Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Anlıyorum ama şunu söyleyeyim: duygusal olması tek başına bir sorun değil, sana nasıl yansıdığı önemli. Ben olsam önce şunu ayırt ederdim; duygularını yaşıyor mu yoksa beni de sürekli o duygunun içine mi çekiyor. Eğer her şeyde ağlama noktasına geliyorsa bu beni yorar, açıkça söylerim. Ama duygularını bastırmasını istemem. Uyum yoksa da kendime dürüst olurum, çünkü herkes her yapıyla mutlu olamıyor.
01 Yorumla- 6 ay
Evet öyle bu hali beni çok yoruyor ve üzüyor olan bana oluyor gibi hissediyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayArasıra duygu değişikliği yaşadığı oluyor mu
belki içine düştüğü şey duygu durum bozukluğu da olabilir çünkü duygu durum rahatsızlığı olan kişilerde duygular, olaylar karşısında şartlara uygun olmayan şekilde ortaya çıkar, rahatsızlığı yaşayan kişiler aşırı üzüntü, aşırı neşe veya her ikisini birden yaşar ve bu süreçte duygulanmaları abartılıdır, çünkü hemen hemen her insan hayatında duyguların inişli çıkışlı zamanları olur ayrıca bu rahatsızlık kişinin iş, aile ve sosyal hayatını olumsuz şekilde etkiler ve ben bu konuda ona destek olmanı vede daima yanında olmanı tavsiye ederim şimdiden gelmiş olsun şifa diliyorum02 Yorumla- 6 ay
Yorumunuz için teşekkür ederim dediklerinizi harfiyen uyguluyorum sağolun
- 6 ay
Rica ederim Allah yâr ve yardımcın olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayDuygusal olması güzel ama her şeyin fazlası yorar. Bazen insan sevse bile nefes almak ister, bu kadar basit.
21 Yorumla- 6 ay
Gerçekten yorucu o halini görünce bende de bitmişlik oluyor tükeniyorum ikimizide yoruyor bu seferde
- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
6 ayOlabilir.. onu o haliyle kabul edip benimsemen gerekir
14 Yorumla- 6 ay
Bende tam olarak öyle düşünüyordum lakin bazen duygu değikliği çok çabuk oluyor anlam veremedim eskiden böyle değildi başka sıkıntıları mı var diye düşünüyorum.
- 6 ay
Araştır bence.. duygu durum bozukluğu genelde psikolojik bir sorundur.. karşındakini iyi tanı derim
- 6 ay
Teşekkür ederim yorumun için iyi geceler dikkate alacağım
- 6 ay
İyi geceler..
Yapay Zeka Cevapladı
Erkek arkadaşının duygusal olması aslında kötü bir şey değil, aksine kalbinin yumuşak olduğunu gösteriyor 💕 Ama senin zorlanmanı da anlıyorum, insan sevdiğini üzgün görünce içi gidiyor 😔 Böyle anlarda onu değiştirmeye çalışma, sadece yanında olduğunu hissettir. “İstersen konuşabiliriz, istersen sarılıp susalım” gibi şeyler söyleyebilirsin 🤗 Sen duygusal bir partnerle olmayı seviyor musun, yoksa seni yoruyor mu? 💭
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O zaman neden sevgili oldun? Diye sorarlar.
03 Yorumla- 6 ay
O zaman iki aydır böyle zaten derler
- 6 ay
4 yıldır beraberiz kimin ne olduğunu biliyorum bu aralar üst üste şeyler yaşadı bekledim geçmedi duygusallığı
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 6 ayayrılabilirsin
01 Yorumla- 6 ay
Ayrıl diyince ayrılınmıyor
6 ayBipolar olma durumunu degerlendirmelisin. Öncelikle yaşadığınız sorunu daha iyi tanımlamanız gerekiyor. Alıngan biri olduğunu mu kastediyorsunuz? Melankolik biri olduğunu mu? Depresif ve içine kapanık biri olduğunu mu? Duygusallıktan kasıt ne gibi sorunlar yaşadığınızı tarif edebilirseniz daha net görüşler belirtebiliriz. Duygusal biri olmak, belirleyici ve ayırt edici bir kriter değil. Olaylara yüklediği anlamlar ve çıkardığı sonuçların fazla mı karamsar olduğundan dert yakınıyorsunuz? Belki major depresyon? Ayırt edici noktaları belirterek sorunuzu yeniden sormalısınız. Geçmiş olsun.
