7 sene önce birisinden hoşlanmıştım. Daha sonra bunu kazara öğrendi. O da benimle konuşmaya başladı. Ama sevgili olmak istedi bende tam güvenmediğim için istememiştim. Daha sonra sevgili yaptı koptuk, biraz değişik birisi. İstek atmış. Kabul etme konusunda kararsızım. Karantinada öyle takılayım kafam dağılsın, eğleneyim istiyorum. His falan yok içimde. Hiç konuşmadık görüşmedik. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Et nolcak istemediğin bı yere giderse durum engellersin olur biter
Hakkımda kötü düşünür mü sence
İyilik meleği misin sen kaç yaşındasın 12 mi
Hayır olgun bı birey olarak kendini görüyorsan istemediğin biseyi kimse sana yaptıramaz zaten ha o takılmalık istiyor diyosun ne var bunda sen istemiyirsan ne var bunda sen istiyorsan ne var bunda ortada hiç bişey yok sen olursa ederse diye düşünüyorsun
22 yaşındayım hep yanlış anlaşıldığım için tedirgin oluyorum
Güzel kardeşim yanlış anlaşıldım diyosun bu senin sorunun değil ki onun yanlış bakış açısı sen içini ferah tut
Hayır onun yerine ben sana istek atsam tanımadığım bı kişi bana istek attı acaba neden diye düşünecek olursan ne yargıya varacaksin
O yüzden kararsız kaldım kabul etme konusunda
O zaman chat programı indir eglencenin Zirvesi orda hiç kafa karışıklığı da olmasın
Orda sana yüz veya fiziksel güzelliğin her ne şekilde olursa olsun yazacak 50 kişi vardir rahatlikla
Yok ya tanımadığım birileri ile konuşmak istemiyorum
şu an benimle konuşuyorsun sonuçta
Tanıdığın kişi ile de konuşmak konusunda kararsızsın :)
Ama zaten soru sormak için girdim siteye :)
Konuşmayacağım ama büyük ihtimal o mesaj atacak
1 haftadır atmamış şimdi mi atacak
Güzel düşünce
İsteği hala durduğu için mesaj atmaz zaten
Evet yavaş yavaş mantıklı düşünüyorsun
Zaten mantıklı düşünüyorum kararsız kaldım sadecd
Sorun yok öyleyse
Bu nasıl bir zaman aralığı lan , 7 sene ne... mantıksızlığın böylesi
Nesi mantıksız anlamadım
Ya ne kadar kötüsünüz kafam dağılsınmış
Ya bana neler neler yaptı ben onu tanıyorum niyeti ciddi falan değil yoklukta
Boşver sen yapma o hatayı
1 2 gün beklet öyle kabul et
1 hafta oldu. Herkes kabul etme diyor ama aradan uzun zaman geçti aklımda kalacak
Kabul et artık kuzum. Aklında kalmaz. Geri takip et. Ben olsam isteği çekerdim şimdiye kadar.
Reddeder miydin? Bide insanlar hakkımda bir şey der diye tedirginim
Bu çocuk eğer sana çok şeyler yaptıysa ve zamanında sırf sevgine yeni düştüğün için böyle olduysa, eski duygularına geri dönmeyeceğini bil. Onu peşinden koşturmak ve yaptıklarını ödetmek için bir fırsat. Oyna onunla sadece. Sevme. Haketmiyor.
0 his zaten bitti gitti. Hiç bana uyuşmuyor zaten çocukluk saflığıydı sadece. Şimdi olsa tanışsak hiç etkilenmem
Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap. Hatta isteği hiç elleneyebilirsin de. Ama 1 haftadır bekliyormuş ve 1 hafta sonunda hala senin kafana takılı şekilde duruyor. Böyle olmaması lazım. 7 senedir yerinde saymadın umarim
Yok ya sevdiğim de oldu sevgilim de oldu istek atması bir şeyi değiştirmedi
Hep iyi niyetim suistimal edildiği için laflarımı söyleyemedim içime attım eski sevgilim ve bahsettiğim kişi dönünce şok oldum
Benim de öyle bir durumum var. Bana olsaydı kabul etmez hayatıma bakardım açıkçası
Haklısın bende reddetmeyi düşündüm ama sonra kararsız kaldım en iyisi reddetmek devam etmek
Eğer sen kararında netsen, mesela kabul etmedim ama ya tekrar aramazsa yazmazsa filan diye düşüneceksen kabul et geri dön. Ama eğer hayır benim bi hayatım var eskileri çıkardım umrumda değiller ben yoluma bakar yeni insanlarla tanışırım bence o beni haketmiyor diyebiliyorsan etme
Kabul et.
Herkes kabul etme diyor ama aklımda kalacak
Kabul et