Güncellemeler
1 yıl
O değilde nasıl cin bu ya erik dalı çalıyo
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık bıktım kötü rüyalar görüyordum zaten ama. Artık kafayı yemiş durumdayım. Her gece uykudan saat 2 de uyanıyorum birden. Sonra geri yatıyorum sadece uyansam o da iyi erik dalı şarkısıyla uyanıyorum. Nasıl gider başımdan üç harfli. Birde rüyamda arazi gibi bir yerdeyim ateşin etrafın da kadın kılığında ki şeyler dönüyolardı çalma kemençem dertli diye bir şarkı çalıyordu yardım edin kafayı yicem nasıl gider bu başkan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
strestendir
Ya hepsinin mnakoyayım kanka uyu sen, bir şey yapamazlar bana gönder belalarını zkerim AknldsADSŞLKJKLDFDFA
Seninkiler iyiymiş ben olsam uyum sağlarım ama sıkılıyorsan yatmadan 7 ayet el kürsi 3 kulvuallah bi elham bi de felak ve nas surelerini oku öyle yat
Oyun havası seven eğlenceyi misyon edinmiş bir Cino kabilesi demek ki
Bende de cennet mahallesi meneksenin caldigi seyi caliyorlar aklima gelmedi Şu an o
Geçen gece mutfağa bi gittim masada oturuyor az daha ödül patladı. Korktun mu bitanem dedi bişey diyemedim. Maç kaç kaç diye sordu kalpten gidiyodum
Keske zurna hatay durum soyleseydin.
Bolca ayet-el kürsi felak ve nas okuyup yat. Mğmkünse abdest alıp yatağına gir. Odanda fotoğraf olmasın mümkünse ayna varsa yok et
inançlı biri misin
Gitmez