01 Yorumla- 6 ay
teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayEvet duygusal erkek olabilir tabi. Evet biz tas kalpli degiliz. Evet herkesin donem donem sorunu olabilir. Evet hepimizin basina hayatimizi zindan eden bunalim donemleri olabilir.(Yasandi) Evet hepimiz birseyleri kaybedip bunun depresyonunu yasayabikiriz (buda yasandi) evet tabi bunlari soylemesi kolay yapmasi zordur. Evet tabi deresyonu olan birinin yardima ihtiyaci vardr. Ancak; sen onun anasi degilsin. Sen onun velisi de degilsin. Sen onun esi de degilsin. Yoruldugunla kalirsin. Kendini uzdugunle kalirsin. Geriye donup baktiginda gecen zamana bakip hayiflanirsin. tedaviyi red eden, seninleyken ofkesini ve icindeki uzgunlugu desarj edemeyen, senden baska bir cikis arayan biri iyilessede korun gozun acilinca ilk attigi sey olan asasi gibi ilk durumda senden ayrilir. Sevgi bir cok seyi cozer bir cok sorunu absorbe eder. Edemiyorsa artik durmanin kimseye bir yarari yok demektir...
02 Yorumla- 6 ay
teşekkür ederim yorumun için teşekkürler
- 6 ay
Roca ederimm 🤗🌹
Fazla dsunuo paranoyaklik yapiyor olsa gerek beraber aglamaniz daha hos olacaktır şahsen ben oyle yapiyorjm dürüstçe duygum soylemek icin saatlerce konussam bile gercekleri ogrenince bir kendibe guveni geliyir nne kadar dusunceliymis arsinizda aglamaktan cekinmiyirsa duygusunu gösteriyor bu cok guzel. Beraber ne hissettiginizi korkunuzu ve endisenizi soyleyin tabi toparlasin ama her zaman aglamamazlik olmaz
01 Yorumla- 6 ay
Haklısın
6 aySadece kendi hayatınla ilgilen.. sorunlarını dile getirme hiçbir olumsuz paylaşımı ona soyleme.. onun mutsuzluğu varsa seninle paylasmissa hayatım mentalin yorulmuştur söyle böyle dinlen sunu bunu yap şimdilik de onu anladığını ve ilgilendiğini belirt ama onunla oturup hiçbir sorunu da konuşma. Sen de gizemli ol ha bi de vazgeçilmez olmanın sırları Esra Ezmeci'nin kitabini okuyorum bu alıntılar oradan aklımda kalanlar sen de okuyabilirsin hatanın kıyısından dönmüş olursun en azından düşünüyorum ki biz duzelirsek çevremiz de düzelir
02 Yorumla- 6 ay
teşekkür ederim yorumun için
- 6 ay
Rica ederimm😊😍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayAğlatma sende minik tırtılını :d ağlasın kenarda , dokunma ağlasın rahatlar.
11 Yorumla- 6 ay
İyi şu an dökmüş içini :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen kendini düşün, duygusal bir erkeğe çekemiyorsan ayrıl derim. O ağlıyor diye kendini zorlama kendi değerini kaybetme. Duygusal hassas birisi ve bazı şeyleri ağlaması bana itici geliyor böyle erkekle evlenmem 🙂 sen kendi değerini bil.
03 Yorumla- 6 ay
Bunca yıl beraberiz 2 aydır böyle çok sinir oluyorum banada kötü gelmeye başladı ama çözülecek umarım
- 6 ay
Evet seviyorum herşeyden çok
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hep mi böyleydi? bazı dönemler olabiliyor. içine atmasından daha iyi yoksa bi anda patlar agression ortaya çıkıyor. psikiyatriye veya psikoloğa görünsün. psikolog köklere iner ama psikiyatri hızlıca çözer. ama bedeli vardır.
