Mesleğim gereği sürekli avukatlar la iç içeyim, gördüğüm kadarıyla Yargıtay kararlarını ve kanundaki boşlukları iyi analiz eden avukatlar genel olarak davaları kazanıyor. kazanılan her dava kendisi için güzel, olumlu reklam oluyor. ağır ceza mahkemelerinde ortalama 10.000 Tl gibi rakamlar telaffuz ediliyor. yani aylık 4-5 davaya baktıkları düşünülürse oldukça kârlı bir iş.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce şirketlerde avukat olarak çalışsam ve 2-3 dil biliyo olsam yine ayda 10 bin tl kazanabilir miyim
Soran+1 yılCiddi misiniz, dil avukatlıkta bu kadar önemli mi?
- +1 yıl
Tabiki ciddiyim, unutmayın bundan 5-6 yıl önce İstanbul da vergi rekortmeni bir avukat olmuştu. yabancı dil , uluslar arası faaliyet gösteren şirketlerde aranan en büyük özellik. ticarî anlaşmalar ve davalar bu tür avukatların elinden geçiyor. ve avukatlar yüzdelik oranla çalışıyor. anlaşmaların milyon dolarlık olduğunu düşünürsek alınacak Mevla ortada.
Soran+1 yılDemek öyle çok teşekkür ederim çok yardımcı olduğunuz dediğiniz şeyleri unutmıcam
Soran+1 yılAllah razı olsun, çok yardımcı oldunuz gerçekten, minnettarım
Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz. Önce yalan söylemeyi, sonra haram yemeyi öğreneceksin. Bana katakulli yapmadan, haram yemeden, haklının arkasında durarak zengin olan bir avukat gösterebilir misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılAma şirketlerde çalışsam ordaki ihalelere baksam?
- +1 yıl
Arkadaşım bizim şirkette de 4-5 avukat var, alacak verecek, işçi davalarına bakıyorlar. Avukatlar ancak pempe dizilerde ihale alır, gerçek hayatta en fazla ihale heyetinin içerisinde uygunsuzluk tespit etmek için bulunabilir. Tek şansın uluslararası ticaret mahkemeleri olabilir.
Soran+1 yılÖyle mi diyosun , ya peki 2-3 dil bilsem , meslekte 5 sene tecrubeli olsam bir şirkette aylık 10 bin tl ye çalışamam mı
Soran+1 yılZaman kimin haklı olduğunu gösterecek :)
İpne olman lazım ama öyle biri olacak gibi biri değilsin sanırım, kaybedersin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yıl1 iyi bir yerde ofis
2 iyi bir çevre
3 işini iyi bilmen. Ve sadece para getirecek davaları üstlenmen. Özellikle siyasal/miras/ticari yolsuzluklar ve ağır cezaları kapsayan davalar.02 Yorumla
Soran+1 yılSiz avukat mısınız peki
- +1 yıl
Değilim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksızda olsa zenginlerin davlarına bakarak. Haklı olupta parası olmayanlardansa haksız olupta iyi para verenler varsa olursun. Bunun gibi bir şeyler.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki özel şirketlerde çalışsam yine böylr durumlar geçerli olur mu
Cevap sahibi+1 yılŞirketine göre değişir ama bankaların olma. Ya bence Hakim Savcı ol ayda 7000, civarı maaş alırsın. Bürokrat olursun 9000 olur bitanede hakim savcı eş bulursun ayda 15000 alırsın yetmez mi.
Soran+1 yılTam bir yahudi zekası :D ama ben hakim/savcılığı hiç düşünmüyorum isterse ayda 10 bin tl versin benim istediğim şey avukatlık
Cevap sahibi+1 yılHe bide hakim savcılığın itibari var oda ekstrası.
+1 yılkendinden ödün vermeden olmaz.
haksızı haklıymış gibi savunacaksın ki hakkından fazlasını kazanasın..10 Yorumlapi. ç olman lazım... yani işine geleni yap sadece. kötü biri olursun ama :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kötü biri olmaktansa ölmeyi tercih ederim. Ve eğer dediğin gibi zengin avukat olabilmek için kötü biri olmam gerekirse mesleği dahi bırakabilirim
+1 yılHaklinin yaninda dur ki Allah seni gonku zengin yapsin zaten para kazanirsin bu iste
00 YorumlaÇalarak. Milleti kazıklayarak vekkaleti kötü kullanıp vekil olduğun kişinin malını üzerine geçirerek
00 YorumlaYalanci iki yuzlu edepsiz olarak.
00 YorumlaÖnce mesleğini eline al :)
10 Yorumla
+1 yılçok ıyı yalan söyleyerek kendını satarak
00 Yorumla
+1 yılönce avukat olmalısın
00 Yorumla
+1 yılCok calisarak
00 Yorumla
+1 yılçarparak
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bu tarz yorumlar yazmış ama şirketlerde çalışsam yine böyle katakulli ortamlarına mı hizmet etmiş olurum
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer