Ben yurt disinda yaşıyorum 11 ay onlarlayim 1 ayda ailemle kalmak istedim onlarında u zoruna gitti eşimi evlatlıktan reddettiler bir sürü hakaret beni de ecden kovdular dışarıda kendi babam varken bu bir değil iki oldu sürekli bana pskolojik şiddeti uyguluyorlar bende gitmek istemiyorum 1 sene boyunca hayatımı zindan etti bana ve gelip elimi öpsün özür dilesin diyorlar kovamadan önce de arıyorum açmıyor mesaj yazıyorum doymuyorlar memleketime gittim onlardan izin almadan diye oysaki ben söyledim bana da nasıl isterseniz öyle takılın dediler arkamdan lafımı ediyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kayınvaldenizden neden izin almanız gerekiyorki siz ve eşiniz karar verdikten sonra bu kimseyi bağlamamalı
Eski kafadalar eşim beni eline alsa dövse kayinvalideme göre erkek adam olur ama eşim bana saygı duyduğu için kılıbık oluyor
Yemin ederim deli saçması hayırdır sen kölemisin veya parasıyla çalışan işçimisin kardeşim eşinle anlaşıp mutlu olman neden klıbıklık oluyor erkek ve bayan ayrımcılığı ne oluyor sağdece cinsiyet farklı valla ben eşime yardım ederim annem sevinir hep böyle olunder bu anlattıklarınız kayınvaldenizin kızına yapılsa ne yapar acaba
Maalesef kendine her şeyin iyisi olsun istiyor bana ise her şeyin en kötüsü olsun istiyor sürekli kendi zamanj ile kıyaslıyor gelini değilim de rakibiyim sanki
Valla kardeşim göz yaşlarınla öyle bi yaratık kadını ödüllendireceğinle eşinle gül oyna mutlu ol o şeytan varlıgı gülücüklerinle cezalandır