Kız arkadaşım haber vermeden sürekli direk bizim eve geliyor içeri dalıyor beni aileme rezil ediyor bu durumdan nasıl kurtulacağım?

kız arkadaşıma evimi gösterdiğime pişman oldumçok görgüsüz biri bana haber vermeden habersiz evimize geliyor müsaade istemeden içeri dalıyor ailem kardeşlerim evde onlara karşı beni rezil ediyor bıktım bu huylarından ayrılayım kurtulayım dedim ama yine kurtulamadım bu sefer vedalaşma bahanesiyle evimize geliyor sonra bana aldığın hediyeleri geri verme bahanesiyle geliyor başka bahaneyle vs.. bahanelerle bu sefer evime kadar geliyor ayrıldım yine kurtulamadım anlatıyorum ona diyorum yaptığın ayıp habersizden müsaade istemeden birinin evine girilmez helede erkek arkadaşının kine hiç girilmez tama diyor yine aynı şeyi yapıyor nasıl kurtulacam ben bu durumdan anneme babama kardeşlerime rezil oldum bugün sevgililer günü ve bir bahaneyle yine gelecek ayrılmış olmamıza rağmen yardım edin
Kız arkadaşım haber vermeden sürekli direk bizim eve geliyor içeri dalıyor beni aileme rezil ediyor bu durumdan nasıl kurtulacağım?