Ev arkadaşımı çok seviyorum ama ev arkadaşı olamıyoruz çok dağınık çok kafasına buyruk yapamıyorum ben aşırı titizim o sadece kendi odasına titiz ortak alanları sürekli dağıtıyor ama toplamak yok çok kirli ya yediğini bile kaldırmıyor saçını yapıyor yer full kıl onları öyle bırakıp gidiyor duş alıyor her yer Islak ve saç dolu oluyor ne yemek yapmasını biliyor ne temizlik yapmasını biliyor ben sonuçta bir öğrenciyim ve evi öyle görünce deliye dönüyorum hemen temizliğe girişiyorum ama benim herşeyden önce derslerim var önümüzdeki hafta vizelerim var bende 2 gündür anca temizlik yapıyorum misafirleri geliyor bulaşık komple meydanda bırakıp uyuyor artık arkadaşlığımız zedenelenecek çünkü çok doluyum. Okulumda eve çok uzak en az günlük 20 TL yol masrafım var okulumun çevresinden tek başıma 1+0 daire tutsam daha uygunada gelir bu evde 1500 kira 500de faturalara veriyoruz okulumun orda tutsam 700-800TL herşey dahil öğrenci için evler var hem yol masrafım olmayacak hem ev daha uygun hemde artık kimsenin arkasını toplamayacağım sizcede daha mantıklı değil mi? Tartışmadan ben bu kararımı ev arkadaşıma nasıl anlatacağım.
(Yurtdışındayız ondan kira ve faturalar bu kadar fazla 1+0 evler öğrenciler için oluyor bu yüzden uygun)
(Yurtdışındayız ondan kira ve faturalar bu kadar fazla 1+0 evler öğrenciler için oluyor bu yüzden uygun)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer