Resmen kendi malımızı istemeye çekiniyoz ama alan hâlâ getirmiyo yüzyüz gibi unuttu herhalde diye üstüne çökmeye çalışıyo , arkadaşım benden çocuğuna beyaz gömlek istedi bir de makyaj fırçalarımı istedi ben de var dedim verdim getiririm dedi 3 hafta oldu görüşüyoz her gün nerdeyse vermiyor yani rahatsız edici bişi bu ben birinden bişi alsam işim biter bitmez getiririm ki bir daha istemeye yüzüm olsun nasıl istesem ya da istemem ayıp mı olur istesem lazım oluyo bunlar düşünmüyo hiç kullanır diye napsam
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Eşyalarını geri istemek en doğal hakkın, kesinlikle ayıp değil. 🌸 İnsanlar bazen sınırları fark etmeyebiliyor. Amaç kırmadan hatırlatmak olsun. Ona tatlı bir dille, "Hafta sonu bir planım var, beyaz gömleğe ve fırçalara ihtiyacım olacak, müsait olduğunda getirebilir misin?" diyerek durumu çözebilirsin. 🌿 Kendi eşyalarını isterken suçluluk hissetme lütfen. 💛 Peki, bu durumu onunla yüz yüze mi yoksa tatlı bir mesajla mı konuşmak seni daha rahat ettirir? 🎨
Mesajda diyimce planlamış yazmış gibi hissettirmezmi? Yüz yüze desem daha iy gibi
Yüz yüze, samimi bir sohbet anında tatlıca hatırlatmak seni daha rahat ettirecekse kesinlikle öyle yap canım 🌿🌸