Cevabın nedir?
+1 yılKimse gelipte burada kendini üstün tutmasın abi senelerdir gidiyorum görüyorum avrupalı kız ne mi yapıyor 90 yaşınada gelse yatmadan önce kitabını okuyor, belirlenen aralıklarla kendi din mezhebinin vazifelerini yerine getiriyor, ulan en basitinden güvenmeyi biliyor be güvenmeyi sahiplenmeyi biliyor, rahat yaşantıları yüzünden hepsi gözünüzde resmen o* olmuş insan olmayı deneyin az, köyde okuyan çocuklar bile liseye kadar gördüğü yabancı dili ana dili gibi konuşabiliyor, oradaki insanlar okumayı seviyor, kültür ve ahlak kısmından öndeydiniz değil mi ? Bir kere daha düşünün.
Türk kızını anlatmaya kalksam günler yetmez hangi kulübü gezeceğini şaşırmış, okulda okuyacağı kitaba dahi resim çizen, yatmadan önce ilişkiden başka birşey bilmeyen, kültür seviyesi sıfır ! Kusura bakmayında abi Osmanlı İmparatorluğu olarak dünyaya temizliği, kültürü, şerefi biz öğrettik şimdi onlar bize tekrar öğretmeye çalışıyor siz hala bizim kızlarımız iyi bizim kızlarımız şöyle diyin önce gidin görün sonra konuşurun, bizim kadar cahili dünyada yok !
Dipnot geçiyim bunlar yüzeysel ayrıntılar..32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler güzel anlatmışsın. Bu dediklerine hangi ülkelerde tanık oldun acaba ?
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse romanya rusya ukrayna isviçre anne tarafı rumen doğal olarak sürekli bir gidiş geliş söz konusu rusya ve ukraynaya olan seyehatim babamın işiyle alakalıydı oradaki vaktimide bu sayede geçirmiş oldum teyzemde isviçrede yaşıyor o deneyimde oradan gelme
En İyi Cevaplar
+1 yılYurt dışında sokakta yürürken bir hatuna çok güzelsiniz dediğinde gözlerinin içi gülüyor ve teşekkür ediyor.
Aynı sahne memleketimde olduğunda tecavüz şüphelisi gibi görüldüğünde ya "anan daha güzel" ya da küfür duyuluyor.
Tecrübe ile sabittir.2213 Yorumla- +1 yıl
evet öküz gibi gelip de laf atarsa bizde istediği gibi cevap veririz hakediolar çnkü insanca allh sahi*ne bğışlsn çok hoşşnz derse hngi kız kötü cevap verirmş bi görelim bakalım
- +1 yıl
insana benzeyen bir erkek bir hatuna insan gibi yaklaştığında bu dediklerini hiç duymadım görmedim. En fazla sizi tanımıyorum ki falan derler.
- +1 yıl
Akrepcil kardeş hele o istatistiği bizimle de paylaş da biz de inceleyelim... ama k.çından element uyduruyorsan tecavüzle suçladığın Türkiye'deki insanların vebali günahı boynuna asılsın...
- +1 yıl
peki madem iltifat ''çok güzelsiniz''demek ''anan daha güzel''cevabını neden küfür olarak algılıyorsunuz?sizde teşekkür edin karşılıklı olsun bitsin.
- +1 yıl
yolda gördüğün her güzele iltifat etmek zorunda mısın pardon?! :S
- +1 yıl
Küfür etmiyorum ya güzelsin diyorum.
Bir insana güzel bir söz söylemekten neden çekineyim, yabanimiyim ben?
