Kız arkadaşım beni evden kovdu, napacağım?

Merhabalar ciddiyete ilerlemekte olan 6 aylık bi ilişkim vardı ikimizde 26 yaşında ortalama olarak iyi kazancı olan evlenmeyi düşünen bir çiftiz. Bugün biraz gergin bir gündü genel olarak oyun oynuyordum telefonun sesini kıssamda yine duyuluyordu. Kulaklığımı getir yok sen al gibi bi inatlaşmaya girdik. En son evine git o zaman dedi (saat gece 4) buda benim hayli zoruma gitti. Onda kalabilmek için aileme çeşitli senaryolar uydurarak kalıyordum ve gecenin 4 ünde nereye gideceğim bilmiyorum muhtemelen aracımda uyuyacağım. Onu normal şartlarda seviyordum evlenmeyide düşünüyordum. Hem mantığıma hem kalbime hitap ediyordu. Fakat bu hareketi çok şaşırttı beni beklemezdim. Zaten evlenince onun evinde yaşama konusundan tedirgindim lafını yapar yüzüme vurur diye. Ama daha evlenmeden bi oyun sesi inatlaşmasıyla evine git muhabbeti döndü. Ben artık ona güvenir miyim inanır mıyım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık, ben istedim oda kabul etti hala haklı görüyor kendisini, twitterden ise siz olmadan öncede yaşıyordum kendinizi çok önemli görmeyin gibi paylaşımlar yapmış. Onu seviyorum lakin devam etmek istediğimden emin değilim
Kız arkadaşım beni evden kovdu, napacağım?