2 aydır aynı evde yaşadığım kız ev arkadaşım bana çok karışıyor evimden git diyom gitmiyor nasıl kovabilirim ben onu evimden?

(Dikkatlice sonuna kadar okuyunuz lütfen ondan sonra cevap veriniz). Biz onunla 1 yıldır arkadaştık ama 2 ay önce evime götürdüm ev arkadaşım oldu ve evimizde baş başayız kimse yok bizden başka benim yaşım 30 onun yaşı 26 ama son 2 aydır bana çok karışıyor narsist midir nedir anlamadım ama gözlüklü bir tip bir de keşke almasaydım evime kıyafetlerime karışıyor dışarı çıkma saatime karışıyor alkol içmeme karışıyor banyo yapmama karışıyor ve şortumla tişörtümü dolaptan aldı makasla kesti eşarpsız çıkamazsın diyor dışarı kendisi eşarplı sadece normal kıyafet giyiniyor bana günlük kıyafetler giy pantolon eşofman uzun kollu tişört tarzı ama eşarp bağla diyor ciddiyim ben eşarp sevmiyorum zaten ama eşarp konusunda zorluyor beni sonra narsist midir nedir nasıl bir hasta bu hatta cüzdanımdan paramın yarısına bile göz dikti cüzdanımdaki paranın yarısını bana ver diyor ben vermiyorum alkol içemezsin diyor hatta kapıyı kilitledi şu saatlerde çıkıp geleceksin diyor başka gidicek kimsem yok ailem yani annem ve babam ayrı ilde ben napayım şu gözlüklü narsist midir nedir nasıl kovayım şunu tv bile izleyemezsin diyor tv kumandasını aldı elimden pilleri çöpe attı kendiside izlemiyor tv duş alma günlerime karışıyor haftada 1 diyor duş alma zamanın diyor yediğim yemeklerime karışıyor hamburger tavuk burger patates kızartması kola fanta gazoz mantı konserve balık makarna kuskus yasak diyor alamazsın marketten diyor çünkü bu saydıklarımı sen yersen ben seni izlerken benim bunlardan midem bulanıyor diyor ben yemesem bile kokusundan midem bulanıyor diyor bu saydıklarım hariç istediğini ye diyor nasıl ben şunu acillen evimden kovayım bir daha gelmesin evimden napayım acil taktik fikir verin bana zor durumdayım telefonuma karışmıyor ama napayım ben?
2 aydır aynı evde yaşadığım kız ev arkadaşım bana çok karışıyor evimden git diyom gitmiyor nasıl kovabilirim ben onu evimden?