13 gü

Arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor erkek arkadaşımın yaşadıkları şeyler travmaları var Ben artık çok yoruldum?

Ya şöyle anlatayım ailesi en başından beri bizim birlikteliğimizi istemiyordu çünkü onu başka biriyle evlendirmek istiyorlardı. O karşı çıktı, beni savundu, ailesini, anneannesini, annesini karşısına aldı. Şu an çok şükür karışmıyorlar ama ayırmak için daha yol denediler, büyü bile yapıldı. Neyse, toparladım ama şimdi tutturdu işte benim hiçbir birikimim yok. Maddi manevi ehliyetim de yok işte. Yani sürekli benim moralimi düşürüyor. Mesela bundan bir ay öncesinde hani ona güzel şeyler, motive etmeye çalışıyorum, güzel şeyler vaat etmeye çalışıyorum, hani güzel düşün güzel olsun diyorum. Yani izin günlerinde yapacağı aktiviteleri bile öneride bulunuyorum ama hâlâ işte benden bir çocuk olmaz, işte saçım yok, kelim, kendimi beğenmiyorum, yani böyle böyle benim de moralimi düşürüyor. Ben KPSS'ye hazırlanıyorum, hani şu an moralim o kadar berbat ki, hani kitaplar önemli ama beynime girmiyor ve artık ona böyle iyi etmeye çalışmaktan çok yoruldum, yani iyi ediyorum ama hâlâ kötü, yani beni de kötü yapıyor. 4 yıllık da bir ilişkim var. Ne yapmam gerekiyor? Yani ne yaparsam bunu unutur? Hani şöyle diyeyim, çok düşünüyorum, anı yaşayamıyorum diyor. Ne yaparsak yani
Arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor erkek arkadaşımın yaşadıkları şeyler travmaları var Ben artık çok yoruldum?