01 Yorumla- 6 ay
Bedeli önemli değil de psikiyatriyi redddediyor şu an da
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayBende de boğa var daha gözünün dolduğunu görmedim (11 yıl oldu )🙄 Bende geneli duygusuz zannediyordum. Ya adamı çok üzüyorsun ya da hakikaten duygusal erkek var 😄
11 Yorumla- 6 ay
Yok yok hakikaten duygusal erkek var
6 ayBende bir tartışmada falan benimde sesim elim titriyor gözlerim yaşardığı oluyor neden bilmiyorum neden ama mesela lisede falan bunu düşünerek kimseyle tartışmazdım hemen gözüm yaşarırdı lise 2 de küçük boks kursuna giderdim bir süre sonra geçti ama şu an yine bi tartışmada elim ve sesim titrer ama göz yaşarması artık olmuyor boks kursuna gitmiş olmamla bağlantılımıydı bilmiyorum
01 Yorumla- 6 ay
Abimde aynı böyle hala da öyle sinirden eli ayağı titrer full adrenalin yaşar 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aySizlerin bu doğanizi çözdüğümden beridir aşık olamıyorum. Bi tık kalbimde oynama görünce hemen uzaklaşıyorum. Bu kafanizla çoğu erkeği aşktan soğuttunuz
02 Yorumla- 6 ay
Aşık olma en iyisi çabuk yaşlanırsın
- 6 ay
2018 den bu yana tövbeliyim zaten
Belkide çocuktan kalma bilinc altı sorunları vardır 🥲 once anlamaya calıs, sorunun ne oldugunu. gercekten seviyorsan, terapi almaya yönlendir. Hatta beraber gidin yanliz hisetmesin zaten onlar ayri ayri yonlendirme yapiliyorlar.
Balık burcuysa sessizce uzaklaş, ağlayarak, bayılarak herseyi sana yaptirabilir, felegini sasarsin🫥04 Yorumla- 6 ay
Yok kova burcu da şuanlık tedaviyi reddediyor daha sonra psikoloğa giderim dedi
- 6 ay
Bu onun karakteri mi yoksa geçici bir dönem mi?
Eğer bu onun temel karakteriyse, onu değiştiremezsin. Sen daha rasyonel, o daha duygusal ise bu bir karakter uyuşmazlığına dönüşmüş olabilir. Bir ömür boyu bu yükü taşıyıp taşıyamayacağını tartmalısın.01 Yorumla- 6 ay
Sadece şimdilik böyle daha önce hiç böyle olmadı
Hiç sevmiyorum sulugöz insanları hayat zaten yoruyor bi güler yüz eğlence komedi olmak partnerini sevindirmek zor mu bu kadar yani terapiye gitsin böyle insanlar toplu ya
04 Yorumla- 6 ay
Normalde öyle birisi değil asla baya sert turtuğunu koparan biri ama son 2 aydır aşırı duygusal felaket depresyonda falan
- 6 ay
Teşekkür ederim hep onunlayım kendine zarar vermesin diye elimden geleni yapıyorum saol yorumun için
6 ayister inan ister inanma o kişiye niyet ederek 313 defa bir oturuşta Ayetel Kürsi okursan onun üzerindeki sıkıntı gider ciddiyim
02 Yorumla- 6 ay
313 defa değil o 3 defa
- 6 ay
Keyfin bilir
6 aygit kronun tekinin biriyle ol yarın bir gün haberini alırız artık duygusal olsak suç olmasak suç bir şey beğenmiyonuz duygusal erkek sahip çıkar sen ağladığın da o da ağlar böyle adamların kıymetini bilmezseniz yarın bir gün mumla ararsınız o sevgiyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayO zaman bu konuyu onun ailesiyle konuş neden olur böyle ne yapman gerekir bir onlara sor bunu
04 Yorumla- 6 ay
İletişime geçtim sadece zaman tanı dediler
- 6 ay
O zaman onu iyi tanımaya çalış hassas olduğu konuları öğrenmeye çalış ve ona göre davranmaya çalış..
- 6 ay
Öyle yapacağım teşekkürler
- 6 ay
Rica ederim hayatım piskologlarla geçti oncin hassas bir insana nasıl yaklaşman gerektiğini az çok biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
6 ayÜzme o zaman, zor bişey değil, alttan al biley olmaz, buraya yazman bile saçma bazı kızlar sana ayrıl diyecek çünkü onlar medeniyetsiz biri.
01 Yorumla- 6 ay
Ayrıl diyorlar zaten ama konu farklı ayrılmak çözüm değil şu an
6 ayRuhsal sıkıntıları olabilir. Bir terapiye gitmeyi deneyebilir ya da psikiyatri muayenesine girebilir.
