Gizli Üye(36-45)+1 yılAvrupali kizin tirnagi olamazsiniz.. kibir ve egolari yok.. absurd mali istekleri yok.. garip triplere girip delirtmezler.. sadık olduklarinda ordunun arasina birakin , biraktiginuz gibi alirsiniz.. bekaret vs diyorsaniz eskidendi o.. su andaki gercegi hepimiz biliyoruz.. her gun sorularda sevgilimle iliskiye girdik yazan 18 lik kizlari okuyoruz.. ha bir de. Daha temiz olur yabanci kizlar.. spor yapar hepsi.. kıl tüy goremezsiniz.. hep cok guzel kokarlar.. yabanci bir kiz evin araban yok diye evlenmekten vazgecmez.. birlikte calisir aliriz der.. turk kizlarinin tek bir artisi vardir.. musluman olmasi.. antalyaya turist olarak gelen en asagilik ve sarhos zümredir genelde.. normal bir yabancinin antalyaya geldigini gormedim.. pek cogu icki bile icmez.. cevremde 5 arkadasim yabanci kiz ile evli. ve cok mutlu.. ve sira bende.. benim kiz arkadasim da rus.. seneye evkenecegim.. siz kendi kendinizi kandirmaya devam edin.. ( tek tuk gercekten namuslu , para pul duskunu olmayan tertemiz kizlarimizi tenzih ederim.. tum dunya biraraya gelse tirnaginiz olamaz.. sizler uzerinize alinmayin.. sizlerden birine denk gelemedik.. bu yuzden gidiyoruz )
71 Yorumla- +1 yıl
👍👏
En İyi Cevaplar
+1 yılCeren kardesim bak goztepelisin dihe fazla abartmadan sade sekilde konuscam o kizlik dediginle namus olmuyo ki turklerinnartik alayi patlak bir 1. Ve 2. Si ise onlarda da evlenme istegi var sadece gec yaslarda 2 sene isvicre abtwil de kaldim gayet iyi biliyorum. en azindan erkeklerin parasi icin kopek olmuyolar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok ön yargılısın kıskançlıktan ne dediğini bilmiyorsun.
Avrupa kızlarının hepsi bekaretini kaybetmedi bende Avrupalıyım hâlâ bakireyim benim Almanyalı bir arkadaşım var kız okulu bitirir bitirmez sevdiği adamla evlenip çocuk sahibi olmak istiyor.
Bende Avrupa’da yaşıyorum ama şunun garantisini verebilirim senden daha güzel sarma sarıyorumdur bu kesin ayrıca kızlarla yurtta kalırken hepsine bir kere sarma sarmasını öğretim benden bile daha iyi sarıyorlar artık.
Sırf Türk erkekleri Avrupa kızlarını veya gurbetçi kızlarını tercih ediyor diye resmen kıskanıyorsun şu an evde kalmış kız kurusu.
Bende erkek olsam bende Türkiye’de yaşayan kızları istemem mk hepsi şımarık, ego desen tavan hepsi erkeklerin cebinde ki paraya veya mesleğine göre sevgili oluyorlar. En azından biz Avrupalı kızlar sizin gibi kezbanlıklar yapmıyoruz.85 Yorumla- +1 yıl
Erkekler üzerinden prim kasma yalancı dönek şimdiye kadar hangi türk erkekleri ile çıktın hiç sizin hep laf icaat gösterin
Cevap sahibi+1 yılKıskançlıktan ne dediğini bilmiyorsun Türkiye’de ki kızlar Avrupa’da ki kızlardan daha çıplak giyiniyor bide patlatmış bilmem ne diyorsun ula siz her gece ayrı erkeklerin altında patlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Alcyoneus ben İngiliz’im yani çift vatandaşım kendimi böyle eziklere yedirmem 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupali bir türk kızını sana tercih etmişler galiba:D
Avrupalı türk kızları hala anne babasından öğrendiği 50 yıl önceki türk âdetlerine göre yaşar.
Turkiyedeki kizlar, ozellikle İstanbul ve İzmir , batıya özene özene almış başını gitmiş. Instagramda karşılaştırma yap inanmıyorsan. Sizlerdeki rahatlık ve çıplaklık avrupanın yabancilarinda bile yok. Patlatmak isteyen zaten türkiyede de yeterince patlatıyor.
