Ailemle ve abimin nişanlısıyla yaşadığım kıskançlık, düğün iptali ve psikolojik çöküş sürecinde ne yapmalıyım?

Öncelikle iyi geceler, aklı selim insanlar olduğunu düşünerek buraya derdimi yazıyorum çünkü kimseyle çözemedik ne de laf anlatabildik. Daha öncesinde ev halkı yüzünden 35 yaşında bir adama aşık oldum, aşık olmamdaki en büyük etken maddi durum, çok çok zengindi, ultra lüks arabalar, villalar, fabrikalar tabii ki 22 yaşında cahil bir kız olduğum için bu durum pek uzun sürmedi. Bu süreçten sonra uzunca bir süre depresyona girdim, psikologlar, psikiyatirler, antidepresanlar, bir kere de intihar ettim, 4 gün yoğun bakımda yattım. Bu süreçleri psikolojik destek, antidepresan derken atlattım dediğim an abimin evlilik süreci işin içine girdi. Ben hastaneden çıktıktan 15 gün sonra istemesi oldu, tanıdığımız bir kızdı zaten. Daha sonra nişanı geçen sene oluyor bu olaylar, dün de düğünü olacaktı, o kısmı anlatacağım, olmadı zaten.

Ben bunlar nişanlandığında, sözlendiğinde çok çok zorlu süreçten geçiyordum, hastaneden yeni çıkmıştım, kimsenin gönlünü edecek durumda değildim, antidepresan zaten sakinleştiriyo, baya bir süre sakindim. Gel gelelim ki dananın kuyruğu kopup olaylar çok farklı yerlere patlayana kadar, benim bu süreç bitti, benim psikolojim düzeldi, düzelince antidepresan bıraktım. Antidepresan olmayınca da zaten ben konuşkan biriyim, işte iş yeri açma durumum var, eğitimlere gidiyorum kuaförlük için falan durumlar böyle. Abimin nişanlısıyla da aramız iyi, ta ki konu benim lüks şeylere para harcamam, çok gezmem ve sözde şımarıklığıma gelene kadar. Kendimi ne tarz bir yerde bulduğumu bilmiyorum, aldığım makyaj malzemesinden tut giydiğim kıyafete, ayakkabıya, gittiğim kuaföre kadar abimin nişanlısı, annesi, iki tane ablası bu olayları abartana kadar.

Ben her zaman marka şeyler alan biriyimdir, babamın durumu iyi, bu kız da stabil, gereksiz şeylere para harcamaz. Ben Prada'dan gözlük alırsam, o Vogue'den alır. Kazanç ortak olduğu için abimi dolduruşa getirdi, şu bu, baya kıskançlık yaptı. Bunun yanı sıra ben gelin makyajımı ona yaptırmam falan demiş anneme, ben de nikahta bunun resmini Instagram'a atmadım diye ortalığı ayağa kaldırdı. Annesi anneme gelip kızın para harcamasına dikkat et falan, baya dedikodular oldu. Ben konuşmadım, o konuşmadı, bunlar etken değil ta ki kınadan bir gün önceye kadar. Babam, annem, ben, abim, bizi yemeğe davet ettiler köylerine bu arada ve kız sürekli köy derdinde, benim asla sevdiğim bir şey değil.

Gittik oraya, alkol alkol alkol, ölüyorlar alkol diye, içtiler falan, baya kalabalık, eğlence var. Babamla orada bi adam tartışınca babam gidiyoruz diye kalktı, sonra kızın babası babamın yakasında tuttu, abim de bağırdı sen babama böyle yapamazsın diye. Sonra orada baya kavga oldu, biz annem, babam, abim arabamıza bindik geldik. Abim istemiyorum, şu bu, düğün gününe kadar günlerce istemiyorum, başıma bela ettiniz bu kızı diyen adama bir şeyler oldu neyse. Sabah oldu, kına var akşam, bi baktık düğünümüz iptal olmuştur diye her yerden paylaşmışlar, istemiyoruz, şu bu, soruyorlar abime istiyon mu falan, ısrarla yok diyo.

3 gün önce oluyo bunlar, şu * da evde babama bi şey diyemiyor, arkasından babam iki bardak alkol aldı ortalığı karıştırdı diyormuş. Benimle konuşmuyo, sağda solda diyormuş ki ezgiyi şımarttılar falan. Konuşmuyoruz, hayatımda evde olay çıkması ilk defa başıma geldi, problemim oluyordu ama benim kendi içimde. Kesinlikle saygısız, kültürsüz birisi değilim, 2 üniversite okuyorum, çalışıyorum, doktoruma yeniden gidip ilaçlarıma başlayacağım. Beni bu duruma düşürenler utansın, çok zor bir durumdayım, ne yapayım, siz objektif olur musunuz, yardım bekliyorum
Ailemle ve abimin nişanlısıyla yaşadığım kıskançlık, düğün iptali ve psikolojik çöküş sürecinde ne yapmalıyım?