Yeni evlendiniz, 5-6 aylık evlisiniz ve karınız, her hafta sonu kendisinin ve sizin sevdiği, iyi anlaştığı akrabalarınıza yatıya götürse, beraber gitseniz bu durumu nasıl karşılarsınız?
8 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
yeni evli barklı adamın hafta sonu dediğin evinde dinlenmesi ya da eşiyle baş başa vakit geçirmesi gerekir, her hafta sonu yatılı akraba ziyareti ne alaka sıkılır adam bi süre sonra evliliğin tadını çıkaramaz insan
Olur mu canım 1 ay bir kimse gelmemesi lazım bu adam pardon adam dedim ne yaşıyor
Karisinin sözünü dinleyen sunepe
Evet
Orada kim var ve neden kalmaya gidiyor. Yeni evli çiftler evde kalmak ister.
Misafir var falan anlamam ciyak ciyak ettiririm altımda. Gerisini o düşünsün. Sabah yüzlerine nasıl bakacak
Sonrada tekmeyi basar.
Hiçbir şey yapamaz ben kadınımı itaatkar isterim.
Sen simdiki kadinlari kizlari taniyamamissin
Ben biliyorum senin tarif ettiğin tipleri ona göre seçim yapıyorum merak etme.:) şımarık hiçbir kıza prim vermiyorum
Saçma kanka yeni evlisiniz aq
Ben asıl sorumdaki çiftin niye evlendiklerini merak ediyorum. Ben sahsen eşimle basbasa kallmak isterdim. Ya da akrabaya gidileceksede ayni sehirde oturuluyorsa insan niye iki de bir yatiya kalir ki. Tek sebep var. Kocasiyla basbasa kalmak istemedigi içindir. Cunku her hafta sonu bu.
Başka bir seçenek daha var
Neymis
Kanka özelden yaziyim onu yorumdan yazınca uyarı yiyebilirşm
Hiç normal değil hiçte sevmem yani
Yeni evlilerin yatili misafirlikte ne işi var aq
Ben ne isi varlarindan cok, niye evlendiklerini merak ediyorum.
20 li yaşlardaki ergenlerin evliginden ne hayir gelir. Evlilige kanka yemiyor ama evligi oyun zannettikleri icin evlenmeye kalkıyorlar.
Riskli ve tehlikeli ayrıntılara bakmak lazım
Hayır
Hayır tabi
Olmaz
Aman aman aman
Hayir bir de biz, sorumda bahsi geçen akrabalardan biriyim ve uzak akrabalariyiz. Her h. sonu bir insan niye yatiya gelir
İlişkiye gitiyor mu orada
Hayir tabi ki. Bence zaten karisi o yuzden her h. sonu yati misafir e gidiyor. Ben bu geldikleri akrabalarından biriyim ve illallah geldi.
Niye o yüzden gidiyor diye düşündün
Baska ne olabilir? Her h. sonu yatılı misafirde b. k mu arıyorlar? Ayni sehirde her h. sonu akrabada yatılı sacma degil mi? Insan karsi tarafi da dusunur.
Anormal
Karsilamam yatılı misafirliğe karşıyım
Değil gitme
Absürt
sev yeter
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evlilik döneminde çiftlerin baş başa kalıp kendi düzenlerini oturtması çok önemli 💖
Hafta sonlarını sürekli yatılı ziyaretlerle geçirmek bir süre sonra evliliğin heyecanını ve dinlenme alanınızı yıpratabilir. Sevgili eşin muhtemelen sevdiklerinizi bir arada tutmayı çok seviyor ama sınır koymak şart ✨
Akrabaları sevmek harika olsa da evinizin huzuru ve baş başa kalacağınız romantik anlar daha değerli. Tatlı bir dille bu durumu onunla konuşmalı, bazı hafta sonlarını sadece ikinize özel planlamalısınız.
Peki eşinle bu konuda tatlıca bir sınır çizmeyi denedin mi, nasıl tepki verdi? 🥺☕
Benim esim degil, ben soruda bahsi geçen akrabalardan biriyim.
Aaa şok olduuum! O zaman sen ağırlanmaktan mutlu musun yoksa onlar adına üzülüyor musun aşkom, nasıl hissediyorsun? 🥺✨