Benim sosyal medya hesaplarım yok. Sevgilim de açmama izin vermiyor. Ben istiyorum olmasını. Ama sevgilim onlar için boş iş diyor bir gün anlayacaksın ne kadar boş olduğumu falan diyor. Onun var hesabı ama hiçbir şey paylaşmıyor hikayelere falan da bakmıyor. ( Bu arada hesabı bende var) Ama onun yanında ayrı bir fake hesabı daha var. Herneyse benim fake hesabım var ordan bakıyorum tanıdığım bir kız görüyorum kız Pp sini değişmiş. İnanmayacaksınız ama buna özeniyorum. Diyorum o zaman sende kapat diyor ki sen burdan video falan izliyorsun canın sıkılır kapatırsam? Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yuh buna bile izin vermiyorsa çok saçma ac istediğini yap
bu kadar kısıtlama olmaz. sende istiyosan aç karışamaz. video izliyomuş, kendininkinden izlersin videonu. onda olsun sende olmasın ne ala. nasıl kabul ediyosunuz bu durumu anlamıyorum.
Onun hesabı önceden benim sayfamdı mizah sayfasıydı bende kullanmayı bırakmıştım o istemişti ona vermiştim. Şimdi ona o hesabı kapat diyince onun bende hatırası var sen verdin kapatmam onu diyor.
sende yiyo musun? ac sende bi hesap buna bile karısan sevgili daha nelere karısır. boyun eğme böyle seylere köle olursun ilerde
Ya ben açsam beni daha çok kısıtlayacak
anlamıyosun, sen boyun eğdikçe tepene binecek. bigün bişeye karşı olsan demediğpini bırakmıcak. o yüzden yapma sen bi bireysin
Diyorum bıktım bu kısıtlamalarından diye birbirimize giriyoruz kavga ediyoruz çok
bak ben boşuna konuşmam yanlış yapıyosun. sorma aç ve kavganızı edin kabullenir. ama böyle böyle dozu artacak. sen dik durmadıkça tepene binecek
Emin misin ya o sırf bu yüzden kalkıp olduğum yere gelir
Ya abi ben hesap açsam bile erkek ekleyememki o zamanda ailem anlar. Erkek erkeklersem sevgilim delirir yeminle.
sen yumusak oldukça tepene biniyor. bu sevgi değil seni gütmek istiyor. sevse saygı duyar. sen ne zaman baskaldırsan senden kötüsü olmaz. bu kadar yumusak olma kimse haketmez. naparsa yapsın dediğimi yap. ona güzel bi yazı yolla önce. bazı seyler değiştirmek istediğini söyle.
Tamam yapıcam deniycem en azından
ben yardımcı olurum. ona uzunca bi yazı yaz yolla. anlasın önce artık bişeylerin böyle gitmeyeceğini. şu an sevgili değilsin sen kölesin. bencil biri ve sana saygısı yok. ona koyun gibi ne derse yapacak kız lazım. ilişki eşit olmalı değilse sağlıklı değildir. öğrenmen gereken cok sey var.
Şuanda onun ınstadan Pp sini kaldırdım diye delirdi telefonumdan ınstayı sildirdi
sizin yaslarınız kaç?
18
o da mı 18?
daha çok küçüksün yerinde olsam ayrılırdım ondan
Evet oda 18
Baktım fake hesabımdan profil fotosu eklemiş
dediklerimi yapacak mısın
Şuanda bana wp den sesli özür diletiyot
Engelledim onu
aferin ba sana. özür diletmek nedir ya. resmen kölesi yapmış seni. normal biri değil belli. nerden buldun bu manyağı
sosyal medya kullanıp bir şeyler paylaşmak olmazsa olmaz bir durum değil.
Nasıl yani
gereklilik değil.
Değil tabiki ama 2 senedir hesabım yok ve eskiden daha mutluydum
mutluluğun hesabın varlığıyla mı ilgiliydi şu anki şahsın olmamasıyla mı?
Bilmiyorum eskiden arkadaşlarım da vardı şimdi hiç biri yok ve bunların sebebi sevgilim
mutsuzluğuna sebep olan o demek ki.
Sanırım
Neden sevgilinin seni kısıtlamasına izin veriyorsun ki?
Youtube da bol bol video var kapattır gitsin
Açsan ne olacak ki?
Kapattırıcak
Beni daha çok kısıtlayacak