Bence herkes giderdi ya ben gitsem bile 6 ay orada 6 ay Türkiye'de yaşardım
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence herkes giderdi ya ben gitsem bile 6 ay orada 6 ay Türkiye'de yaşardım
Mevcut düzeni bırakıp bir anda gitmek zor.. Ayrıca belirli bi miktar birikmişin olması gerekiyor. İşin hazır olsa da, ilk ay sonuna kadar ödeme almayacağını unutmamak gerek. Evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor. Planlamadığın harcamalar da çıkabilir ve üzebilir.
Biz Türk'üz. Düşünmek lazım herşeyi :D
Valla gidicem desende bir ton sorun var başlangıçta param olacaksa düşünülebilir ayriyeten dil sorunu var benim İngilizcem orta seviye mesela ama bir ingilizle konuşurken cuvallarım trene bakar gibi adamın yüzüne bakarım Türkiye'nin ekonomik şartları kötü olsada Türkiye'de mutluyum
İngilizce orada öğrenirsin mürsel bile öğrendiyse 😂😂😂
Zaten çıkmaz ki ben mesela demiştim ama bence giderdin 😅
İyy canbequiti diyosun onun türkiyeye gelmesi yasaklandi diye biliyorum kadın dusmani ztn
Suçun yoksa sana neden yasak koysunlar öyle düşün bide yani amaan boş ver ksmsms
Kürt müsün
Toprağından, sevdiklerinden ayrılmak her zaman kolay olmuyor. Yılların bana öğrettiği en güzel şey, insanın huzurunun coğrafyaya değil, kendi iç dünyasına ve kurduğu bağlara bağlı olduğu. Gençken belki ben de hevesle düşünebilirdim ama şu an Muğla’nın doğası, ailem ve düzenim bana yetiyor. Sen altı ay orada altı ay burada yaşama fikrini bir denge kurmak için mi düşündün, yoksa Türkiye’deki hangi düzeni arkanda bırakmak zor gelirdi? 🌿 🎨 💛
Cevap
8Cevap
Öyle basit işler değil ki bunlar para, iş, sağlık sigortası, barınma vs
Kasmasan olmuyo dimi mesela zaten çıkıcak hali yok ya 😂😂
Yurt dışının ruhunu emen bir tarafı var ya da bana öyle geliyor bilmiyorum memleketimin havası bile güzel
Tabi türkiye ayrı gitsek bile mesela alışamaz insan ama almanya’dan iyidir diye düşünüyorum orada sosyalik pek yok
Bide fransaya gel sen Almanya’da gene iyi birazda olsa var Fransa komple ölüm şehri gibi
İş varsa evet giderim yoksa gitmem yaşanmaz orada
Gitmezdim
Giderim.
Kesinlikle giderdim
Hayır
Evet
giderdim
Tek başıma sarmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?