04 Yorumla- 6 ay
Tedaviyi reddediyor gitmek istemiyorum
- 6 ay
Anladım. Böyle olmaz, sonuçta çözüm bulunmalı. Bu durum direkt olarak onu, dolaylı olarak da seni etkilediği için bu durumu değiştirmeye yönelik çabalamalı erkek arkadaşın. Ben de duygusaldım ama terapi ile duygularımı büyük ölçüde yönetmeyi başardım o yüzden söyledim bunu.
Neyse, umarım çözüm yolunu reddetmeyi bırakır da ikna olur. - 6 ay
teşekkür ederim yorumun için
- 6 ay
Ne demek, rica ederim...
Çok duygusal mı? Bence hiç takılma aslan parçası ne oldu diyip dalga geç knka hejdjdnejd
02 Yorumla- 6 ay
Ahahahahah
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sen daha duygusal ol çivi çiviyi söker hesabı 😅
02 Yorumla- 6 ay
İyi fikir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayuyyy ana kuzusuuuu sal gitsin anasının dizlerinin dibine uğraşma
01 Yorumla- 6 ay
Ana kuzusu değil sadece bu aralar böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
6 ayBen ayrılırdım. Erkeğin o kadar duygusalı çekilmez.
02 Yorumla- 6 ay
Çekiyoruz maleseff
- 6 ay
Tercih tabi ki. Hep mutlu olun ♥️
6 ayistemiyorsan birak gitsin. duygusal erkek ariyan cok🤣
01 Yorumla- 6 ay
Evet farkettim herkes duygusal erkek istiyor cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
6 aybenimki de öyle yapacak bir şeu yok srviyorsan katlanacaksın
01 Yorumla- 6 ay
Mecbur katlanacağız
Aşırı duygusallık insanı yorar iki tarafıda yorar 😬denge önemli
01 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle
Kadınlar olarak siz hep aynısınız biz size bir şey diyor muyuz
02 Yorumla- 6 ay
Kadın erkek bir mi kadın nazik bir varlık zaten dokunsalar ağlarlar
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. katlan ya duygusal erkek iyidir duygusuz olmasindan karsisindakinin hislerini daha iyi anlar
02 Yorumla- 6 ay
Harfi harfiyen katılıyorum sana teşekkür ederim yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ayrıl knk bugün gözü dolan yarın bir olayda kaçıp görselde ki gibi yastığa sarılır ağlar prenses
06 Yorumla- 6 ay
Ayrılmak çözüm değil çözüm sorunu çözmek psikolojisini düzeltmek yalnız olmadığını hissettirmek lazım
- 6 ay
Yavrum sorunu çözdük mü dedim sorunu çözmek lazım demişim
- 6 ay
Sert biri genelde tavırcı bu aralar duygusal duygular içinde işte iki aydır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
6 ayTravması ne onun ortaya çıkarılması gerekli
Sonrasında bunun üzerinde profesyonel destek02 Yorumla- 6 ay
Dediğin şey doğru yakını vefat etti kediyi kayboldu depresyonda tedaviyi reddediyor
- 6 ay
Öncelikle durumu kabullenmesi lazım
şu an defansta ve yüzleşemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayevet kızlar eğer duygusallığı az erkek diyorsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz 👉✉✉
01 Yorumla- 6 ay
.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayDoğum gününde prenses elbisesi ve tacı hediye et 😂
02 Yorumla- 6 ay
Şakacı seni 😅
- 6 ay
Gayet güzel hediye olur bence 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
6 ayDuygusallık günümüz dünyasında iş görmüyor soğukkanlı olanlar hayatta kalabilir
01 Yorumla- 6 ay
Haklısın katılıyorum sana
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. o kadar kötü bir şey mi bu? ekstrem bir örneğin var mı?
02 Yorumla- 6 ay
Yakınını kaybetti o yüzden bu durum da bende alttan alıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayAynı benim ex. Hiç çekilmez dkwkdk
17 Yorumla- 6 ay
Ex mi ahahahaa bayılıyorum şu çoklu ilişki merakınıza hemcinslerim doymuyor erkeğe iki üç erkek birden takılmayı seviyor.
