki değildi, düğünden bir gün önce diktirdi ve ilişkiye girdin kanadı, bakire mi olcaktı senin için? Kadın bakireyim diyorsa bakiredir , sözüne güvenmeyeceğin insanla neden evlendin? Büyük ihtimalle esnektir zarı , kadının hayatını zindana çevirme, güvenmiyosanda yol yakınken ayrıl baksın işine gücüne.
00 Yorumla
+1 yılHayır olabiliyor doktora getirme gibi bir hatada yapma şu zar parçasını önemsemeyinbu kadar bence güvenmelisin eşine eğer doktora gidersen onurunu kırarsın ona güvenmediğini düşünür
10 Yorumla
+1 yılAbicim kızlık zarı değişik bir şey. Öyle kapalı bir duvar şeklinde de değil zaten, olağan bir durum yani hemen paniklememek gerek.
10 YorumlaYa kızlık zarı yırtılabilir ama illaki kan gelecek diye bir husus yok sonuçta elastik bir yapısı var yani. İnt araştır bak bu boyle yani
20 Yorumla
+1 yılevet mümkün ama doktora götürürdüm senin yerinde olsam yani aslında bunu eşinin sana teklif etmesi lazımdı için rahat etsin sırf diye...
10 Yorumla
+1 yılKadınların %50sinde kan gelir %50sinde gelmez karına güven..
12 Yorumla
+1 yılAranızda güven yoksa, boşuna araştırma ne olduğunu... Yoksa beynini kemirir durur... Rahat ol. Ne diyorsa eşin doğrusu odur...
10 Yorumla
+1 yılGelmek zorunda değil çünkü. Kiminde gelir Kiminde gelmez
12 Yorumla- +1 yıl
Ama gelmesi gerek degilmi?
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vajinası esnekse doğrudur. Geniş mi vajinası dar mı
110 Yorumla
Soran+1 yılIlk iliskim oldugu icin yorum yapamicam
Soran+1 yılHayir dindar bir cift degiliz sadece inanc mevcut
Soran+1 yılUtangaç
Soran+1 yılKayin validemle basbasayken yaptigimiz konusma aklima geldi direk. Kizimi erkekler cok uzdu cok aglatti ana seninleyken mutlu diye.
Hissettigim sey sadece hüzün oldu sinirlenmedim.
Soran+1 yılEvet esi vefat etmis 6 yil once belki 7
+1 yılAyrilacak misin degilse? Niye kurcalayip canini sikiyorsun
20 YorumlaSen bakirmiydin? Ayrıca, neden evlenmeden jinekolojiye götürmedin? Özel hasteneye götürseydin para konuşurdu diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılzar geniş olabilir ve eğer sen bu kadınla bekareti için evlendiysen hiç evlenme daha iyi.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadinin kizlik zarinin farkli oldugunu biliyosun dmi. Yani kimisinde kan falan gelmez bile. Bakire olsa bile
10 YorumlaÇok mu önemli, bugüne kadar arkadan vermiş olsa veya ağzına almış olsa ama yine de kan gelse tatmin olacak mısın
10 YorumlaÖyle birşey mümkün hemen eşini suçlama öncelikle.!
Bazı kadınlarda kızlık zarı esnek oluyor ve ne kadar ilişkiye girerse girsin kanamıyor20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki mümkün, kizlik zari esnek olan bayanlar var ve onlardan kan gelmiyor. Eger oyle dediyse oyledir bukadar takilcak ne var ki.
10 Yorumlaseviyosan önemli değil anlaşabiliceğine inanıyosan ilişki esnasında bir engelle karşılaşmadıysan lap diye dibini bulduysan bakire değil eşin kurnaz olsaydı kan sorunu nu da hallederdi
00 YorumlaFalla foş değilse, fazla kurcalama evliliğin zarar görür
10 YorumlaEşine çakmışlarda olabilir olmuyada bilir en iyisi doktora gidin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılNe yani kan mı görmek istiyorsun? O kadınla evliysen ona güvenmek zorundasın, kafandaki saçmalıklardan kurtul ve onu çok sev.
