Kız kardeşim 27, sevgilisi 17 yaşında ve ailemle eşim kavgalı, siz olsanız kimin tarafını tutardınız?

Kız kardeşim 3 yıldır evliydi kocasını kötüledi ne yasadılar kim suçlu bilmiyoruz oyüzden ailece bişey diyemiyoruz ama tabiki kardeşiminde arkadasındayız neyse işte kardeşim şöyle böyle diye bosandı bosandıgı 42 ywsında kardeşim 27... Bosandıktan 2 ay sonra birini seviyorum dedi sevdiği kişide 17 yaşında o da çok kücük ve biz ailecek tanıyorum annem ve annemin eşi kabul etti bu durumu kardeşim üzülmesin diye istemeyerek ama ben ve eşim bir türlü kabullenemiyoruz daha yeni boşandıgı için ve çok küçük olduğu için... Eşim çok sinirlendi evine gitmem kardeşine inanmıyorum diye... Arada kaldım annemde eşime kızıyo uzatmasın artık o da yaa diyo ama bu şekilde beni de soğutuyo ailem gitmek bile istemiyorum artık eşime de hak veriyorum ama hiç bişeyin kötü gitmesini de istemiyorum haklı miyim haksızmıyım ne yapsak eşimle annem kızınca bizimde huzurumuz kaçıyo az da olsa... Empati kurun siz olsanız ne yapardınız kardeşim evine alıyo 6 ay sonra evlenicez diyo 18 ine girince diyo ve Annemlerle görüntülü konuşuyolar bu şekilde bana normal gelmiyo offf ne yapayım

Kız kardeşim 27, sevgilisi 17 yaşında ve ailemle eşim kavgalı, siz olsanız kimin tarafını tutardınız?