- 6 ay
Ahh tatlım hayatımda ki tek ilişkimdi ve 2 sene dayandı
- 6 ay
Sen de maşallah yeni exlere doğru gidiyorsun djekdkdd
- 6 ay
Ex’le işim olmaz kuzum benim ben kendimden feragat edip sevdiğimi ayağa kaldırmaya çalışıyorum onun yanında oluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum zor ama kolay şey yoktur sen neden ayrıldın neden 2 yılda bitti az bir zaman değil
- 6 ay
İşte bazı seyler çabalamayla olmuyor kimseyi değiştiremezsin herkes sadece kendini değiştirebilir. Kendin degisirsen dünya değişir değişim içerden başlar. Yumurta içerden kırılırsa can bulur. Bu sözler hiç boşa değil. Son zamanlarda barış muslu beynine format at kitabını okuyorum. Acılarla travmalarla EFT yöntemi ile yüzleşip arındırmayı amaçlıyor. Sende sevgilin icin bak istersen. Beden kayıt tutar kitabını da öneririm. İnsanım değişimi dönüşümü icin cok iyi şeyler anlatılıyor
- 6 ay
Haklısın teşekkür ederim önerin için
- 6 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayduygusul insanları uzmeyinnn
11 Yorumla- 6 ay
Dünya hassas insanlar için cehennemdir (sevgiyle yaklaşım bu halini kabulleniş en iyisi)
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
6 ayöyle erkeği öper dururum ben kıyamam
15 Yorumla- 6 ay
Aynı kafayız seninle ama işte bu hali yoruyor insanı insan üzülüyor zararı ikimizede oluyor
- 6 ay
mesela en son neye üzüldü
- 6 ay
En son yakınını kaybetti ondan dolayı depresyonda ve evcil hayvanı kayboldu ne bilim hediye aldım hediyemi yanlışlıkla kaybetmiş ona üzülmüş falan daha çokça şey var bu bazıları
- 6 ay
yakınını kaybettiğinde ağlaması normal evcil hayvanı kaybolduğundada ağlaması normal bunlar ayakın zamanda aldığın hediyeyi kaybettiyse her şey çok üzerine geldiği için yine ağlaması normal
- 6 ay
Bende destek oluyorum kolay değil tabiki anlıyorum onu da tabiki bazen uzak dur tek başınada bırakıyorum
6 ayiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ERKEK ADAM AĞLAMAZ. ağlasa dahil 1 2 sefer olur bende ağlamiştim sevgilimin yaninda ama her dk ağlanmaz yaw
01 Yorumla- 6 ay
Yaw hehe tamam aynen
6 ayKanka tamam seviyorsun iyi hoşta millet yorum yapmış fikir vermiş millete saydırmışsın ne diye sordun soruyu o zaman
11 Yorumla- 6 ay
Ne alaka haddini bilmez iki üç kişiye saydırdım onun dışında kimseye bir şey demedim abarttın biraz
6 ayÇok zor bir durum ve sevisirken bile zevk alamazsın bu kadar duygusal ise
22 Yorumla- 6 ay
:)
- 6 ay
Biraz sert olmalı bence, yoksa burada da göz yaşlarını tutamaz jghdgffv
6 ayBenim erkek arkadaşımda öyle. Yani sizi bilmiyorum ama çok yormadıkça gayet güzel bence.
02 Yorumla- 6 ay
Depresyon da olduğu için böyle yoksa aramız iyi yani bir an önce eski haline döner en kısa zaman da umarım
- 6 ay
Çok üstüne gitme bence ben pişman oldum. Yavaş yavaş açılır eski halinr döner umarım
6 ayAyrıldıktan hemen sonra eski sevgilisiyle barışan erkek ne yapmaya çalışıyordur?
01 Yorumla- 6 ay
Anlamadım yorumunu
Dayanamıyorsan ayrılacaksın başka yapacak bir şey yok
02 Yorumla- 6 ay
İllaki bir yolu vardır
6 ayKabullenmek lazım yapacak bir şey yok değiştiremiyecegine göre
02 Yorumla- 6 ay
Kabullendim ben
- 6 ay
İyi en güzelini yapmışsın
Açıkça konuş neyi kaldıramadığını anlat birlikte çözüm bulun
01 Yorumla- 6 ay
Dediğini yapmaya çalışıyorum zaten şu an da
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayBaşak ☺️
11 Yorumla- 6 ay
☺️
6 ayOlduğu gibi kabul et, ilişkiyi akışına bırak.
11 Yorumla- 6 ay
Evet muhtemelen öyle yapacağım teşekkürler
6 ayBir erkeğin sulu goz olması sıkıntı ya
117 Yorumla- 6 ay
İnsan sonuçta bir şekilde kırmadan üzmeden yaklaşmak lazım herkesin geçmişinde aşamadığı sorunlar olmuştur teşekkür ederim yorumun için
- 6 ay
Kesinlikle sana bol sabır diliyorum
- 6 ay
teşekkür ederim :)
- 6 ay
Burcun yengeç veya balık mı bu arada
- 6 ay
Burcu*
- 6 ay
Burcu kova
- 6 ay
Alla Allah kovalar da hiç duygusal olmaz aslında demekki karakteri oyle
- 6 ay
Başak ile kova uyuşmazlığı
- 6 ay
Aşkım başak mısınnn bende başağım kova biri hayatıma girmişti duygusal olarak erişemiyordum cocuga
- 6 ay
Normalde sert tavırgan asabi biri ama son iyi aydır felaket duygusal üzülüyorum her haline eskisi gibi bana kızmasını bile özledim
- 6 ay
aşkım hayatında bilmediğin bi şeyler yaşıyor olabilir mi ailevi sorunları falan
- 6 ay
Biraz karakter ile alakalı burçlara vs ilgisi inancı yok zaten burçlar banada zaman zaman saçma gelmiyor değil :)
- 6 ay
Yakın zamanda bir yakını vefat etti kedisi evden kaçtı ona bir hediye almışsın doğum gününde onu kaybetti herşeye üzülüyor duygusallaşıyor herşeyi umursamıyor
- 6 ay
bazı şeyler üst üste gelince duygusal baglaması normal o zaman aşk
- 6 ay
bana da bazen saçma geliyor ama çoğu zaman burclarla ilgili olduğunu dusunuyorum sevgilim terazi burcu mesela o da bazen beni hiç anlamıyor gibi hissediyorum hassasiyetlerimi vs. detaylı düşünmüyor cunku hava burçları cidden rahat yasayan bir burç grubu
- 6 ay
Haklısın gerçekten öyle musmutlu olursunuz umarım 💜
- 6 ay
teşekkür ederim canım sizde umarım hep mutlu olursunuz 🩷
- Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı.
6 ayBurçlarla alakası yok bildiğin süt çocuğu
02 Yorumla- 6 ay
Burçlarla alakası olduğunu kim söyledi ayrıca süt çocuğu sensin yargılayan stabil erkek tipisin yorumun da anca bu olur zaten
- 6 ay
Başak felan yazdığın için dedim onu yani burçlara bakma diye
- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
6 ayCiddi düşünüyorsan ileride ciddi sorunlar yaşarsın
01 Yorumla- 6 ay
Katlanacağız mecbur
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
6 ayçok zor Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- 6 ay
teşekkür ederim Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alttan al diyeceğim de ne kadar alacaksın ki daha
01 Yorumla- 6 ay
Doğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
6 aySenin yerine o yapıyor duygusallık
02 Yorumla- 6 ay
Olabilir erkeklerin duygusallığı hiç çekilmiyor ama
- 6 ay
Çekilmez evet yorucu ve itici
Çok duygulu erkek olamaz bence
01 Yorumla- 6 ay
Oluyor isteyene çabalamasını bilene
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDestek alsın psikolojik sorunları vardır
03 Yorumla- 6 ay
şu an da tedaviyi red ediyor başka zaman giderim diyor
- 6 ay
Seni yorar koca adam yetiştirirsin
- 6 ay
Katlanacağız yapacak bir şey yok onsuz olamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yengeç burcu mu, siz de ikizler misiniz?
03 Yorumla- 6 ay
Hayır kova bende başak
- 6 ay
Duygusallık iyidir
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Merhametli insanların kıymetini bilin
03 Yorumla- 6 ay
Ağzına sağlık anlayan yok ki
- 6 ay
👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Sürekli annesi gibi davranman lazım çok yorucu
01 Yorumla- 6 ay
Biraz öyle ama elbet düzelecek sonsuza kadar böyle sürecek değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayKonuşmayı deneyebilirsin
02 Yorumla- 6 ay
Çok konuşuyoruz ertesi gün yine aynı suratı asık gülmüyor, bir yerlere bakıp dalıyor. (Bu hali canımı acıtıyor)
- 6 ay
Bu duygusallık değil ya depresif biraz sorun fizikselde olabilir d vitamini aşırı etkiliyor belkide vücudu bitik olduğu için enerjisi düşük ve depresiftir bence çaresi önce doktora sonra spora
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat