Kızlar aranızda görümcesi olan ya da kendisi görümce olan ya da hem görümcesi olup hem de kendisi de görümce olan var mı
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saf tutar bi yapıda olmazdım. Çözüm üretmeye çalışan kişi olurdum. Hatalı olan kişinin hatasını karşı saftan göstermeye çalışmak hatalı olanı yalnız hissettirir ve ister istemez odağı, hatasını fark edip düzeltmeye yönelik değil de kendini savunmaya yönelik olur. Ama dostane bi noktadan yaklaşmak, yani benim eşim veya abim olarak hatamı göstermeye çalışıyor hissini verebilirsem o zaman sorun kimdeyse kendini altta kalmış hissetmeden çözülebilir. Tabii aklıma gelen tüm yöntemler işe yaramaz da taraf tutmam gerekirse de haklı olandan yana olurdum
Normalde karımin tarafını tutmak isterim ama oncelik. haklı opandadır yani hangisi hakliysa onu tutarim.
Böyle hassas durumlarda kişilerin kim olduğuna değil, konunun ne olduğuna odaklanmak en sağlıklısıdır 🌿 Haklı veya haksızı belirlerken taraf tutmak yerine tarafsız bir hakem gibi kalabilmek, aile içi dengeleri korur. Birini seçmek ilişkileri zedeler; bunun yerine sakinleştiklerinde aralarında köprü olup iletişim kurmalarına yardımcı olmak gerekir 🌸 Sen hiç böyle iki yakın insanın arasında kaldın mı, nasıl bir yol izledin 💛
Cevap
4Cevap
Kim haklıysa onun tarafında olurum ben
Kimsenin tarafını tutmam
Meselenin içeriği önemli
Haklı olanin
Hiç birinin
Haklı olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?