:D kavgada cok güldüm.o neki ben moskowadaki mahallemizde bir kiz kavgasi gördümki erkekler yanında hic kalır.neyse...simdi olay bu.bir kızın huyu düşüncesi millete bakmıyor.ama tabi yaşadığı ortam buna büyük ölçüde tesir ediyor.ms:Avrupa'da erkeler bekaret olmak zorunda gibi tutucu zihniyete sahip değil kızlar daha rahat.orda aileler adımıza leke gelmesinde kızımın talihi nasıl olursa olsun demez kızı yanlış bir şey bile yapsa ona destek olur onu sever ve korur.orda ortam tamamen farklı.egitim seviyesi farklı imkanlar farklı.her yerin kendi pozitifi ve negatifi var.en azından Türkler 14 yasında hamile kalmaz,en azından Türk kızlar daha cok sever ve sevdigini sahiplenir.YANİ HER AVRUPALI. VEYA HER TURK KIZ AYNI DEĞİLDİR;)
PS:ama asırı kibirlileri varki canımı sıkar.maalesef ben Bakü'de samimi ve sade cok azinı tanıma şansına sahip oldum.40 Yorumla
niye videodaki kızlar farklı avrupadakiler gayet hoş seçilmiş türklerde apaçi. Her türk kızı böyle mi ya avrupadakilere taş çıkartçak kız dolu bizde. Bir iki istisna ile nasıl kıyaslayabiliyosunuz anlamıyorum. Büyük haksızlık yapılmış yani türklere çamur atan erkek çok avrupadakilerde ne buluyosunuz merak ettim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
59Cevap
Boy farkı var
Seviye farkı var
Anlayış farkı var
Düşünce farkı var
Öyle farklar var ki anlatmakla bitmez
1.50 boyundaki türk kızı kendini birşey sanar
1.75 boyundaki avrupalı kasılarak yürümez
Türk kızı bakımsızdır (Nasıl yapacagını bilmez)
Avrupalı bakımlıdır (Temel in diyişi ile tornadan çıkmışlar gibidir)
Türkıında sonsuz bir güven vardır (boyla ters orantılı heral )
Avrupalıda özgüven eksikligi vardır(Sevdigi terkedince aylarca yıllarca aglar bizimkiler yenisi buluruz aman elimi sallasam ellisi der )
Güzelsin de türk kızına tokatı yersin küfürü yersin(G.tüde kalkar)
Avrupalıya dersin utanır teşekkürkür eder
Türk kızı ile muhabbet edemezsin (Sürekli yalanlar agırlıklı dolasır(Aşkımmmm seni seviyorummm)
Avrupalı ile muhabbet eder süper taşkala yaparsın
Türkkızı erkeki önemsemez
Avrupalı hayrandır erkegine
Daha sayayım mı?50 Yorumla
+1 yılAvrupalı kızlar için seks cinsel ilişki normal ve herkesle yaşanabilecek birşey duygu diye birşey yok her şeyi anlık ve zevk için yaşıyorlar çocuklarına özen göstermiyorlar herkesle yatıp kalkıyorlar ama türk kızları namusuna değer veren ailesine söz getirtmeyen kendini ve geleceğini düşünen sevdiği adam için herşeyi göze alan asla yarı yolda bırakmayan sadece kocasına bağlı ve onu yücelten bir bireydir çocukları her şeyden önde gelir onlar için herşeyi yapar geleceklerini düşünür fedakar ve vicdan sahibidir duyguludur işte türk kızları böyle iyi kalpli ve harikadırlar ve çokta güzeldirler güzellikleri yüzlerine yansır öyle rus alman hikaye türk kızları fıstık gibidirler :)
20 Yorumla
+1 yılbence çok saçma türk kızlarının kötü tarafları ile avrupalı kızların iyi tarafları montaj edilmiş ben her iki taraftan kızlarla beraber oldum.tecrübelerime dayanarak söleyim.. türk kızları daha anaçtır .daha duygusal ve sahiplenicidir. ve koltuk altları ile genetik bölgelerinde çalı arazisi gibi kıl bırakmazlar daha hijyeniktirler.aynı kültür seviyesene göre en önemlisi daha vefalıdırlar.benim tercihim türk kadınlarından evet avrupalı kızlar herşeyi daha aşmış olabilirler daha mantıkla hareket ederler.buda biz türk erkeklerine gelmez
10 YorumlaTürk kızları aman aman oooo çeneyle hiçbirşeycik olmazlar ,Avrupalı bayanlar çook kaliteli rahat insanlar ve konuşurken yavaşşşş konuşurlar ,türk kızları konuşurken bağrarak sanki karşisinda sağar birisi varmış gibi ben türk kızlarını pek sevmem
11 Yorumla
+1 yılTürk Yabancı
kapris iyimsertavır
soğuk sıcak
baskın aile rahat takılma
dans kaldır havaya girer erkeği dansa kaldırırlar
hesap ödemezler hesap ödetmezler
teklif etmekten cekinir hoşlandıhı erkeğe teklif edebilir
iyi yemek yapar domınostan takılır
%40 bakım şart full bakımlı
boy kısa uzun
spor yapmazlar sporsalonundan cıkmazlar :) aklıma bunlar geldi kımse kızmasın şimdiden özür :)00 Yorumlasu bizim türklerin avrupa özentisine hic bir zaman anlam veremicem ... avrupa kizlari allahim ja onlarda öylece bizim türk erkeklerini bekliodu! siz nesinizde ne bekliosunuz cok merak ediyorum bazen!
