11 gü

Türk kızları ile Avrupalı kızlar arasındaki fark nelerdir?

Avrupalı yabancı kızlarla konuşuyorum. Bana resmen âşık oluyorlar. Çünkü karizmatik, yakışıklı, uzun boylu mükemmel bir adamım. Ama Türk kızları ile tanışsam öyle şeyler konuşuyorlar ki özgüvenini aşağı çekmeye çalışıyorlar.

Türk erkekleri dünyanın en özgüvensiz erkekleri listesinde ilk sıralardayken, Rus erkekleri ise en özgüvenli erkekler listesinde ilk sıralarda. Bunun nedeni Türk erkeklerinin başarısız, vasat olmasından falan değil. Tam tersi halterde güreşte çok iyi sıralamalar elde eden, İTÜ, Boğaziçi, Marmara Üniversitesi gibi (benim okulum) yerlerden mezun olan çok zeki erkekler. Bu erkekler Türkiye’de ne yazık ki harcanıyor.

Güncellemeler
11 gü
Türk erkekleri böyle erkeklerken karşılığında trip atan, feminizmi (erkek düşmanlığını) savunan, kontrolcü, dominant ve maskülen davranan erkeksi Türk kızlarına maruz kalıyorlar. Yani ferrarisi olan bir şirket Ceosunun kavgacı, sorunlu bir Türk kızı ile çıkması gibi bir fark.
Spor salonlarına fitness salonlarına bakın. 1 tane Türk kızı var mı? Çoğu “benim spor yapmaya ihtiyacım yok” kafasında davranıyor. Kendini çok güzel/seksi zannediyor. Türk kızlarıyla ettiğim flörtlere, konuşmalara bakıyorum
Güncellemeler
11 gü
Arada uçurum kadar fark var. Bir de Türk kızları diyorlar ki Türk erkekleri için Türk erkekleri yabancı kızları tavlar ama ilişkiyi sürdüremez. 1 yıldır 6 tane yabancı sevgili yaptım. 6. Dile kolay. Booom!

Ve 0 sorun. Yani demem o ki. Türk kızlarının neden böyle olduğunu ben anlamıyorum. Gerçekten bazen saatlerce bu konuyu düşünüyorum. Bunlar neden böyle diye.