O yüzden boş konuşma.122 Yorumla- +1 yıl
tespitin hası :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşün çok saçma.
Avrupada da evlenen kız var, Türkiyede de evkenmeyen kız var.
Avrupada dolma yoksa başka yemekler vardır. Türkiyede bugün kaç kız dolma yapmayı bilir?
Avrupada da evlenene kadar bekleyen kız var. Turkiyede de bekleyemeyip arka tarafıni verrn var :D62 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Hayırdır bu yaşta bu ne gider kim ne yaptı sana. Ayrıca uzun bir süre avrupada yaşadım senin sandığın gibi kimse açmış gel gir demiyor öyle bişey yok. Onlar da senin benim gibi insan. Sevdiklerine sadece yaşamak istediklerini daha rahat yaşıyorlar o kadar. Türk kızı Avrupa kızı diye bir ayrım garip olmuş bizde bazı kızlar avrupadakilerden fenalar
20 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir insansın. Bir insanın namusu bekaret ile alakalı değidir bunu bir öğrenemediniz, birde kadın olarak bunları söylüyorsun. Aklı başında olan erkek senin gibi aptal kezbanlarla değil o Avrupalılar ile evlenir zaten. Emin ol senden daha karakterliler o kadınlar.
11 Yorumla
+1 yılKıyaslama yapmak yanlıştır. Her insan kendine göre farklı değerler barındırır. Yabancı bir hanıma sorsak o da kendini bizden üstün görecektir. Türk kızlarını küçümseyenler genelde ergenuslar ya da ergenlikten çıkamamış arkadaşlar. Çok takılmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılAbi ne güzel işte dünyaya bir kere geliyoruz avrupalı veya anadolu adı altında 40 50 yıl yaşayacağımız istediğimiz gibi yaşayalım bu arada sadece avrupa değil avustralya kuzey ülkeleri amerika japonya çin hindistan da da böyle yaşayanlar var ama isteyen istediği gibi yaşar ben de ormanda yaşamak istiyorum tek başıma doğada bana nası karışamazsan erkeklerin ne istediğine veya kızların ne yaptığına da karışamazsın karışsan da takan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke dış ülkenin icatlarınıda kullanmasak. Göndersek. Boş polemik yapıyorsun. Amerikanın yaşam şekli Türklerin yaşam şekli farklı. Ayrıca onlarda aile kuruyor ve evleniyorlar. Orada sevgilinle birlikte olmak normal karşılanırken burda yapanlara o. pu deniyor. Kıyaslama şeklin ilkel ve ırkçılık seziyorum.
10 Yorumla
+1 yılAvrupalı kızlar daha rahat aileleri herşeye izin veriyor sokağa saliyolar kızları gezin dolaşın eğlenin
Türk kizlarinin aileleri çok sahipleniyor baslarimiza bişey gelmesin diye bizi çoğu şeyden kısıtlıyor hele babalarımız sevgili yaptığımızı duysa off gerisini düşünemiyorum02 Yorumla- +1 yıl
İngilizce hocamızin yalancisiyiz tatlım... kolay gelsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Kızlığını patlatmış" ? Senin gibi arkadan yapmasına rağmen kendilerine bakire mi desinler?
95 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılProfile bak ya tam bir ayan mk :d
- +1 yıl
Foto onun değil netten alıp kesmiş
www.google.com/search - +1 yıl
+1 yılşu namuslu falan deme aslında son zamanlarda türk kızlarının çoğu bu konuda avrupalı kızlara benzemeye başladı :D :d
52 Yorumla- +1 yıl
avrupa kizlarini geçti bile
- +1 yıl
@Yalnizlik007 parazitlik yapma kardeşim..
+1 yılYalnız son maddede Türk kızı namuslu olayına girmişsin. Artık nesile bakarsan Avrupa ile fark kalmadığını görürsün.
