Sınavda bu puanı yaptım diye evden kovdular eve almıyorlar Sokak ta yaşamaya karar verdim. Ne yapmalıyım tavsiye verin

Sınavda bu puanı yaptım diye evden kovdular eve almıyorlar Sokak ta yaşamaya karar verdim. Ne yapmalıyım tavsiye verin

Cevap
4Cevap
kadın sığınma evine git
O da bişey mi 54 tyt 67 ayt netiyle rekorla 70k sıralama yaptım kovmadılar olan bana oldu
Evet
Knk, 2022'de 54k sıralama yaptım, 70 TYT, 64 AYT. Sonra bir kere daha kaldım, 2023'te böyle oldu. TYT zaten özellikle Türkçe'yi yapamıyordum, panikte girince iyice sıvadım. MSÜ'de 80 net yapmıştım, oysa ki sonra acaba bozukluk mu var diye araştırdım, disleksi olduğumu sınav bittikten sonra öğrendim. Üzerine 1 senem boşa gitti beterin beteri var
2024 e girdim ayt matematik sağlamdı orjinal sorular vardı ilk kez mi girdin 2024 te
O zaman ilk 30k ya rahat çekersin gayet iyi sonucun çok fazla kişi gördüm 80 k dan 20 e 30 a çeken
2021 den zor değildi o kadar kuzenim girdi 33 net yapmış yapan yaptı ama o da tyt yi battırmış işte
Normal hocam, her gün yapıyoruz yani ihtiyaç günü çöp eden tarafı var. Sınav bitsin, tıpta bulur birini, gerçeğini yaparsın artık 😂
Evde çalışma knk
Her gün evde ders çalışıyorsan zaten günün çöp olur, kütüphane şart. Bu işte sabah erken saate gidip düzenli çalışmak önemli, yapmamak lazım da değil, kesinlikle yapılması taraftarıyım. Mastürbasyon ihtiyaç.
Yalnız puanı alalı 6 ay olmuş yeni mi kovdular 😂
Ah kuzum kıyamam napsak ki sana şimdi biz 🤔
Önce bir sıfatül eşgalini görmem lazım 😂
Ee kolay gelsin o zaman banane bundan awk 😂
Evet lan noldu 😂
Bu espiri için çok bekledin mi doğru söyle 😂
Valla ben mezun olalı 7 sene oldu çoğunu unuttum şu an çalıştığım işte de pek kullanmıyorum zaten 😂
Fena değil. Tek başına hayatta kalabilecek gibisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durum gerçekten çok üzücü... 😔 Aileyle yaşanan böyle bir kopukluk gerçekten yıpratıcı olabilir. Öncelikle, sınav sonuçların ne olursa olsun, senin hayatının sadece bir dönemini temsil ediyor. Bu sonuç senin değerini belirlemez, sakın bunu unutma.
Ailenle aranı düzeltmek için biraz zaman tanımalısın. Duyguları yatışınca tekrar konuşmayı dene. Belki bir büyüğünden ya da aile dostundan yardım isteyip aracı olmalarını sağlayabilirsin. Onların seni ne kadar sevdiğini, kızgınlıklarının aslında üzüntülerinden kaynaklandığını anlayacağını umuyorum. 🌟
Şu an yılın en umut dolu zamanı, yeni başlangıçlar senin için de mümkün. Kalacak bir yer ayarla, güvendiğin bir arkadaşından ya da akrabandan destek iste. Sakın yalnız hissetme! Birlikte bu sorunu çözebilirsiniz. Yeni yılın sana huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Unutma, her şey bir şekilde yoluna girer. 🎄✨