20 Yorumla saglikci olarak soyluyorum bazi kadinlarin kizlik zarlari esnek olur. dogum esnasinda bozulani bile var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir esnekse gelmez ama rahat olmak iatiyorsan kadn dogum uzmanina gotur
10 Yorumla
+1 yılKizlik zari esnek de olabilir hemen gunahina girme eger oyleyse hala bakiredir dktora gidelim de yanasmazsa bilki daha once bir haltlar yemis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhal-hareketlerinden- tavırlarından- yaklaşımından anlaşılır?
sonrasında az da olsa acı- korku olmadı mı ilk deneyimi sonuçta?015 Yorumla
Soran+1 yılUtangac ve korkuyordu zaten ilk gun degil 2. gun birlikteligimiz oldu ama acı konusunda pek bisi farketmedim.
Cevap sahibi+1 yılsizin şüphenizi hissettiğinde tepkisi ne oldu? masum olan belli olur.
Soran+1 yılBuraya yazma sebebim zaten tepki şekli
Cevap sahibi+1 yılşüphelendirici miydi?
Soran+1 yılEvet şupheye dustum belki bana oyle geldi kuruntu yaptim emin degilim
Cevap sahibi+1 yılrefleks- mimiklerinden anlamalıydınız? kuşkulu ve telaşeli ise hani açık verdim gibi hisseden bunu çok net belli eder.
kendine güvenenin de aynı şekilde net belli olur hali.
Soran+1 yılAnladim peki
Cevap sahibi+1 yılhissettiğiniz hangisiydi eşinizde?
Soran+1 yılSuçluluk
Cevap sahibi+1 yılgünahına girmeyin ama çok hassas bir konudur bu.
siz şüphelendiniz diye endişelenmiş olmasını suçluluk gibi algılamış olabilir misiniz?
bu histir anlaşılı aslında. mimik kolay kolay yanıltmaz.
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılsonuç olarak ne sizce?
Soran+1 yılBu konuda baska bisi yazmicam
Cevap sahibi+1 yılanladım cevabı ben.
konuşun o halde. günahına girmeyin. en doğru cevap ondadır. güven varsa çözümü kolay bunun.
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler.
ne oldu bir gelişme var mı durumunuzda?
+1 yılKardeş eşini seviyor ve beğeniyorsan delikteki kanı değil kalbindeki Sevgi'yi düşün geçmişi boşver herkesin geçmişte bişeyleri olabilir takılma Mutlu ol
10 Yorumla
+1 yılesnek olabilip. doktora götür herşey ortaya çikar zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Kokune kadar gecirmedinmi bir iki kere daha dene gelmezse soylemedigi icin birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora götür esnek kızlık zarı olabilir, esnek kızlık zarı ancak doğum yaptığında yırtılır
00 YorumlaEsnek olabilir. Doktora götürmelisin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gotur dıyecem ama ayır bacagını oral yapacam ayagına ayır dudakları bak zar orda mı esnek olma ıhtımalı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiredir, bakire olmasa sana bir şekilde söylerdi ya da kesin diktirirdi riske atmazdi
00 Yorumlahocam her bakireden kan mı gelecek illa?
20 YorumlaZar esnek olabilir hemen tepki koyma kardeşim.
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey mümkün.
00 YorumlaGüvenmiyecektin niye evlendin lan
10 YorumlaEsnek olabılır olmadı bı dontora gıdın kanks
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlle kanayacak diye bir kayde yok buda çok normal
10 YorumlaMümkündür dostum esiminki doğumda bozuldu
10 YorumlaEsnek olabilme ihtimali var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıntı bir durum :/
00 Yorumla
+1 yılMümkün
10 Yorumla
+1 yılesnek olabılır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kurcaliyosun ki. Guvenmiyosan neden evlendin
10 Yorumla
+1 yılTabikide bakire
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değil seni kandirmis
00 YorumlaEsnek olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an aranız nasıl?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne