Kol kırılır yen içinde kalır. Ailem bana darılsa bile evlatlarıyım. Eşimi sahipsiz bulup yüklenemezler haksızsa ben başbaşa iken ikaz ederim ancak ailemin önünde rencide etmem.
Tartışma içine girilmemeli. Hazzetmiyorsa muhatap olmaz, görüşmez olur biter. Ama benim ailemle olan ilişkimde söz sahibi olamaz."Taraf seç" gibi bir isteği hoş görmem.
Seçim yapmam. İki tarafı da seviyorum ortak bir çözüm yolu arardım. Aralarını düzeltmeye çalışırdım. Haksız tarafın haklı tarafa gidip özür dilemesini sağlardım
Ya insanlar ters düşebilir ki. Normal şeyler bunlar. Aslında tersim yok denecek kadar azdır sadece ciddi cahillik ve saalaklığa tahammülüm yok. 😄 Ne demek ben küstüm sende küs
Bencil düşünceler bunlar hep bencil. İnsanlar kendi düşüncelerini karşısına empoze etmeyi çok seviyor hayır dersen de seçime sürüklemeye uğraşıyor. O söylediğin iki tip insan ülkemizde az şükürler olsun ki 😂😂 şanslısın 😂😂
burada takıldığım nokta kimin hatalı olduğu değil bana bunu dayatması. Ailem hataliysa bile kendi aralarinda olan sorun beni bağlamaz aralarında çözsünler. Ne ailem için onunla küserim ne de onun için ailemle
Söylenme diye geldim 😂 Ederim ama bu taraf seçmeye varmamalı. Birini buna mecbur bırakmak bencillik bana göre, özellikle de hayatındaki en değerli insanlarsa