50 Yorumla
+1 yılAvrupa derken hangi Avrupa... Mesela Güneye indiğinde Avrupa da kızlık önemlidir. Katolikler için aynı Müslümanlar gibi kızlık önemlidir. Aile önemlidir. Ayrıca Türk kızları ne kadar edepli namuslu sitede görüyoruz.
21 Yorumla- +1 yıl
Kızım sen hayatında kaç avrupalı tanıdın..
Galiba kiskaniyirsun yani anlamadim. Cok sacma bir soru olmus ve neye dayanarak dedigini merak ettim?
56 Yorumla
+1 yılPek bir fark kalmadi son 10 yildir... O dedigin kizlardan kalmadi.. Sunu yapar bunu yapar dediklerin...
%98 i patlak bizim %97 sanirim bir tik ondeyiz 😂10 YorumlaAvrupalı birisi için adetler yoktur. Kafana göre yap düğünü;Türk birisi için gelsin, kınalar nişan hediyeleri😁. Ama Türk kızı için değer bizde yaşanan aşklar çok farklı.
00 YorumlaŞaka mı bunlar? Kaç kez avrupada yaşadın gittin gördünde bunları söyleyebiliyorsun?
41 Yorumla
+1 yılYahu hehe o dediğin türk kızları eskidendi. Simdi avrupalıların yapmaya utandiklarini türk kızları yapiyor
20 YorumlaTürk kızları kendini nimetten sanar ama g*tlerindeki b*ku temizlemeyi 30 yaşında öğrenirler :D
31 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılTürk kızları bir an önce sevgili koca bulma peşinde avrupalı kızlar sadece kendilerine ideal bir eş bulma düşüncesinde aradaki fark büyük bence
10 Yorumla
+1 yılAvrupalılar bir harika bence.
Tamda benim istediğim türden insanlar varmış.
Bazen orada yaşamayı düşünüyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet Avrupalı kızlar kızlığını bozuyor doğru Ama Türk kızlarını Savunman Ayrı saçmalık türk kızları son yıllarda avrupalılar kadar kendini patlattı masum sayılmazlar siz türk kızları yabancıları seviyorsunuz biz neden sevmeyelim bide yorumlarda kızlar gelmiş burda avrupalı kızları savunması normal sözde yabancı erkekleri seviyorlar ya kızlarına laf getirtmezler hanfendiler sen onları savunarak yannış yapmışsın olan yine sana oldu
00 YorumlaSana konuyu cok yanlıs anlatmıslar. Sana cok yanlıs anlatmıslar mevzuyu.
20 YorumlaÇok yanlış tanımışsın sen o kızları... Anlatmaya başlarsam kelimelerimle dünyanın etrafını 7 kere sarabilirim.
10 Yorumla
+1 yılzalımca güldüm birilerinin çok derin yararları var galiba 😂😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılavrupalı kızlar bilmez muslum babadan bir parca dinleyip ask acısı cekmeyi😂 kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde desem o my god der mk😂
10 Yorumla Madem böyle düşünüyosun neden Avrupalılara özeniyosun?
20 Yorumla
+1 yılHangi erkek seni Avrupali kız ile kıskandırdı be hagahagg
210 Yorumla- +1 yıl
Bana mı dedin ama çok üzüldüm yapma be hagahagahagg
- +1 yıl
Az sonra...
- +1 yıl
Ya gece gece şu alkolü içmeyin be sonra aşık oluyorsunuz gahahahag
- +1 yıl
Bakın utanicam heeee hagahagahag
Ulan ben Avrupalı bir Türk’üm senin bu dediklerin hakaret ayıp kendini övmek kandırmak için bizleri kötülüyorsun yazık sana!
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılyok avrupalı kızlar evlenmezler. peki evlenmiyorlarsa o ccukları kim yapıyor?
22 Yorumla- +1 yıl
@BuseKrmn tabi canım almanya 87 milyon nufusu olan bir yer , evlilik dışı cocukları ile bu nufusa geldiler.. sen öyle mi düşünüyorsun? sizden daha cok evcimenler.