türk kizlarina kurban olun ... avrupadaki erkekler türk kizlarina hayran ...41 Yorumla- +1 yıl
atma avrupali erkekler size bakmaz ben avrupada yim karimda avrupali
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yurtdışına gittim. türkiye de kızların yarısı kapalı. geriye kalanların yarısı kapalı olmasa da ayıp günah diye hiçbişey yapmıyor. geri kalanların büyük çoğunluğu da güzel değil. sokakta yürürken etrafına bak güzel bi kıza 200 tane falan erkek düşüyor. onun için kendilerini afrodit falan zannediyorlar. ama yurtdışında böyle değil. çok ciddiyim kızlar teklif ediyor. zaten iltifat edilmek bile çok büyük bir şey onlar için bu bile yetiyor bazı şeyler için. hepsini geçtim, türkiye de kapalı olanların büyük çoğunluğunun dışında geriye kalanların dünyada eşi benzeri olmayan, mantıksız, saçma sapan ahlak anlayışından milyon kat daha iyi bence öyle olması.
00 Yorumladaha demin yanlışlıkla arkadaşımı aramak isterken bir türk kızını aradım.akın orda mı dedim akın kim yaaaaa? öff dikkat etsene kimi aradığınaaaaaa?bir tuş bile tuşluyamıyorsunnz yaa dedi.aklımdan binbir küfür geçerken özür dilerim dedim kapattım.işte böyledr türk kızı.ha yabancı kızlar mı onlar bitanedir <3
21 Yorumla
+1 yılTürk kızları kadar ahlaksız ve içten pazarlıklı entrikacı birtek Türk erkeği var. Herkes dengi dengine bunu anlamadınız mı hala?
Her Türk kızı ve her Türk erkeği için geçerli değil dediklerim ama %99 u için geçerli ve muhtemelen buradaki kişilerin çoğuda o %1 lik kısımda değil. Forumda sorulan soruların içeriğinden ve de açılan konulardan bu tespiti yapmak oldukça kolay :)00 YorumlaO kadar cok fark var ki. Onlara benzeme cabalarını anlamıyorum bizim kızların.
Yurt dışı kızlarını erkek secer. Ama Burada tam tersi. Erkekleri kızlar secer. Bu da onları daha üstün kılıyor.
Yurt dışındaki kızların amacları belli. Erkegi yataga at 1-2 gün sonra eyw.
Buradaki kızlar Yabancı kızlara her zaman 5 basar ya. Sadece yabancılara özenip yozlaşmasınalr yeter00 Yorumlaarkadasım sizin derdiniz ne ya takmıssınız türk kızlarına kafayı. ikisini kıyaslamaya takmıssınız. Götü kalkan sizsiniz, o avrupadaki kızlar öyle yapıyorlarsa avrupadaki her erkek bu kadar abaza olmadıgındandır. burdaki gibi yamyam gibi degillerdir. Biz böyle yapmak zorundayız yoksa ne kasarlıgımız kalır, ne adımız.
20 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=9s8PjWPGiTs&feature=relatedşu linkteki klibi baştan sona izle bi bu kızın yerinde türk kızı olaydı napardı die hayal et :) fark çok açık :))
05 Yorumla- +1 yıl
Hem huyu,hem kendi güzel klipteki bayanın :D Çok iyi klip :D
- +1 yıl
dimi katılıyorum :)
Buradaki kızların çoğu meslek liseli apaçiler. Etiler, Nişantaşına falan git Avrupalı kızlardan daha güzel kızlar var.
Karakter olarak maalesef fark var. Bizim kızlar daha burunları havada ve erkeklerin peşlerinden kostugunu düşünüyor nedense40 Yorumla
+1 yılHERŞEYDEN ÖNCE KÜLTÜR VE GÜZELLİK FARKLI VAR DAHA RAHATLAR DAHA ESNEKLER DAHA KAFA DENGILER SAY SAY BITMEZ.DAGLAR KADAR FARK VAR.BIZIM TURK KIZLARI DINAZOR GIBI.ONDAN SONRA MEMLEKET NIYE ILERLEMIYO :)))))))))))
10 Yorumla2 türk ya da 2 avrupalı insan arasında bile dağlar kadar fark oluyor, türk-avrupalı arasında da elbette vardır. Hangisi daha iyi kişiye göre değişir ama en kötü özellikler bizde bile olsa iyi ki türk doğmuşum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılavrupalılarda pek fedakarlık olmuyor, bizimkilerin nenesi, ebesi gibi sırtlarında top mermisi taşımamış, öküz bile yok diye kağnı çekmişlikleri yok.
heee kapris olarak daha fazlalar mı evet ama o kadar da olsun, avrupalı kızın sana sırtını dönüp gideceği yerde gerekirse seni sırtında taşırlar.14 Yorumla- +1 yıl
İyi de II. Dünya Savaşında Avrupa ülkeleri neredeyse sıfırlandı, çok dehşetli savaşlar gördüler. Erkek nüfusu çok azaldı. Kadınları hiçbir şey mi yapmadı? Bakın öyle diyoruz böyle diyoruz da onlar da insandır. Gerektiğinde herkes kendi vatanı için uç noktada şeyler yaparlar. Bizim farkımız ne biliyor musunuz? Zamanında bir şeyleri yapıp sonra da bitirmek oturmak. Onlar oturmadı. Hem savaştılar, hem bir birlerini yediler, hem sıfırlandılar ama sonra yine Dünya sıralamasında ciddi yerlere geldiler
Cevap sahibi+1 yılbizdeki boyutta bir fedakarlık olduğunu düşünmüyorum. Diğer oturma konusunda haklı olabilirsin.
Bizim kadınlarımızın çoğu halen de fedakardır. Etrafına dikkatlice bir bakman yeterlidir- +1 yıl
Evet dikkatlice bakıyorum. Hem yurt dışındakilere hem de bizimkilere. Bizimkiler de artık ekonomik özgürlüklerini kazandıkça aynı oluyor. Fedakarlığı bir tek annen yapar gerisi bir yere kadar yapar. Bunun Türk, Alman, İngiliz fark etmiyor. Türklerin artık öyle aman aman övülecek bir şeyini görmüyorum. Hepsi aynı insan.
Cevap sahibi+1 yılben öyle düşünmüyorum, bahsettiklerim Batı ile Doğu arasında kalmış, bohemliğe özenen tipler değil halen çoğunluğu oluşturan kızlarımız kadınlarımız.
Türk kızlarından 1 b*k olmaz kendilerini bişe sanıp küfür edenmi dersin serseri gibi takılanmı dersin. Giyim tarzları zaten bariz özenti . Avrupada kıza ne yakışıyosa onu giyiyo. Ne yapması gerekiyosa onu yapıyo..
