Ev arkadaşımın evden çıkmasını istiyorum?

ben üniversite kazandığımda ailem bana rahat yaşayabilmem için ev aldı. ben 2 sene yalniz yaşadım. ama depremde arkadaşımın evi yıkılınca, yurtlar da dolunca arkadaşıma benim eve gelip kalmasını söyledim. (bizi okullar yüz yüze olmaya devam etti) o günden beri benimle kalıyor. bana çok emeği dokunmuştur, ama artık gitmesini istiyorum. kira ödemiyor ödemesini istemedik de hiç. kimse benim kadar iyilik yapmıyor, ben de artık yalnız olmak istiyorum, ayrıca beni rahatsız eden birkaç bir şey yaptı. sürekli kardeşlerini çağırıyor bana çağırdım demeden, erkek arkadaşları bize geliyor, bir tanesi gorusmeyi kestikten sonra eve bir şey bile yolladı. ben eve kimseyi özellikle de erkekleri ailemin de benim de istemediğimi söyleyince “erkek arkadaşın mı dedi” “nolucak ki” “bana kendimi düşüncesiz gibi hissettirdin” diyerek bana çıkışıyor. ev ortak falan değil direkt benim. çok da yakın arkadaşım ama artık açıkcası görmek bile istemiyorum, ailem zaten gitmesini kesinlikle istiyor, dönem sonunda ailesiyle konuşacaklarını söylüyorlar ama ben kız ane demeliyim? ilk geldiğince yatağımı dolabımı ona verdim, ben eve toplasanız iki arkadaşımı anca getirmişimdir kenfi evime 4 senede. onun her arkadaşları kuzenleri geldi izinsiz bir de. yani sanki ortak bir ev ya da onun eviymiş gibi davranması, uyardığımda da çıkışması beni aşırı sinir etti. kaba mıyım? kötü bir arkadaş mıyım? ona nasıl söylemeliyim?

Ev arkadaşımın evden çıkmasını istiyorum?