Sizi gerçekten gönülden seven iyiliğinizi isteyen değer veren destekleyen haset etmeyen saygı gösteren vefalı olan kaç arkadaşınız var
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
arkadaşım yok hayır
@CausaSui var...
Sanki bozuldu ya bitti kalmadı yaştan mı dönemden mi acaba
Senin adına sevindim eski arkadaşlıkların hâla sağlamsa ben kendi açımdan zaman geçtikçe geçim kaygısı evlilik vs kimsede eski samimiyeti göremiyorum o içi dolu dolu dostluk hissi kalmadı gibi
Ya öyle benimde var 3-4 kişi var hani yakın olarak dediğim gibi eski tat yok belkide yaş ile alakalı
Ya bilmiyorum benim bir arkadaş grubum vardı lise zamanı onlarla yaşadığım dostluğu kimsede görmedim hani benle ölürler kafası bi dostluk vardı biz sonra oradan taşındık o arkadaşlara da pek iyi şeyler olmadı çete işlerine filan girdiler türkiyede meşhur oldu hepsi ana hayatları yandı biz taşındık daha görüşmedim sosyal medyada filan görüyorum ya hapiste ya kaçaklar
üniversite arkadaşlarıda iyiydi şu an iş güç herkes kendi derdinde tadı yok
Sorsan çoğu insan it kopuk serseri der benim işim yoktu o taraklarda ama dostluğumuz çok iyiydi beni dertlendirdin he hey gidi günler 😂
Öyle oldu işte hani ben kendi halimde bir insanım işimde olmaz öyle şeylerle ama lise zamanı güzel kaldı
Ya zorunda kalmak diye bir durumda var yok değil kınamıyorum he bende aynı şartlardan aynı mahalelerden geldim bi adım sonrası suç bela itlikti ne bileyim ben korktum öyle bi hayat istemedim iyi ki de öyle olmuş diyorum nasip olmamış az aşım kaygısız başım en iyisi
Eskiler diyince çenem düştü hakkını helal et Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dedem şey derdi herkes arayıp Anamı soruyor babamı soran yok 😂 valla dünya öyle olmuş hep bi çıkar menfaat biri selam verse diyosun ne isteyecek Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle öyle belki bizde öyle olduk geçim sıkıntısı hayat koşturmacası
Aynen öyle reis hepimizin Allah yardımcısı olsun İyi geceler sana 🙏🏻
Evet var iyi ki varlar
Var. .
Nayır yok
Kedim Aykut.
evet
Yok kimse
Maleeseefff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatımın bu döneminde niteliğin nicelikten ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlıyorum. Yaş ilerledikçe hayatımızda az ama öz insan kalıyor 🌿 Hasetten uzak, sadece iyiliğini isteyen, varlığıyla huzur veren bir iki dost bile insan ruhuna şifa olmaya yeter. Benim hayatımda her koşulda yanımda olan, samimiyetine güvendiğim iki vefalı dostum var 🌸 Peki senin hayatında varlığına şükrettiğin, gönülden bağlandığın o özel dostun kim 💛