00 Yorumla
+1 yılen güzel tarafı cüzdana bakmadan seni sen oldugun için sevmeleri burda bulamassın öyle tipler en at suratlısı kendini shakira sanıo a.q
52 Yorumla- +1 yıl
Cidden öyle mi yani buyna şahit oldun mu ? Bizimkiler konusunda haklısın çünkü
- +1 yıl
şahidim ve şu an bunu yasıyorum birlikde oldugum insan eger aynı türk olarak burda olsa şu an laila veya reina kapılarında görürdün
+1 yılkıyaslanmaktan sıkıldık artık :( biz sizi italyan erkekleriyle kıyaslıyomuyuz. odun olun ama bizim olun felsefesindeyiz bırakın bu işleri ama artık ya
26 Yorumla- +1 yıl
alsana hemcinsimden kapak (:
- +1 yıl
siz kaç kere Adriana kadarını gördüyseniz o kadarını gördüm işde
- +1 yıl
italyan bana benzer rsu sana benzemez
- +1 yıl
- 03 Yorumla
erkekler kadinin cahilini, salagini ne zaman istemezse o zaman duzelir bu durum. ha yok ben akilli, guclu kadinla basedemem deyip mal mal kezbanlarin dirdirini cekiyorlarsa kendi sorunlari. banane.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Ohhooohoo hemde öyle farklar varki metreyle ölçemezsin :D Sadece kızlar olarakda bakmamak lazım erkeğide çok farklı Ör: sabah 6 da kalkıp yürüş spor vs yapıp duşunu alıp işine giden kaç türk erkeği var avrupada dolu..
Adamlar uçmuş yane..00 YorumlaOlma mı laa? link
10 YorumlaOnlar bize nazaran bir tık daha rahatlar, bizim hala yıkamadığımız tabularımız ve aile içerisinde ezilmeye mahkum kız çocuklarımız mevcut, ee durum böyle olunca farklar artıyor.
20 YorumlaHerkes hak ettiği gibi işte.
Türk erkekleri sanki avrupalıdan önde de bizi kıyaslıyorsunuz20 Yorumlabenim için ırkından önce kişiliği önemli bir kadının.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz onları prenses peri sanıyorsunuz.Oysa ki biz de sultanız..:))
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Amerikalı züppelerle Avrupalı kesme şekerleri arasındadadada fark var. seninle benim aramdadadada fark var. by Ceza yeaah üsküdar ümraniye istanbul
00 Yorumlasanki turk erkekleri cok gelismis insan evresi kategorisinde. yarin gidip turk kizina asik oluyorsunuz ama. ben cok gordum avrupali kiz ama bi turk kizina degismem.
10 Yorumla
+1 yıltürk kızlarının çoğuna bok atsan yapışmaz...
sanki erkekler çok mu matah diyecekler var eeee
rus kızları çok güzel olduğu halde erkekleri niye bi halta benzemiyor bunu da açıklasanıza kezbanlar10 Yorumlaben türk kızlarıdnan uzak duruyorum ...buda benden gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=dW7iN9OgwCw00 Yorumla
+1 yılben de bir zamanlar yüklenirdim türk kızlarına. ama yok ya onlar bir tane. kıyaslamayın öyle avrupalı kızlarla falan. değerlerini bilin ;)
00 Yorumlabizde merhaba desen yanlış anlıyor kızlar onlar öyle değil yoksa bizim kızlar onlardan güzel ama onlardan bakımsız çünki bakınm yapınca kimse asılır diye düşünüyorlar galiba
00 Yorumla
+1 yıltamamen toplum yapısıyla alakalı olarak farklılıklar var.
00 Yorumlamoskovada yasiyorum..rus kizlariyla kiyaslarsak her turlu fark var dusunce yasam tarzi hayata bakis acilari he birde burdakiler ortalama 173 boyunda oluolar :) ama hicrbirisi turk kizlari gibi vefakar olamaz
00 Yorumlaaman aman tamam avrupa kızları benim soyumdan çok daha hoş erkekleri gibi. ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun eşşek oynayanların arasındaki fark çok büyük:/
00 Yorumla
+1 yıltürk kızlarımızın basen ve göğüs ölçüleri daha geniş ve daha kadınsı hatlara sahiptir
21 Yorumla- +1 yıl
abazanlıktan kuruyorsun haydarabiiiii
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik bakımından avrupadaki kızlar öndedir ama ahlak bakımından türk kızları önde.
46 Yorumla- +1 yıl
züğürt tesellisi :/...
Cevap sahibi+1 yılAcaba siz hangi millettensiniz ? Kız kardeşiniz, anneniz, teyzeniz, halanız, anneanne, babaanneniz Avrupalımı ulan sizin!