+1 yılvarmıymış bu ülkede bakire sadece sitede bile kızların seks sorularından geçilmiyor be :D :D
31 Yorumla- +1 yıl
eksile eksile gerçekler hep acıdır :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılizmirli bir hatun böyle bir soru sorarmi hic avrupalisida kimmis pehhh
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım çoğu kız hepsi sevgili derdinde. namuslu patlak olmayan Türkiye de 2/3 dür.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kültür farki heryerde var ama bizim dinimizde uymuyor böylece kiyslama gereksiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme gitmemize gerek yok onlar her yqz burdalar. Bodrum ve alanya bizim. Ağirliyoruz bol bol.
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının %98i bekaretine zeval gelmesin diye başka her yoldan ilişki yaşarlar
44 Yorumla- +1 yıl
Kadında bekaret arayan erkeklere de böyleleri müstehak zaten
- +1 yıl
@Seraserser kimse bir başkasının pipisinin ya da kukusunun bekçisi değildir.
Tutturmuşlar bir bekaret gidiyor. - +1 yıl
Ee iste ne diyim
- +1 yıl
@Seraserser benim eleştirim bir kadının hemcinsleri için “kızlığı patlatmış” ifadesine bir eleştiriydi. Bir kadın hemcinslerine böyle hitap ediyorsa karşı cinsten saygı görmeyi beklemesi acınacak bir durum.
Yaşın kaç senin bukadar şaçmalamak icin 18- olmalisin.
10 Yorumla
+1 yılAvrupalı kızda ego tirip naz kendini beğenmişlir ve kuruntu yok ama bizim kızlarda bunlar ve daha fazlası var hemde fazlasıyla
02 Yorumla- +1 yıl
Ben her gün iş gereği yüz yüze konuşuyorum her milleten kızlarla inanın yok yani😊😊
+1 yılAvrupa kızı manyak basit ama Türk kızı koddumu oturtur :D
00 YorumlaTürk kızı ise namuslu edepli bir kızdır jdkddkdodjrjrkdle hepsi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 sene okudugu halde evlenince calismam etmem
annemlerin yanında ev al
altima araba isterim
10 tane bilezik şu kadar set isterim diyip
evliliği erkeği sömürmek olarak goren Türk kızı isterse Osmanlı sofrası kursun umrumda olmaz00 YorumlaGercek ahlakin ve namusun bacak arasında değil beyinde olduğunu ne zaman öğreneceğiz. Turk kadınları çok zor ve devamlı ilgi istiyor.
00 Yorumla
+1 yılAvrupalı evlenmek icin yatlar katlar setler istemez
31 Yorumla- +1 yıl
vallahi dogru
Avrupalı kızlar ön yargılı değil mesela
-selam
- ne yazıyorsun be sapık canım (Türk)
-selam
-selam Buyrun nasıl yardımcı olabilirim (yabancı )10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupalı derken yabancıları kastetmediysen aptalsın.
00 YorumlaBiri Sünnetsiz erkek ile evli biri sünnetli erkek ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupa kızı patlak da olsa bile bisikletten düştüm demiyor en azından
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlatmış diyorsun da bu ülkede de çakma bakireden geçilmiyor ortalık:)
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Dolmayla insan kıyaslamak : /
40 Yorumla
+1 yılavrupali kiz avrupalidir turk kizi da turkdur😁
31 Yorumla- +1 yıl
hu arada tamam turk kizlarimizda cok namuslu ooanlarda var ama cogusu namus ayagina yatan patlaklardan ibaret
+1 yılGördüğüm en boş yazıyı yazmışsın
62 Yorumla- +1 yıl
Ne demek 😊
+1 yılŞaka gibisin valla bak
30 Yorumla
+1 yılSabah sabah güldürdün :D
10 YorumlaAvrupalı kızlara güven olmaz güvenen erkekler...💫
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılBuralar kıskançlık koktu😄
00 Yorumla
+1 yılCeren neler duyuyorum ben ceren
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da avrupada sonuçta😄
10 Yorumla
+1 yılTurk kizlari terk kokuyor
10 YorumlaSarma sarmak atomu zordu haklisin
21 YorumlaAvrupali kezodur. Turk medeniyetidir
11 YorumlaSeni linç edicekler..
Demedi deme.00 Yorumla
+1 yılTürk olması en büyük ayrıcalık zaten