İŞTE BU RESİME BAKARSANIZ HERŞEY AÇIK ORTADA
link00 Yorumla
+1 yılapache emo isyankar rapçi olmasında varsın afrikalı olsun.
00 Yorumla
+1 yılCok farkimiz var :( onlar avrupada biz anadoludayiz bilmem kac km :(
00 Yorumlafark var mı diye sorman çok yanlış ne kadar fark var diye sormalısın bence
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılişinize gelecek saçma sapan videolar paylaşırsanız aradaki fark artar tabi :S
00 YorumlaAslında bi fark yok güzel gelen ingilizce kelimelerin class olması yada biz öyle sanıyoruz
01 Yorumla03:24 ahahahahahahhahahahahahahah yarıldım lan sdlkjşhasdkalda :D:D:D:Dd
01 Yorumlaavrupalılar çok güzel uzun eşşek oynuyormuş :D hile yapıyorlar ama olsun :D
00 Yorumla
+1 yılvideodadan da anlaşılmak üzere bayaa bi fark var =)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ister havali deyin ister çirkin bende avrupada yasayan bir kizim ve çok sükür türküm, siz avrupalilari begeniyorsunuz ama buradakil yabancilarda bana hasta ne olacak simdi ? :))
36 Yorumla- +1 yıl
Peki sen avrupa da yaşayan bir türk kızı olarak objektif olarak kıyaslarsan onlar mı bizim kızlar mı ? Ama senin gibi orda yaşayan kızlarla değil türkiyedeki türk kızlarıyla kıyaslamanı isterim.
Cevap sahibi+1 yılArada yetisme farkida var, ailelere bagli. Avrupadakilerin çogu anne ve babasi ayri, bu yüzdende kiza pek karisan kimse olmuyor. Ve onlar daha rahat yasiyorlar. Bir türk kizinin çok daha sorumluluklari oluyor. Ama gerçekten bazi türk kizlari yabancilari bile aratmiyor, çok serbest olanlar var. Ben iki tarafida savunmuyorum ama farkli yönleri var, yani videodaki gibi oldugunu sanmiyorum. Resmen en berbat görüntüleri seçmisler türkler için.
- +1 yıl
Rahatlıktan ziyade karakter olarak bizim kızlar çok düşük bence
Cevap sahibi+1 yılHer erkegin yatagina girebiliyorlar, bir türk kizi girse, oru-pu damgasi yer. Insanlarin yasama tarzi önemli bir detay. Türk kizlarini avrupalilarla kiyaslamak çok saçma, her ülke farklidir dolayisiyla insanlarida öyle.
- +1 yıl
Avrupada Türk kızlarına karşı bir ilgi yok hangi avrupa da yaşıyorsun? 1 sene almanya'da kaldım içler açısı durumları Türk Kızlarının çoğu yalnız, ve de sorunlu :) Hiçte yabancıların ilgisini çekmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBir yil kaldin diye herseyi bildigini saniyorsun :D almanyada yasamiyorum zaten, ama tanidiklarimda hiç senin anlattigin gibi degil, senin çevrendekiler öyleymis demekki :)
var türk kızları nazlı olur...ve erkeğine daha çok değer verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızları bakımsız ve pistir.
Ama Avrupalı kızlar hepsi dahil degil tabikide geneli tertemiz bebek poposu gibi heryeri.
Bizimkilerin götlerinde kıl dolu amk kollarında benden cok kıl var.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben 7/24 yabancılarlayım yavrucum görüyorum herşeyi.
Onlar türk kızlarından daha özgür bence tek fark bu
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde Türk kızları avrupalı kızlardan daha namuslu daha güvenilir ... avrupalı kızlar onun bunun kucağında filmlerde vb görüyoruz zaten
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de bu onurlu topraklarda yaşaması en büyük fark.
00 Yorumla
+1 yılUçurum var hemde,Türk kızları malesef kusura balkmasınlar avrupalı kızlara göre çok havalı...
00 Yorumlaavrupayı gezerken bizzat test ettim gördüm çok var farklar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBos trip atmazlar genelde. Ve rahatlar her konuda. Bence daha iyi
20 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem